Τριών μηνών γατάκια έγιναν viral και λιώνουν τις καρδιές μας!

Τα υπέροχα γατάκια που θα δείτε έχουν γίνει viral γιατί είναι χαριτωμένα και κυρίως αχώριστα.

Κάνουν τα πάντα μαζί από παιχνίδι και φαγητό μέχρι ύπνο. Πρόκειται για τον Canele και την Amelie, που είναι τριών μηνών και οι ιδιοκτήτες τους φρόντισαν να καλύψουν αυτή τους την ανάγκη και μάλιστα με τον καλύτερο και πιο τρυφερό τρόπο.

Τα αγαπημένα γατο-αδέλφια προστατεύουν και νοιάζονται το ένα για το άλλο. Θέλουν ανιδιοτελώς να κάνουν ευτυχισμένο το ένα το άλλο και υπάρχουν φορές που σκέφτονται το αδελφάκι τους πριν από τον ίδιο τους τον εαυτό.

Η αδελφική αγάπη είναι πανίσχυρη και αυτό συγκίνησε τους ιδιοκτήτες των εν λόγω μικρών γατιών.

Όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες τα γατάκια έχουν το δικό τους κρεβατάκι και σεντονάκι  (προσέξτε τη λεπτομέρεια με τα τυπωμένα μωρά γατάκια). Κοιμούνται πάντα αγκαλιασμένα και δεν αποχωρίζονται ούτε καν στον ύπνο.

Μπορεί να είναι άταχτα και περίεργα, μπορεί να θέτουν τα δικά τους όρια και να μην έχουν πάντα όρεξη για παιχνίδια και χάδια, όμως όταν η διάθεσή τους είναι καλή τότε προσφέρουν πολύ καλή παρέα με τα νάζια και την παιχνιδιάρικη συμπεριφορά τους.

Δε λιώνουν τις καρδιές σας; Επειδή ξέρουμε πως αυτό έχει ήδη συμβεί και ίσως εσείς να μπήκατε στον πειρασμό να αποκτήσετε  λάβετε στα υπόψη σας το εξής:

Τα νεογέννητα και μωρά γατάκια δεν έχουν αναπτύξει ισχυρό ανοσοποιητικό σύστημα προς το παρών. Πλύνετε τα χέρια σας προσεκτικά πριν από κάθε άγγιγμα και κρατήστε τα υπόλοιπα ζώα μακρυά.

Επίσης, όπως και τα ανθρώπινα μωρά έτσι και τα γατάκια είναι πολύ ευαίσθητα. Αν τα χαϊδεύετε πολύ σκληρά μπορεί να βλάψει τα οστά τους αλλά ακόμα και τα ζωτικά τους όργανα.

Να είστε πολύ ευγενικοί και αν έχετε μικρά παιδιά, να τα εποπτεύετε στενά όσο αυτά παίζουν με τα γατάκια.

Τέλος μη σας κυριεύει ο ενθουσιασμός. Αποκτήστε γατάκι μόνο αν είστε σίγουροι πως έχετε πολλά αποθέματα αγάπης γι’ αυτά.

Δείτε ακόμη:

Viral: Νύφη έκανε την ανατροπή και είχε για παράνυφους μόνο… άνδρες!

Οι φωτογραφίες είναι όλα τα λεφτά!!!

Comments

comments