Φοβερό! 9 χρήσεις μιας μονής κάλτσας που ποτέ δεν έχεις σκεφτεί!

kaltsa

Κάνοντας έρευνα σε ένα δείγμα 2.000 Βρετανών, ανακάλυψαν ότι χάνονται 1,3 κάλτσες τον μήνα, δηλαδή περίπου 1,264 κάλτσες σε μια ολόκληρη ζωή .

Η εξήγηση που δίνουν λοιπόν οι επιστήμονες γι’ αυτό το περίεργο φαινόμενο είναι απλή. Αυτές χάνονται καθώς πέφτουν πίσω και κάτω από τα έπιπλα χωρίς να το προσέχει κανένας.

Όπως και να ‘χει, με τον έναν ή τον άλλο τρόπο πολλές κάλτσες αγνοούνται και βγαίνουν στη αχρηστία.

Τί μπορούμε λοιπόν να κάνουμε με μια μονή κάλτσα; 9 χρήσεις μιας κάλτσας που ποτέ δεν έχεις σκεφτεί είναι εδώ και σε περιμένουν να τις γνωρίσεις…

-Τις χρησιμοποιούμε ως πουγκί για να αποθηκεύσουμε ποτ-πουρί και να αρωματίσουμε τις ντουλάπες μας.

-Γίνονται τέλεια πανάκια για να καθαρίσουμε επιφάνειες του σπιτιού. Περνάμε την κάλτσα στο χέρι, ρίχνουμε λίγο καθαριστικό πάνω της και αρχίζουμε το καθάρισμα, ακόμη και στα πιο δύσκολα σημεία.

-Αν έχουμε κάποιο έπιπλο στο σπίτι, που δεν ισορροπεί καλά, μπορούμε να τοποθετήσουμε κάτω από τα πόδια του επίπλου, κομμάτια κάλτσας, μέχρι να σταματήσει να κουνάει.

-Αυτή η χρήση θα φανεί σωτήρια για όσες έχετε μικρά παιδάκια. Μπορούμε να αποθηκεύσουμε τα μικροσκοπικά παιχνίδια τους μέσα σε κάλτσες. Έτσι, δεν θα τα χάσουν ποτέ τα παιδιά σας και εσείς δεν θα βρίσκεται από δω και από κει μικρά παιχνιδάκια πεταμένα.

-Οι κάλτσες έχουν αποδειχθεί ένα δυνατό καθαριστικό για τα παπούτσια.

– Μπορείς να βάλεις τον πάγο σε μια σακούλα και έπειτα, την σακούλα μέσα στην κάλτσα. Η κάλτσα θα μας προστατεύσει από τυχόν κρυοπαγήματα.

-Χρησιμοποιούμε την κάλτσα ως γάντι για το μπάνιο μας.

-Για να  προστατεύσουμε σε πιθανή μας μετακόμιση μικρά διακοσμητικά, αρκεί να τα αποθηκεύσουμε σε μια κάλτσα.

-Είναι το τέλειο προστατευτικό για τα παπούτσια μας, αν βάφουμε το σπίτι. Για να μην φοβόμαστε ότι μικρές πιτσιλιές θα καταστρέψουν τα παπούτσια μας, φοράμε από πάνω τους τις κάλτσες.

Δείτε ακόμη:

Πώς φεύγει ο ενοχλητικός λεκές από σκουριά!

Comments

comments

No Comments Yet

Απαντήστε

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>