Τύποι ανδρών προς αποφυγή: Μέρος 4ο – Ο ορκισμένος εργένης

dominoal (1)

Όν αυστηρά πολυγαμικό... Επιδειξιομανής, αλαζόνας και νάρκισσος… Μανιώδης συλλέκτης ερωτικών εμπειριών, που αναζητά την επιβεβαίωση μέσα από την αναμφισβήτητη επιρροή του σε αιθέριες υπάρξεις που τον επιθυμούν σαν κολασμένες. Κλώνος του Δόν Ζουάν ή αλλιώς το ελιξίριο της ευτυχίας των απανταχού θηλυκών.

Αγαπημένη του ατάκα ΄΄κορίτσια ο Μπάρκουλης΄΄ και αγαπημένο του τραγούδι το ΄΄θα ζήσω ελεύθερο πουλί…΄΄. Στο άκουσμα της λέξης ΄΄αποκλειστικότητα΄΄ πετάει φλύκταινες ενώ το ενδεχόμενο του γάμου, αποτελεί μια από τις ενδόμυχες και ακατανίκητες φοβίες του. Η πραγματική του ηλικία αποτελεί επτασφράγιστο μυστικό, επαρκώς προστατευμένο από την παραπλανητική παλιμπαιδίζουσα συμπεριφορά του (κάτι κουρασμένα παλικάρια …)

Οι περιπέτειές του αποτελούν το κεντρικό θέμα συζήτησης στην αντροπαρέα των κολλητών του. Σχεδόν πάντα, διανθίζει την αφήγησή του με την πλούσια φαντασία του, με σκοπό να ενισχύσει το μύθο του Δον Ζουάν που επάξια κατέχει. Διατηρεί λεύκωμα ενσταντανέ με πλήθος θαυμαστριών του αφού σπανίως περνάει incognito.

Μπορεί να είναι καλοπληρωμένο μοντέλο, ανερχόμενος jeune premier, πετυχημένος επιχειρηματίας ή γόνος εύπορης οικογένειας (φιγούρα με τα λεφτά του μπαμπά…) που δε θα παραλείψει να σας προτείνει ΄΄έχω και κότερο ! πάμε μια βόλτα ; ΄΄. 

Στην επιζήμια και εξαιρετικά επικίνδυνη έκδοσή του μπορεί επίσης να είναι απένταρος τυχοδιώκτης, (ζιγκολό της συμφοράς) με δανεικό καμπριολέ και τρύπια σόλα (καθότι οι ωραίοι έχουν χρέη…) ο οποίος μετά την εκχώρηση όλων των δικαιωμάτων στους τραπεζικούς λογαριασμούς και τα περιουσιακά σας στοιχεία (εφόσον ως μωρή παρθένος αποτελέσετε στο στόχο του) θα γίνει μπουχός και μην τον είδατε τον Παναή !!! 

Και μη σας παραπλανήσουν το εντυπωσιακό δείπνο με τα κεριά, οι πλούσιες ανθοδέσμες …ή το σλόγκαν ΄΄μοναδική μου αγάπη΄΄… Είναι θέμα στρατηγικής και εντυπώσεων…που δυστυχώς στην πορεία θα διαπιστώσετε ότι πόρρω απέχουν της εκ πρώτης όψεως αξιοπρεπούς προσέγγισης ενός ευγενούς Κυρίου…

Γράφτηκε από »Η μικρή γλωσσού»

Comments

comments

No Comments Yet

Απαντήστε

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>