5 πράγματα που ζητούν οι άντρες από τις γυναίκες

gamos

Τί ψάχνουν οι άντρες σε μια σοβαρή σχέση ; Ποιο είναι το κριτήριο με το οποίο οι άνδρες επιλέγουν την γυναίκα που θα παντρευτούν.

Σίγουρα ως γυναίκα που είσαι σε ηλικία γάμου θα σε απασχολεί.

Υπάρχουν βέβαια και οι καπάτσες γυναίκες που τυλίγουν έναν άντρα «σε μια κόλλα χαρτί» και οι άντρες τις ζητούν σε γάμο με τη μια.

Αυτές όμως οι περιπτώσεις τις περισσότερες φορές καταλήγουν σε διαζύγιο μετά από χρόνια.

Αν είσαι από τις γυναίκες που επιθυμούν σοβαρή σχέση και γάμο και θέλεις ο άντρας που θα συμπορευτεί μαζί του σ’ έχει αγαπήσει και εκτιμήσει το άρθρο σε αφορά.

5 πράγματα που ζητούν οι άντρες από τις γυναίκες για να κάνουν σοβαρή σχέση και γάμο

1. Το κριτήριο επιλογής δεν έχει να κάνει καθόλου με το σεξ.

Είναι πολύ διαφορετικό. Και πολύ πιο απλό.

Οι άντρες παντρεύονται τις γυναίκες που τους κάνουν καλύτερους ανθρώπους.

Μ’ άλλα λόγια ένας άνδρας παντρεύεται μια γυναίκα που πιστεύει ότι θα κάνει τη ζωή του καλύτερη ή θα του επιτρέψει να κάνει τη ζωή του καλύτερη.

2.Ένας άντρας θέλει η γυναίκα που θα παντρευτεί να ενδιαφέρεται γι αυτόν, για τις ανάγκες και τις επιθυμίες του όπως κάνει και για τον εαυτό της.

3. Να τους εμπιστεύονται σ’ όλους τους τομείς και να μη φοβούνται μήπως λέει ψέμματα για το που βρίσκεται ή για το που πηγαίνει.

Αυτό μας οδηγεί στο ότι δε θέλουν ανούσιες ζήλειες και καπρίτσια χωρίς λόγο.

Γιατί όταν του παραπονιέσαι κάθε λεπτό για κάθε φορά που πιστεύεις ότι σου λέει ψέμματα ή όταν κάτι (οτιδήποτε) δε σ΄αρέσει, στο τέλος θ΄αρχίζει να βλέπει την ανασφάλεια που έχεις γι΄αυτόν.

Επομένως δε θα ΄ναι (αργότερα) ούτε και αυτός σίγουρος για το αν θα πρέπει να σε εμπιστευτεί και “αφεθεί” στη σχέση.

Εμείς ,αντιθέτως, αυτό που θέλουμε απλά για να εμπιστευτούμε κάποιον είναι να βρούμε κάτι που θα μας βοηθήσει να ανακαλύψουμε αυτήν την εμπιστοσύνη.

4. Άλλο ένα πράγμα που θέλουν οι άντρες είναι να βρουν εκτός από την εμπιστοσύνη (σε μια γυναίκα) μια «αδερφή ψυχή» και παράλληλα μια «φίλη».

Με λίγα λόγια αναζητούν εκτός από μια «ερωμένη» και μια κοπέλα που θα μπορούσε να τους στηρίξει και να τους συμβουλέψει σε όποιο θέμα τους απασχολεί, όπως ακριβώς θα έκανε κάποιος φίλος-η του ή κάποιο δικό του άτομο.

Καθώς επίσης και κάποια που θα μοιραζόταν τις ελπίδες και τα όνειρα μαζί του.

Αυτό δείχνει, επίσης, ότι δε θέλουν μία απλή σχέση αλλά και κάποιον με τα ίδια κοινά και με ίδια άποψη γνώμης (στα περισσότερα τουλάχιστον θέματα)

.Με αυτό το τρόπο, το ζευγάρι έρχεται όλο και πιο κοντά και νιώθω πιο άνετα προς το κοινωνικό του περιβάλλον.

5. Φυσικά παίζει πολύ σημαντικό ρόλο και η έλξη και η χημεία διότι το να ταιριάζουν δυο άνθρωποι, ή να είναι καλοί απλώς αυτό από μόνο του δεν αρκεί.

Διαβάστε επίσης:

8 υπέροχοι τρόποι για να της κάνεις πρόταση γάμου

Comments

comments

No Comments Yet

Απαντήστε

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>