Τιάρα: Αυτή είναι η τελευταία τάση της μόδας στα μαλλιά

Η τελευταία τάση της μόδας στα μαλλιά λέγεται «Τιάρα:» και είναι βγαλμένη από τα παραμύθια! Δοκιμάστε και εσείς τη νέα τάση «Τιάρα» και ξεχωρίστε!

Τι και αν δεν είσαι πριγκίπισσα; Η γυναίκα πάντα κρύβει μέσα της μια γαλαζοαίματη. Ποια  από εμάς δεν επιθυμεί να είναι sexy, μέσα στις τάσεις της μόδας, ρομαντική και κάπως μυστηριώδης;  Από την εποχή των κινουμένων σχεδίων η Σταχτοπούτα φόρεσε μαζί με το γυάλινο γοβάκι μια τιάρα στα μαλλιά της.

Φέτος, η μόδα προστάζει να αφήσουμε λίγο στην άκρη τα λουλουδένια στεφάνια και να αγοράσουμε τιάρες. Μπορεί να είναι απλές, με strass, με λουλούδια μεταλλικά, με πέτρες κλπ.

Φωτίζουν το πρόσωπό μας και δίνουν μια μοναδικότητα στο στυλ μας.

Όχι μόνο για την ημέρα του γάμου μας αλλά και για μια βραδινή έξοδο. Ταιριάζει τόσο σε μακριά, όσο και σε κοντά μαλλιά.  Το είδαμε στις πασαρέλες και στο κόκκινο χαλί και μάς άρεσε πολύ!

Δεν είναι ανάγκη να είναι κραυγαλέα εντυπωσιακή. Αρκεί να στολίζει όμορφα το κεφάλι μας. Βέβαια το υπόλοιπο look μας πρέπει να είναι λιτό και απέραστο ώστε να επέλθει μια ισορροπία.

Comments

comments

 

Θέλεις να διαβάζεις άρθρα σαν το παραπάνω

Βάλε το e-mail σου και κάνε click για να λαμβάνεις αποκλειστική ενημέρωση!

 

No Comments Yet

Απαντήστε

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>