Νέο trend: Θα τολμούσατε το “visible thong” ή αλλιώς “ορατό στρινγκ εσώρουχο”

Ένα νέο fashion trend έχει αρχίσει να γίνεται κυρίαρχο στις εμφανίσεις των σταρ στο κόκκινο χαλί αλλά και στις κοσμικές τους εμφανίσεις.

Το visible thong προστάζει να είναι σε κοινή θέα τα οπίσθια καθώς το ορατό στρινγκ εσώρουχο, προβάλει την πίσω όψη σας.

Η μόδα του εμφανούς στρινγκ εσωρούχου, επιβάλλει σφιχτά και γυμνασμένα οπίσθια, νεαρή ηλικία και βέβαια μια βραδινή έξοδο σε club. Οπουδήποτε αλλού θα ήταν υπερβολικά σέξι και προκλητική η εμφάνιση, στη χώρα μας.

Στο εξωτερικό βέβαια οι  fashion experts, προτάσσουν στις πασαρέλες μοντέλα με καμπύλες που αντί να προβάλλουν το μπούστο τους προβάλλουν τα οπίσθια.

Τις πιο ωραίες  εμφανίσεις με visible thong εσώρουχο τις είδαμε  στο μοντέλο Kendall Jenner και τη Bella Hadid στο πρόσφατο Met Gala και τώρα και η Rita Ora εμφανίστηκε στα Billboard awards με ανάλογο λουκ.

Τα thong έχουν λάστιχο μέσης παρόμοιο με τα τάνγκα, αλλά παρέχουν πολύ λιγότερη έως καθόλου κάλυψη στο πίσω μέρος. Μια στενή λωρίδα υφάσματος περνάει μεταξύ των γλουτών συνδέοντας τον καβάλο με το λάστιχο της μέσης.

Ένας τύπος thong είναι το στρινγκ, του οποίου το πίσω μέρος αποτελείται μόνο από ένα κορδόνι, συνήθως ελαστικό Συχνά οι δύο όροι, string και thong, χρησιμοποιούνται εναλλάξιμα.

Αν σάς αρέσει, έχετε το ανάλογο κορμί και είστε λάτρης της πρόκλησης και του θαυμασμού των ανδρών δεν έχετε παρά να το αποτολμήσετε.  Με ένα δαντελένιο φόρεμα και δη μαύρο το αποτέλεσμα θα είναι θεϊκό και πολύ θηλυκό.

Το συγκεκριμένο trend, όπως είπαμε και νωρίτερα, απαιτεί τέλειους γλουτούς! Μπορείτε να τους αποκτήσετε με ένα απλό τιπ που το πιο  πιθανό δεν το γνωρίζετε!

Γλουτοί: Όσο και να γυμνάζεσαι δεν θα έχεις το επιθυμητό αποτέλεσμα αν δεν ξέρεις αυτό το μικρό… μυστικό!

Comments

comments