Μην είσαι το θύμα στη σχέση σου!

thyma_sth_sxesh

Αναρωτιέσαι συνεχώς που πάει αυτή η σχέση; Τι συμβαίνει μεταξύ σας; Γιατί δε σε παίρνει τηλέφωνο μέσα στη μέρα; Αυτές είναι οι ερωτήσεις που βασανίζουν το μυαλό σου καθημερινά!

Εμένα όμως η ερώτηση μου είναι μία! Γιατί είσαι ακόμα μαζί του!

Δεν καταλαβαίνεις ότι είσαι το θύμα αυτής της σχέσης;

Αφού λοιπόν δεν μπορείς να το καταλάβεις μόνη σου θα σε βοηθήσω εγώ με τα κατάλληλα επιχειρήματα!

Δεν σου αξίζει αυτός ο άνθρωπος! Ήρθε η ώρα να προχωρήσεις παρακάτω!

Βγαίνετε μόνο όταν θέλει εκείνος

Κλασσικά σε θυμάται μόνο όταν δεν έχει τι να κάνει και όταν οι φίλοι του δεν μπορούν να βγουν μαζί του! Η συμβουλή μου είναι να τον γράψεις και λίγο και την επόμενη φορά που θα σου πει να βρεθείτε να του πεις όχι γιατί έχεις κανονίσει!

Κάθεστε συνέχεια μέσα στο σπίτι

Δεν θέλει να βγαίνετε μαζί έξω! Δεν θέλει να βγαίνετε μαζί με τους φίλους του αλλά θέλει να μένετε συνέχεια οι δυο σας στο σπίτι. Άκουσε με, αυτό δεν είναι φυσιολογικό! Μήπως κάτι δεν πάει καλά τελικά;

Δεν θέλει να γνωρίσει τους φίλους σου

Δεν έχετε βγει ποτέ με την δικιά σου παρέα γιατί συνεχώς βρίσκει δικαιολογίες για να το αποφύγει! Μην τον αφήσεις να σε απομακρύνει από τους φίλους σου! Στο λέω γιατί είμαι σίγουρη ότι στο τέλος αυτό θα συμβεί! Ένας άντρας που σε αγαπάει πρέπει να είναι ευγενικός με τους ανθρώπους που αγαπάς ακόμα και αν εκείνος δεν ταιριάζει μαζί τους!

Κρατάει κρυφή τη σχέση σας

Ισχυρίζεται ότι δεν θέλει να δίνει δικαιώματα και αφορμές για κουτσομπολιά! Πριν τον πιστέψεις ξανά σκέψου το! Μήπως το κάνει για να έχει το πεδίο ελεύθερο και να φλερτάρει με άλλες ανενόχλητος;

Διαβάστε επίσης:

Ποια σημάδια δείχνουν ότι ένας χωρισμός είναι οριστικός!

Comments

comments