Έχεις «διπλοσάγονο»; Η λύση είναι μη επεμβατική και λέγεται ραδιοσυχνότητες RF

Με την ηλικία ή την αυξομείωση του βάρους το πρόσωπο χάνει το σχήμα του οβάλ και παρατηρούμε χαλάρωση και το ενοχλητικό διπλοσάγονο. Πριν αρκετά χρόνια ως θεραπεία ήταν η επίσκεψη σε ένα πλαστικό χειρουργό και μονόδρομος ήταν αποκλειστικά και μόνον το λίφτινγκ.

Η λύση είναι μη επεμβατική και λέγεται ραδιοσυχνότητες RF. Σήμερα, με τη θεραπεία της υδρολιπόλυσης μπορεί το πρόσωπο κυριολεκτικά να μεταμορφωθεί. Χωρίς πόνο και χωρίς νυστέρι!

Τι πετυχαίνουμε με την θεραπεία Υδρολιπόλυσης;

Η θεραπεία Υδρολιπόλυσης συσφίγγει και αναδιαμορφώνει τη γραμμή της κάτω γνάθου, αποκαθιστώντας τη χαλάρωση του πηγουνιού. Είναι μια αποτελεσματική και ασφαλής λύση για άτομα που θέλουν να σμιλεύσουν το δέρμα στο πρόσωπό τους και να αφαιρέσουν το περίσσιο λίπος. Η δραστική ουσία που χρησιμοποιείται με την Υδρολιπόλυση διαλύει το λίπος στην κάτω σιαγόνα, προκαλώντας τη διάσπαση των λιπιδίων και την υγροποίηση του λίπους, το οποίο στη συνέχεια απομακρύνεται μέσω του βασικού μεταβολισμού του οργανισμού.

Με τι μπορεί να συνδυαστεί;

Η θεραπεία της Υδρολιπόλυσης στο διπλοσάγονο μπορεί να συνδυαστεί με Cavitation και ταυτόχρονα ραδιοσυχνότητες RF στην περιοχή του τραχήλου, όπου βοηθά και στη σύσφιξη του δέρματος.

Πόσες συνεδρίες χρειάζονται;

Για μια ολοκληρωμένη αντιμετώπιση του προβλήματος απαιτούνται 3 – 4 συνεδρίες με μεσοδιαστήματα 2-3 εβδομάδων.
Η τεχνολογία ραδιοσυχνοτήτων (RF) θεωρείται σήμερα η καλύτερη μη επεμβατική θεραπεία για τη λείανση και τη σύσφιξη του ανομοιόμορφου δέρματος. Πετυχαίνει σύσφιξη και επανασχηματισμό (γλυπτική) του σώματος σε άνδρες και γυναίκες, σε οποιοδήποτε σημείο του σώματος, με άνετο και ανώδυνο τρόπο.

Πώς λειτουργούν οι ραδιοσυχνότητες RF;

Οι ραδιοσυχνότητες διασπούν τα λιποκύτταρα χρησιμοποιώντας θερμότητα, η οποία με τη σειρά της αυξάνει την κυκλοφορία του αίματος, βοηθάει στη λεμφική παροχέτευση και την ενίσχυση της πυκνής δομής του κολλαγόνου. Ταυτόχρονα, το χόριο και το υποδόριο στρώμα του λίπους συρρικνώνονται, συσφίγγοντας και λειαίνοντας το δέρμα. Οι ραδιοσυχνότητες ενδείκνυνται για όλους εκείνους που βρίσκονται ήδη κοντά στο ιδανικό τους βάρος και, ενώ ασκούνται και προσέχουν τη διατροφή τους, το σώμα τους χρειάζεται επιπλέον βοήθεια.

Πότε ενδείκνυται η χρήση ραδιοσυχνοτήτων RF;

Η τεχνολογία ραδιοσυχνοτήτων (Unipolar RF ενδείκνυται σε περιοχές με κυτταρίτιδα, τοπικό πάχος και χαλάρωση και μπορεί άφοβα να εφαρμοστεί σε όλους, με εξαίρεση κάποιες ιατρικές περιπτώσεις όπως βηματοδότης, μεταλλικό εμφύτευμα, λάμα, καθώς και ασθένειες του συνδετικού ιστού.

Κατά τη διάρκεια της θεραπείας τα πιο βαθιά επίπεδα του ιστού θερμαίνονται, ενώ τα επιφανειακά προστατεύονται από συνεχή ψύξη. Ο χρόνος θεραπείας κυμαίνεται ανάλογα με την περιοχή και το στόχο θεραπείας, από 20 έως 50 λεπτά.

Η θεραπεία με ραδιοσυχνότητες RF παρέχει ορατά αποτελέσματα, επειδή είναι το μόνο σύστημα της κατηγορίας του που χρησιμοποιεί μια προσέγγιση «διπλού στρώματος».

Αυτό σημαίνει ότι θεραπεύει τον ιστό σε δύο διαφορετικά επίπεδα και βάθη. Στην περίπτωση της έντονης χαλάρωσης, οι βαθιές δομικές αλλαγές των ινών απαιτούν περισσότερο χρόνο και το τελικό αποτέλεσμα έρχεται μετά το πέρας των συνεδριών.

Καθώς η θεραπεία είναι μη επεμβατική, δεν υπάρχει ανάγκη για τομές, χρήση βελονών ή αναισθησίας και δεν απαιτείται ο παραμικρός χρόνος αποθεραπείας, που σημαίνει ότι μπορείτε να επιστρέψετε αμέσως στις δραστηριότητές σας.

Comments

comments

 

Θέλεις να διαβάζεις άρθρα σαν το παραπάνω

Βάλε το e-mail σου και κάνε click για να λαμβάνεις αποκλειστική ενημέρωση!

 

No Comments Yet

Απαντήστε

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>