Απίστευτο! 9 στους 10 στρέιτ άντρες έχουν κοιμηθεί με άλλον άντρα!

Αν ισχύει πως η πλειοψηφία των αντρών έχει»κοιμηθεί» με άλλον άντρα έστω και μια φορά στη ζωή  τους σημαίνει πως δεν μπορείς να έχεις εμπιστοσύνη σε κανέναν.

Σύμφωνα με έρευνες εννιά στους δέκα άντρες στρέιτ έχουν κοιμηθεί με άλλον άντρα!

Το θεωρώ εξωφρενικό ως ποσοστό γιατί αυτό σημαίνει πως τουλάχιστον στη εφηβεία που όλοι μας ανακαλύπτουμε τη σεξουαλική μας ταυτότητα συνάπτουμε σχέσεις και με τα δύο φύλλα.

Δέχομαι πως ένα ποσοστό έχει δοκιμάσει ομοφυλοφιλικές εμπειρίες αλλά μου φαντάζει πιο λογικό να είναι στα πλαίσια μιας φαντασίωσης παρά ως πράξη.

Ωστόσο κατά τους Βρετανούς οι ετερόφυλοι άντρες δεν μοιράζονται το κρεβάτι τους μόνο με γυναίκες, αφού σύμφωνα με μια νέα βρετανική έρευνα, το 98% των στρέιτ αντρών έχουν μοιραστεί το κρεβάτι τους μαζί με κάποιον άλλο κύριο, ενώ το 93% έχει κοιμηθεί στην αγκαλιά του άλλου.

Σύμφωνα με τον συγγραφέα της έρευνας και κοινωνιολόγο, Μαρκ Μακόρμακ, του Πανεπιστημίου Durham, τα νέα στοιχεία δείχνουν πόσο πολύ έχει αλλάξει η έννοια της αρρενωπότητας στον σύγχρονο πολιτισμό.

Καθώς τα ποσοστά των ομοφοβικών μειώνονται, ο Μακόρμακ λέει ότι οι στρέιτ άντρες συμπεριφέρονται «πιο ήπια» σε σχέση με άντρες παλαιότερων γενιών.

Οι ερευνητές διεξήγαγαν συνολικά συνεντεύξεις σε 40 νέους άντρες. «Απόδειξη» ο διάσημος Αμερικανός ηθοποιός και καρδιοκατακτητής James Franco, ο οποίος πρόσφατα ανάρτησε στο Instagram μία φωτογραφία στην οποία απεικονίζεται ημίγυμνος στο κρεβάτι με τον ηθοποιό της σειράς Pretty Little Liars, Κeegan Allen.

Ελπίζω πως στη χώρα μας δε μιλάμε για ίδια ποσοστό γιατί το χάσαμε το κορμί κορίτσια! Είναι που είναι λίγοι οι άντρες οι σωστοί να είναι και κρυπτό γκέι αμάν…

Ένα ακόμη θέμα που παρουσιάζει εξαιρετικό ενδιαφέρον, δείτε:

Άσχετα με την ηλικία: 10 σημάδια ότι βγαίνεις με… «αγοράκι» και όχι με άντρα

Comments

comments

No Comments Yet

Απαντήστε

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>