Το περίεργο beauty hack που έγινε viral: Τί σχέση έχει το iPhone με το make-up;

Οι beauty bloggers σε όλον τον κόσμο χρησιμοποιούν τα social media για να μοιραστούν διάφορα beauty hacks) για να προβάλλουν τη δουλειά τους και να μάς μάθουν πώς να χρησιμοποιούμε σωστά όσα εργαλεία μακιγιάζ  έχουμε.

Μας παρουσιάζουν ιδέες και λύσεις που ποτέ δεν είχαμε φανταστεί δίνοντάς μα τη δυνατότητα να αξιοποιούμε όλα μας τα καλλυντικά όπως οι επαγγελματίες.

Tι σχέση έχει λοιπόν το iPhone με το makeup;

Το περίεργο beauty hack που έγινε viral και το χρησιμοποιούν όλες οι beauty bloggers συζητιέται σε όλα τα social media.

Η νέα «ασύλληπτη» τάση στο Instagram δείχνει το iPhone να χρησιμοποιείται ως παλέτα ανάμιξης του makeup foundation και μετά να απλώνεται στο πρόσωπο και είναι πολλά τα σχετικά video που δείχνουν αυτό το νέο beauty hack που δεν άργησε να γίνει viral.

Τα τελευταία χρόνια στο Διαδίκτυο βλέπουμε καθημερινά να εμφανίζονται δεκάδες νέα κολπάκια ομορφιάς (beauty hacks) σύμφωνα με τα οποία μπορείς να μετατρέψεις σχεδόν τα πάντα σε εργαλεία μακιγιάζ ή περιποίησης προσώπου και σώματος.

Τα σχετικά video παρουσιάζουν το νέο beauty hack έχουν γίνει viral τις τελευταίες μέρες στο Instagram, αλλά πολλοί και πολλές επισημαίνουν πως ίσως είναι ανθυγιεινό να απλώνεις το μακιγιάζ σου πάνω σε μια τόσο βρώμικη επιφάνεια όσο είναι η πλάτη από ένα κινητό τηλέφωνο.

Και μάλλον έχουν δίκιο αφού πολλές έρευνες έχουν δείξει πως τα τηλέφωνα είναι από τις πιο γνωστές εστίες μικροβίων, οπότε καλό είναι αυτό το beauty hack να μην το δοκιμάσετε.

Έχω ακούσει, δε, πως το κινητό μας είναι πιο βρώμικο και από τη λεκάνη της τουαλέτας μας.

Άρα κορίτσια τουλάχιστον αν είναι να προβείτε στο εν λόγω beauty hack, ας έχετε από πριν απολυμάνει το κινητό σας με οινόπνευμα.

Είναι κρίμα να φέρετε το πρόσωπό σας σε επαφή με τόσα μικρόβια και να γεμίσετε σπυράκια.

Comments

comments

No Comments Yet

Απαντήστε

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>