Βαθύς καθαρισμός: Κάθε πότε πρέπει να γίνεται

vathis_katharismos

Πολλές φορές ξεφυλλίζοντας ένα περιοδικό ή διαβάζοντας ένα site, πετυχαίνουμε άρθρα που σχετίζονται με το βαθύ καθαρισμό και κάθε πότε πρέπει να γίνεται. Το συνηθέστερο που βλέπουμε είναι ότι προτείνεται η, κάθε εξάμηνο, πραγματοποίηση του.

Αυτό είναι ανακριβές.

Ο βαθύς καθαρισμός είναι μια κλασική περιποίηση του δέρματος απαραίτητη για όλα τα δέρματα από την εφηβική ηλικία μέχρι και τα βαθιά γεράματα.

Με τον βαθύ καθαρισμό επιτυγχάνουμε τον βαθύτερο καθαρισμό των πόρων του δέρματος, την αφαίρεση του σμήγματος και των επιφανειακών νεκρών κυττάρων καθώς και την συνολική του ανανέωση.

Έτσι το κάνουμε και περισσότερο διαπερατό στις καλλυντικές ουσίες με τις οποίες καθημερινά το περιποιούμαστε.

Επίσης ανταποκρίνεται καλύτερα στις αισθητικές θεραπείες ενυδάτωσης ή ανάπλασης που θα ακολουθήσουν ανάλογα με ιδιαίτερες ανάγκες του.

Η συχνότητα που θα πρέπει να γίνεται ο βαθύς καθαρισμός εξαρτάται από τον τύπο του δέρματος και ειδικότερα από την συχνότητα παραγωγής σμήγματος από τους σμηγματογόνους αδένες.

Άρα ο καθαρισμός γίνεται συνάρτηση των αναγκών του προσώπου και μπορεί να γίνει ανεπιφύλακτα καθ’ όλη την διάρκεια του χρόνου.

Tέλος δεν μας βάζει σε μια διαδικασία που αν αρχίσουμε να κάνουμε καθαρισμό θα χρειάζεται συνέχεια καθαρισμούς, θα γίνει το αντίθετο, εάν δεν γίνονται τακτοί καθαρισμοί η επιδερμίδα θα επιστρέψει στην αρχική της κατάσταση ή ακόμα χειρότερη, αν δεν το περιποιούμαστε κατάλληλα με το πέρασμα του χρόνου.

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα την κυρία Βίκυ Κουλελή, Εκπαιδευτικό Σύμβουλο στον Tομέα της Αισθητικής & Ομορφιάς του ΙΕΚ MASTER!

ΙΕΚ MASTER – ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ
Στην καρδιά των νοτίων και βορείων προαστίων!
Περισσότερες Πληροφορίες
Web: Iekmaster.gr
Τηλ: 216 000 90000

Δείτε ακόμη:

Φοβερά Tips: Πώς να φαίνεσαι 10 χρόνια νεότερη με τη δύναμη του μακιγιάζ!

Λαμπερό αποτέλεσμα! Φτιάξτε μόνες σας αντηλιακό λάδι για τα μαλλιά σας!

Μαύρισμα για ανυπόμονες; DIY spray υπόσχεται ένα σοκολατί θεϊκό χρώμα!

Comments

comments

No Comments Yet

Απαντήστε

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>