Κεφάλαιο άντρας: 5 Πράγματα που θέλει να σου κρύψει!

mystika_antrwn

Όλοι οι άντρες έχουν κάποια κρυμμένα μυστικά που δεν πρόκειται να σου αποκαλύψουν ποτέ, για τους δικούς του λόγους ο καθένας!

Φυσικά και σε τρώει η αγωνία και θέλεις να μάθεις ποια είναι αυτά τα μυστικά και για ποιους λόγους οι άντρες θέλουν τα κρύβουν.

Φίλη μου σε καταλαβαίνω απόλυτα! Γι’ αυτό είμαι εδώ… Για να σου αποκαλύψω τις κρυφές και ανομολόγητες σκέψεις των αντρών!

Ένας άντρας δεν θα σου αποκαλύψει ποτέ 

Πόσες πρώην είχε

Οι άντρες δεν συνηθίζουν να μιλάνε για το παρελθόν τους και ειδικά για τον αριθμό των ερωτικών συντρόφων τους. Δεν τους αρέσει να ανακατεύει κάποιος το παρελθόν τους και πόσο μάλλον η νυν κοπέλα τους. Καλό θα ήταν να αποφύγεις τις ερωτήσεις που αφορούν προηγούμενες σχέσεις.

Αν είχε φερθεί άσχημα σε κάποια πρώην του

Κανένας μα κανένας δε θα σου παραδεχτεί ότι φέρθηκε άσχημα σε κάποια πρώην κοπέλα του. Δεν θα παραδεχτεί ότι ήταν άπιστος, αδιάφορος και γενικά δε θα σου αποκαλύψει ποτέ το πόσο άσχημα φέρθηκε στο παρελθόν. Ο λόγος είναι γιατί δεν θέλει να σε τρομάξει και να τον εγκαταλείψεις! Δεν είναι καθόλου απίθανο μαζί σου να είναι διαφορετικός και να έχεις διαφορετική αντιμετώπιση από την πρώην του.

Ότι ζηλεύει θανάσιμα

Όλοι μα όλοι οι άντρες ζηλεύουν. Όσο και αν δεν θέλουν να το παραδεχτούν ζηλεύουν πολύ! Όμως επιλέγουν να το κρύβουν για να δείχνουν άνετοι και αδιάφοροι. Φίλη μου μην τους πιστεύεις. Είναι όλοι τους κτητικοί και δεν θέλουν να χάσουν αυτό που θεωρούν δικό τους!

Ότι βλέπει πορνό

Δεν υπάρχει άντρας που δεν βλέπει! Οι δικαιολογίες του τύπου «Αγάπη μου δεν μου χρειάζεται γιατί έχω εσένα» είναι απλά στάχτη στα μάτια. Για τους άντρες το πορνό είναι εθισμός και ότι και να γίνει δεν μπορούν να το σταματήσουν.

Δεν παρακολουθεί αυτά που λες

Αν μιλάς ακατάπαυστα, λογικό είναι να βαρεθεί και το μυαλό του να τρέχει αλλού. Βέβαια δε θα παραδεχτεί  ποτέ ότι δεν έχει ακούσει λέξη από αυτά που έλεγες και απλά θα γνέφει καταφατικά.

Διαβάστε ακόμη:

Εξομολόγηση: Τι βρίσκουν sexy οι άντρες σε μια γυναίκα!

Comments

comments

No Comments Yet

Απαντήστε

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>