5 Βήματα για να του τρελάνεις το μυαλό!

trelane_toy_to_myalo

Την έχεις πατήσει άσχημα μαζί του αλλά εκείνος δεν έχει πάρει ακόμα το μήνυμα; Ναι με βγαίνετε μιλάτε με μηνύματα αλλά εκείνος δεν κάνει κάποια κίνηση;

Μην ανησυχείς έχουμε τον τρόπο για να μπεις στο μυαλό του και να τον τρελάνεις, αρκεί να ακολουθήσεις τις συμβουλές μας!

Οι περισσότερες γυναίκες έχουμε βρεθεί σε μια τέτοια κατάσταση και κάναμε ό,τι ήταν δυνατό για να μας προσέξει!

Γι’ αυτό συγκεντρώσαμε κάποια βήματα που σίγουρα θα σε βοηθήσουν να τον κατακτήσεις όσο γίνεται πιο γρήγορα!

Ποια είναι αυτά τα βήματα; Ας ξεκινήσουμε λοιπόν…

1.Να είσαι αληθινή

Οι άντρες προτιμούν τις γυναίκες που είναι ειλικρινής απέναντι τους. Εκείνες που είναι ο εαυτός τους. Γι’ αυτό φρόντισε να μην του παρουσιάσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που είσαι μόνο και μόνο για να τον εντυπωσιάσεις και να του αρέσεις γιατί σίγουρα θα έχεις το αντίθετο αποτέλεσμα στο τέλος. Να είσαι ο εαυτός σου!

2.Να τον κάνεις να γελάει

Στους άντρες αρέσουν οι γυναίκες που έχουν χιούμορ. Γι’ αυτό μη φοβηθείς να κάνεις πλάκα μαζί του και να γελάσεις. Το γέλιο αποδεδειγμένα θα σας φέρει πιο κοντά!

3.Συζήτησε μαζί του ενδιαφέροντα πράγματα

Προσπάθησε να κάνεις μαζί του διαφορετικές και ενδιαφέρουσες συζητήσεις! Δείξ’ του ότι είσαι μια γυναίκα με άποψη και πολλά ενδιαφέροντα. Θα τον εντυπωσιάσεις!

4.Να τον αγγίζεις

Όταν συναντιέστε από κοντά προσπάθησε πάνω στην κουβέντα να τον αγγίζεις.Το άγγιγμα σας φέρνει πιο κοντά και με αυτόν τον τρόπο αναπτύσσεται μια οικειότητα μεταξύ σας!

5.Να είσαι μυστηριώδης

Αν θέλεις να τον κατακτήσεις δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να φανείς απελπισμένη και επίσης δεν πρέπει να του ανοίξεις τη καρδιά σου με την πρώτη! Με αυτόν τον τρόπο θα του κεντρίσεις ακόμα παραπάνω το ενδιαφέρον και θα θέλει να μάθει ακόμα περισσότερα για εσένα!

Διαβάστε επίσης:

Το σεξ μαζί του έχει γίνει βαρετό; Δες τι πρέπει να κάνεις!

Comments

comments