Τι να φορέσω την Ανάσταση!

ti-na-foresw-tin-anastasi

Πώς περνάει ο καιρός! Το Πάσχα σχεδόν έφτασε! Εμείς τα κορίτσια, μεγάλα και μικρά, από τη μία χαιρόμαστε αλλά από την άλλη αναρωτιόμαστε τι θα φορέσουμε το βράδυ της Ανάστασης! Το Efi’s Secrets σας προτείνει κάποιες ιδέες για να ξεχωρίσετε, χωρίς όμως υπερβολές, το βράδυ αυτό!

Είναι ιδιαίτερη η βραδιά της Ανάστασης , καθώς πρέπει να συνδυάσεις ρούχα, τα οποία να είναι κατάλληλα για 3 διαφορετικές περιστάσεις δηλαδή, για την εκκλησία, μετά τον οικογενειακό δείπνο και ίσως μια νυχτερινή έξοδο που είναι πολύ πιθανόν να ακολουθήσει.

Καλό θα ήταν λοιπόν, να αποφύγετε ένα προκλητικό ντύσιμο και να προτιμήσετε ένα περιποιημένο κομψό ρούχο.

Ανάσταση στην πόλη

#1. Αν κάνετε Ανάσταση στην πόλη, σας προτείνουμε να φορέσετε ένα ιδιαίτερο παντελόνι με μια ανοιξιάτικη καπαρντίνα ή σακάκι. Eπίσης, θα ήταν ωραίο να φορέσετε ένα χαριτωμένο φόρεμα. Μπορείτε να δείτε τις παρακάτω φωτογραφίες για να κατανοήσετε περίπου τι εννοούμε.

Ανάσταση στο νησί

#2. Στην περίπτωση που θα είστε σε ένα νησί σας προτείνουμε να φορέσετε κάτι πιο αέρινο, όπως ένα casual ή floral φόρεμα που μπορείτε να το συνδυάσετε με ένα δερμάτινο ή ένα τζίν μπουφανάκι . Μπορείτε να πάρετε κάποιες ιδέες από τις ακόλουθες φωτογραφίες:

Ανάσταση στο χωριό

#3.Aν βρίσκεστε σε ένα χωριό, καλό θα ήταν να αποφύγετε τις υπερβολές και να προτιμήσετε κάτι απλό και παράλληλα girly ,όπως ένα φόρεμα ή μια ολόσωμη φόρμα.

ti-na-foresw-tin-anastasi5

Αφού επιλέξετε τα ρούχα τί πιστεύετε ότι έχει σειρά; Μα φυσικά τα μαλλιά! Σούπερ συμβουλές από το Efi’s Secrets για να χρησιμοποιήσετε τα μαλλιά σας ως την… τέλεια λύση για να φαίνεστε έως και 5 κιλά πιο… αδύνατη!! Τέλειο;;; Δείτε πώς:

Συμβουλές για τα μαλλιά σου: Πώς να φαίνεσαι 5 κιλά πιο αδύνατη!

Comments

comments

 

Θέλεις να διαβάζεις άρθρα σαν το παραπάνω

Βάλε το e-mail σου και κάνε click για να λαμβάνεις αποκλειστική ενημέρωση!

 

No Comments Yet

Απαντήστε

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>