Θέλεις να είσαι ευτυχισμένη με τον σύντροφό σου; Μία είναι η… λύση!

zeugaria

Το κεφάλαιο σχέσεις είναι μεγάλο και χωράει πολύ συζήτηση. Σε όλους αρέσει να βρίσκονται με ελκυστικούς ανθρώπους γύρω τους γιατί το ωραίο τραβά ως μαγνήτης. “Χαϊδεύει” τα μάτια και τη ψυχή μας.

Όμως, κορίτσια συμφέρει όλες μας να επιλέγουμε άντρες που έχουν καρδιά και μυαλό και να εστιάζουμε λιγότερο στην εμφάνιση.

Το να είμαστε εμείς πιο εντυπωσιακές κάνει τον άντρα να μας θαυμάζει να μας κυνηγά και να μας ποθεί περισσότερο.

Ο σκοπός, άλλωστε είναι να είμαστε ευτυχισμένες γιατί η γυναίκα που δεν έχει άγχη πολλά στο κεφάλι της είναι πιο δοτική και τρυφερή.

Οι γυναίκες που βγαίνουν με λιγότερο όμορφους άντρες από εκείνες, αποδείχθηκε πως είχαν έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής και καμία εμμονή με τα κιλά τους.

Ήταν περισσότερο άνετες και χαλαρές και σαφώς πιο ευτυχισμένες. Στον αντίποδα, μια γυναίκα που έχει δίπλα της ένα σαφώς πιο όμορφο άντρα, τότε εμφανίζει προβληματική συμπεριφορά».

Οι ερευνητές ανέλυσαν 113 πρόσφατα παντρεμένα ζευγάρια στο Τέξας στα τέλη της δεκαετίας του ’20. Οι αξιολογητές από το Southern Methodist University και το κρατικό πανεπιστήμιο της Φλώριδας βαθμολόγησαν τα ζευγάρια με την ελκυστικότητά τους.

Τα ζευγάρια έλαβαν επίσης ένα ερωτηματολόγιο σχετικά με την επιθυμία τους να παραμείνουν σε φόρμα και ελκυστικά.

Διαπίστωσαν ότι σε περιπτώσεις όπου ο άντρας ήταν λιγότερο ελκυστικός, ήταν πιθανό να αντισταθμίσει με πράξεις καλοσύνης όπως δώρα, σεξουαλικές εύνοιες ή επιπλέον οικιακές εργασίες.

Είδαν ένα μοτίβο, καθότι αυτό έκανε τις γυναίκες πιο ευτυχισμένες και να αισθάνονται περισσότερο εκτιμημένες, ενισχύοντας έτσι τη σχέση.

Η μελέτη κατέληξε στο συμπέρασμα: “Οι σύζυγοι φαινόταν να είναι περισσότερο αφοσιωμένοι, επενδύουν περισσότερο στην ευχαρίστηση των συζύγων τους”.

Ωστόσο, όταν οι ρόλοι αντιστρέφονταν και οι άνδρες χαρακτηρίζονταν πιο ελκυστικοί, τα αποτελέσματα από τις γυναίκες, έδειχναν την πίεση που ένιωσαν να έχουν hot σύζυγο που τις έκανε δυσαρεστημένες και τις οδηγούσαν σε δίαιτα και μια εμμονή με την άσκηση.

Αν, λοιπόν θέλεις να είσαι ευτυχισμένη, ήρεμη και σίγουρη πως η σχέση σου θα έχει λιγότερα σύννεφα το καλό που σου θέλω είναι να διαλέξεις ένα λιγότερο ελκυστικό άντρα από σένα!

Comments

comments