Σχέσεις: 9+1 πράγματα που οι άντρες δεν αντέχουν στη σύντροφό τους

Έχετε ποτέ αναρωτηθεί γιατί οι σχέσεις σας με τους άνδρες αντί να είναι αρμονικές έχουν ένταση; Γιατί ενώ το σεξ είναι άψογο, η καθημερινότητα και η συμβίωση τους κάνεις οξύθυμους απέναντί μας;

Πώς μπορούμε να βγάλουμε τον καλύτερό μας εαυτό και ο σύντροφός μας να γίνει γλυκός και τρυφερός μαζί μας; Του δίνουμε αυτό που χρειάζεται προκειμένου να νιώθει άνετα, να μη ζορίζεται μαζί μας ώστε να είναι χαλαρός και ευγενικός;

Εμείς, ανακαλύψαμε 9+1 πράγματα που οι άντρες δεν αντέχουν στη σύντροφό τους. Αν τα ακολουθήσεις αγαπητή αναγνώστρια η σχέση σου θα βελτιωθεί και θα είστε και οι δύο σε πελάγη ευτυχίας.

1. Οι άντρες απεχθάνονται την πολυλογία

Λίγα λόγια κορίτσι μου και επί της ουσίας. Χωρίς σάλτσες αλλά κατευθείαν στο θέμα!

2. Μη μιλάς μόνο για ψώνια και μην τον τρέχεις στα μαγαζιά

Πώς να αντέξει ένας άντρας όταν έχει δίπλα του μία γυναίκα που το μυαλό της είναι συνεχώς στις βιτρίνες και κάνει πολλές ώρες για να ετοιμαστεί;  Οι άντρες δεν έχουν υπομονή και κουράζονται εύκολα. Επίσης, δεν ξεχωρίζουν το κόκκινο από το κοραλί που επί τόση ώρα πασχίζεις να τους εξηγήσεις…

3. Κολάκεψέ τον και τόνωσε την αυτοπεποίθησή του

Όταν οι άνδρες νιώθουν ότι η σύντροφός τους μένει ανικανοποίητη -όχι μόνο από πλευράς σεξ- τότε απογοητεύονται και κλονίζεται η αυτοπεποίθηση που έχουν στον εαυτό τους.

4. Μην έχεις συνεχή εμμονή με την εμφάνιση και τα κιλά σου

Τον άντρα τον ενδιαφέρει να περνάει καλά. Το αν εσύ πήρες 5 κιλά δεν τον απασχολεί. Αυτός βλέπει με τα μάτια και σπεύσε να τα χάσεις αντί να γκρινιάζεις.

5. Το στενό μαρκάρισμα

Μην τον πρήζεις και μην έχεις μούτρα αν άργησε λίγο να επιστρέψει. Τα πολλά “που ήσουν”, “τι ώρα είναι αυτή” και “πάλι με τα παιδιά για μπύρες”, το καλό που σου θέλω να τα κόψεις.

6. Η γυναίκα που δεν έχει γνώμη

Όταν μία γυναίκα δεν έχει άποψη και το μόνο που κάνει είναι να συμφωνεί με τον σύντροφό της, τότε τον ξενερώνει. Το να εκφράζει μία γυναίκα την άποψή της είναι ανακουφιστικό και βγάζει τον άντρα από τη δύσκολη θέση να πρέπει πάντα αυτός να σκέφτεται για δυο.

7. Διατροφικές παραξενιές

Ο ένας αγαπά τα χάμπουργκερ και τις πατάτες, κι ο άλλος είναι χορτοφάγος. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε διάφορα προβλήματα στη σχέση του ζευγαριού. Ποιος θα ικανοποιείται και πως θα γίνεται η επιλογή του εστιατορίου Σάββατο βράδυ;

8. Η γυναίκα που ασχολείται συνεχώς με την καθαριότητα

Είναι κουραστικό για έναν άντρα να βλέπει συνεχώς τη γυναίκα να ξεσκονίζει, να του λέει “βγάλε τα παπούτσια” και να μην απολαμβάνει την συντροφιά του γιατί πρέπει να σιδερώσει, να βάλει πλυντήριο και άλλα τέτοια.

Οι εμμονές είναι κουραστικές.

Καλύτερα λίγη σκόνη στο τραπέζι του σαλονιού και εσύ να είσαι ευχάριστη και όμορφη παρά ξεθεωμένη με το τσεμπέρι στο κεφάλι.

9. Το έντονο μακιγιάζ

Σύμφωνα με έρευνες, το 37% των ανδρών προτιμούν να φιλούν χείλη χωρίς κοκκινάδια . Μόνο το 8% υποστηρίζουν ότι θέλουν να φιλούν ένα κατακόκκινο στόμα.

10.Όταν μία γυναίκα δεν έχει αυτοπεποίθηση στο κρεβάτι

Οι άντρες αν περάσουν καλά στο σεξ σε βλέπουν ως θεά. Ούτε την κυτταρίτιδα θα προσέξουν, ούτε τη χαλαρή κοιλίτσα. Κόλπα ξέρεις; Αν δε ξέρεις ψάξου και ενημερώσου, το καλό που σου θέλω!

Μάθετε ποιο είναι το… αιώνιο γυναικείο λάθος στο σεξ:

Οι περισσότερες το κάνουμε, εσύ; Το μεγαλύτερο λάθος που κάνουν οι γυναίκες στο σεξ!

Comments

comments

 

Θέλεις να διαβάζεις άρθρα σαν το παραπάνω

Βάλε το e-mail σου και κάνε click για να λαμβάνεις αποκλειστική ενημέρωση!