Ραντεβού: 4 Πράγματα που ξενερώνουν τους άντρες!

ti_ksenerwnei_toys_antres_sto_rantevoy

Κορίτσια μου ξέρω πως πολλές φορές από το άγχος και την αγωνία μας να πάει καλά το ραντεβού με το αγόρι που μας αρέσει κάνουμε πολλά λάθη χωρίς να το καταλάβουμε και το αγόρι ξαφνικά γίνεται καπνός!

Ποια είναι όμως αυτά τα λάθη μου κάνουμε όλες οι γυναίκες και τις περισσότερες φορές ξενερώνουμε τους άντρες;

Μην αναρωτιέσαι άλλο! Εμείς τα βρήκαμε και τα συγκεντρώσαμε σε μια λίστα!

Ορίστε λοιπόν, ρίξε μια ματιά για να είσαι περισσότερο προετοιμασμένη στο επόμενο ραντεβού σου!

1.Πίνεις πολύ

Από το άγχος σου πίνεις το ποτό σου σαν να είναι νερό! Φίλη μου αυτό που κάνεις είναι λάθος γιατί έτσι όπως το πας θα σε περάσει για αλκοολική (αν δε το έχει κάνει ήδη δηλαδή). Προσπάθησε να διώξεις το άγχος σου με άλλους τρόπους και μακριά από το ποτό! Στους άντρες δεν αρέσουν οι γυναίκες που πίνουν πολύ!

2.Μιλάς ασταμάτητα

Δεν τον έχεις αφήσει να πει ούτε λέξη! Μιλάς συνέχεια για τον εαυτό σου τη δουλειά σου, θυμήθηκες να του πεις μέχρι και για την προγιαγιά σου! Έλεος! Προφανώς και θα ξενερώσει ένας άντρας αν δεν καταφέρει να πει έστω και μια λέξη στο ραντεβού σας!

3.Κοιτάς το κινητό σου

Ξέρω ότι το κάνεις από αμηχανία αλλά αυτός πιστεύει ότι τον βαριέσαι! Προσπάθησε να δείχνεις ότι προσέχεις αυτά που σου λέει και κάνε τον να πιστεύει πως είναι σημαντικός και έχει την προσοχή σου! Με αυτό τον τρόπο θα τον κερδίσεις σίγουρα!

4.Δεν μιλάς καθόλου

Είπαμε να μη μιλάς μόνο εσύ αλλά όχι και να μη μιλάς καθόλου. Μη ντρέπεσαι και άνοιξε και εσύ κάποιο θέμα για συζήτηση! Ρώτα τον για τη δουλειά του και τα ενδιαφέροντα του! Δείξε ενδιαφέρον!

Διαβάστε επίσης:

Quiz: Ποια είναι η γνώμη των άλλων για εσένα!

Comments

comments

No Comments Yet

Απαντήστε

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>