«Θέλω να χωρίσω γιατί ο άντρας μου με ζηλεύει και με καταδιώκει»

antras

Είμαι μια γυναίκα 32 ετών που ζει στην Πρέβεζα και σκέφτομαι σοβαρά να χωρίσω γιατί με ζηλεύει και με καταδιώκει.

Παντρεύτηκα μετά από αρκετά χρόνια σχέσης τον άντρα μου. Όταν τον γνώρισα μου φερόταν με αβρότητα και σεβασμό. Ήταν τρυφερός και γλυκός τόσο με μένα όσο και με τους γονείς μου και το κοινωνικό μου περιβάλλον.

Τον αγαπούσα πολύ και έτσι έδειχνε και αυτός. Κάναμε ένα παιδάκι που σήμερα είναι 23 μηνών. Στην εγκυμοσύνη μου πήρα 24 κιλά. Ήμουν ήδη στρουμπουλή αλλά μετά τη γέννα ήμουν σε πολύ άθλια ψυχολογία, λόγω της κακής μου εικόνας που πρόδιδε την εγκατάλειψή μου.

Δυστυχώς, ενώ ο γάμος μας ξεκίνησε με τις καλύτερες προϋποθέσεις κάτι μήνες μετά τη γέννηση του παιδιού μας άρχισε να με ζηλεύει και να μου κάνει τη ζωή ποδήλατο.  Με καταδιώκει και με πιέζει τόσο που πλέον δεν αντέχω.

Ο άντρας μου, μου φέρεται λες και είμαι κτήμα του. Προσπαθεί αφότου αδυνάτισα και έγινα μια κομψή και επιθυμητή γυναίκα με ελέγχει για το τι θα φορέσω, πού θα πάω, με ποιόν θα μιλήσω και πάει λέγοντας.

Σκέφτομαι σοβαρά να χωρίσω γιατί πνίγομαι. Η έλλειψη εμπιστοσύνης με νευριάζει και με ξενερώνει.

Ποιος είσαι κύριε και με κυνηγάς και με ρεζιλεύεις; Ποιος σου έδωσε το δικαίωμα να αμφιβάλλεις για μένα και να μην υποστηρίζεις το γεγονός πως θέλω να είμαι όμορφη και ελκυστική;

Τι σε κάνει να πιστεύεις πως δε μου αξίζει να είμαι όμορφη και να αρέσω σε μένα;  Δεν είμαι υποχείριο κανενός άντρα φίλε μου.

Έχω προσωπικότητα, πίστη στις δυνάμεις μου και έκανα έναν άθλο από τα 110 κιλά να γίνω 60.

Δικαιούμαι επιβράβευσης  και της αγάπης σου.  Το γεγονός πως είμαι μητέρα και σύζυγος δε σημαίνει πως πρέπει να είμαι μπάζο.

Αν δε σου αρέσει φύγε. Τρέχα στη μαμά σου που σου βάζει λόγια και φιτιλιές.

Τι με συμβουλεύετε να κάνω; Να μείνω και να το δεχτώ και να μη δίνω σημασία ή να τον χωρίσω;

Δείτε ακόμη:

«Πήγαινα σε μελλοντολόγο για να γυρίσει ο άντρας μου και καταστράφηκα»

Comments

comments

No Comments Yet

Απαντήστε

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>