Τι να συμπεράνεις όταν ένας άντρας δεν απαντά στα μηνύματά σου

Αχ φιλενάδα, έστειλες το μήνυμά σου στον άντρα που σε ενδιαφέρει και κοιτάς με αγωνία το κινητό σου για να λάβεις την πολυπόθητη απάντηση. Οι ώρες περνούν και εσύ είσαι στα καρφιά…. Και αναρωτιέσαι: «Του έκανα κάτι»; , «Με βαριέται;», «Κοιμάται με άλλη»;

Πολλά μπορεί να συμβαίνουν, είναι η αλήθεια. Από το να μη σε πολυγουστάρει και να σε έχει ως μια καβάντζα, να σε βλέπει ως φίλη και να σου απαντήσει στο χαλαρό, μέχρι και να συμβαίνουν απλά καθημερινά πράγματα που αποδεικνύουν περίτρανα πως είναι ένας νορμάλ απλός καθημερινός άνθρωπος, όπως και εσύ.

1. Κοιμάται

Οι άντρες συνήθως ξεραίνονται στον ύπνο. Βόμβα να πέσει δίπλα τους δεν την ακούν. Βέβαια για να λέμε και του στραβού το δίκιο, αν κόβει φλέβα για την πάρτη σου  το κινητό το έχει δίπλα του και το τσεκάρει και ο ίδιος ακόμη και μέσα στον ύπνο του. Το υποσυνείδητό του του επιβάλει να ξυπνά και να τσεκάρει το μήνυμά σου, γιατί με αυτό ζει και αναπνέει όπως και εσύ!

2. Παίζει

Ως γνωστόν οι άντρες είναι μεγάλα παιδιά. Πόσες φορές δε ξεχνιούνται με τους φίλους παίζοντας playstation; Μπορεί επίσης να είναι αποχαυνωμένος στην κόντρα με τον κολλητό και να έχει αφήσει το κινητό του μέσα στη τσέπη του μπουφάν ή κάτω από ένα κουτί πίτσα. Βέβαια, για να επανέλθω στη λογική και όχι στην παρηγοριά. Αυτό συμβαίνει αν είναι έφηβος ή αν σε θεωρεί δεδομένη.

3. Δεν έχει όρεξη για κουβέντα

Μπορεί να έχει τις κλειστές του, πώς τις έχεις εσύ; Το να μη θέλει να εκφραστεί και να μιλήσει αποτελεί δικαίωμά του. Βέβαια θα μου πεις πως αν είναι ευγενής θα σου πει: «δεν έχω όρεξη άσε με». Αλλά μετά ποιος τον σώζει; Εσύ θα αρχίσεις τη μουρμούρα ή θα αναρωτιέσαι με ποια χαμουρεύεται.

4. Δεν είναι όλα τέλεια

Εσύ είσαι τόσο ερωτευμένη που στέλνεις καρδούλες, αυτοκόλλητα στο viber και άλλα χαριτωμένα. Και αυτός μετά από 2 ώρες σου απαντά με ένα ξερό «γεια» ή ένα «οκ». Οι άντρες δεν έχουν φαντασία και ανοίγουν το λεξικό στη φράση αυτή ή ρωτούν  ένα φίλο τους  μόνο στην αρχή μιας σχέσης.

5. Δράση και αντίδραση

Το να δείχνεις συνεχώς διαθέσιμη και να είσαι με το κινητό ή το πληκτρολόγιο στο χέρι κάνει τον άλλο να σε βαριέται. Ως γνωστόν όπου δράση και αντίδραση. Με το μαλακό λοιπόν για να μη σε στείλει από εκεί που ήρθες.

6. Θέλει να αποφύγει τις παρεξηγήσεις

Έχετε μαλώσει και εσύ στέλνεις και ξαναστέλνεις μηνύματα. Το ένα πίσω από το άλλο. Πρώτα πρώτα μπορεί ο άνθρωπος να δουλεύει, να είναι με την οικογένειά του ή και να μη ξέρει πώς να διαχειριστεί απρόσωπα την ένταση. Χαλάρωσε λοιπόν. Ο χρόνος που αφήνεις να περάσει συνήθως κυλάει πάντα υπέρ μας. Άλλωστε, καλύτερα να είσαι εσύ αυτή που  κυνηγάνε σωστά;

 

Comments

comments

 

Θέλεις να διαβάζεις άρθρα σαν το παραπάνω

Βάλε το e-mail σου και κάνε click για να λαμβάνεις αποκλειστική ενημέρωση!

 

No Comments Yet

Απαντήστε

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>