Θέλεις να χάσεις βάρος χωρίς δίαιτα; Βάλε λίγη άσκηση στη ζωή σου!

akhsh

Αν βλέπεις τη ζυγαριά σου να σε δείχνει 2-3 κιλά παραπάνω απ’ αυτό που θα ήθελες μπορείς να χάσεις το περιττό βάρος αν εντάξεις στη ζωή σου εύκολα τρικ που αυξάνουν την ενέργειά σου και αποτελούν ένα είδος άσκησης, χωρίς να ιδρώνεις στο γυμναστήριο!

Ξέχνα το αυτοκίνητό σου για να πας κάπου που σε πάει και το λεωφορείο.

Λιγότερα έξοδα για τη βενζίνη, ίσως ο ίδιος χρόνος μετακίνησης και σίγουρα περισσότερη σωματική δραστηριότητα για να πας από το σπίτι στη στάση και τούμπαλιν.

Οι έρευνες υποστηρίζουν ότι το περπάτημα, ακόμα και το χαλαρό, προστατεύει τον οργανισμό σου από καρδιαγγειακές παθήσεις.

Αυτό που έχεις να κάνεις είναι

– Να φεύγεις λίγο νωρίτερα από το σπίτι σου για να μην αγχώνεσαι στο δρόμο.

– Να κατεβάσεις το σχετικό app για να ξέρεις ακριβώς τι ώρα περνάει το λεωφορείο που θέλεις να πάρεις και να μην περιμένεις άδικα στη στάση.

– Να φοράς άνετα παπούτσια για περπάτημα.

– Στην επιστροφή, να κάνεις μια επιπλέον βόλτα περνώντας μέσα από ένα πάρκο ή να περπατάς λίγα τετράγωνα μέχρι να φτάσεις σπίτι. Με την προϋπόθεση ότι δεν είσαι πτώμα φυσικά. Α, και απόφυγε να μπεις στον φούρνο της γειτονιάς σου, έτσι;

Ασχολήσου με τος δουλειές του σπιτιού

Δεδομένου πως και το σπίτι σου θα είναι καθαρό και εσύ θα έχεις κάψει θερμίδες, χωρίς δίαιτα  και θα έχεις κάνει ασκήσεις χωρίς καν να το καταλάβεις.

Μην παίρνεις ασανσέρ

Προτίμησε τις σκάλες. Είναι μια πρώτης τάξεως αερόβια άσκηση που θα σε βοηθήσει να σφίξεις και συγχρόνως να χάσεις κιλά.

Όταν πηγαίνεις στο σούπερ μάρκετ πάρε ένα μικρό καρότσι με ρόδες.  Ο τρόπος που το σέρνεις  αποτελεί άσκηση, αφού γυμνάζει χωρίς καν να το καταλαβαίνεις το πάνω τμήμα του κορμού σου.

Πλύνε το αμάξι σου. 

2 σε ένα και αυτοκίνητο καθαρό αλλά και άσκηση προκειμένου και να σφίξεις αλλά και να χάσεις βάρος.

Εν κατακλείδι, οι πολλές δραστηριότητες και η άσκηση μάς βοηθούν να χάσουμε βάρος χωρίς δίαιτα…

Διαβάστε σχετικά:

Χάστε μέχρι 5 φορές περισσότερο βάρος. Ξεκινήστε σήμερα!

 

 

Comments

comments