Πώς να φτιάξετε εντυπωσιακά χριστουγεννιάτικα σχέδια στα νύχια σας

nyxia

Τα Χριστούγεννα είναι μια ανάσα, όλες οι γυναίκες τις γιορτινές μέρες θέλουν να νιώσουν λιγάκι παραπάνω αυτές τις υπέροχες γιορτές.

Αφαιρετικά δεντράκια, χρυσό και ασημένιο γκλίτερ, αγιοβασιλιάτικα σκουφάκια και άφθονες ακόμη επιλογές σάς παρουσιάζονται για να εμπνευστείτε και να επιλέξετε το χριστουγεννιάτικο μανικιούρ που σάς ταιριάζει και τα νύχια σας να ακολουθούν τη χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα.

Σ’ αυτό το καταπληκτικό βίντεο που ακολουθεί θα δούμε εύκολα πως μπορούμε να δημιουργήσουμε Χριστουγεννιάτικα σχέδια στα νύχια μας.

Τα Χριστούγεννα είναι μια ανάσα, όλες οι γυναίκες τις γιορτινές μέρες θέλουν να νιώσουν λιγάκι παραπάνω αυτές τις υπέροχες γιορτές.

Σ’ αυτό το καταπληκτικό βίντεο που ακολουθεί θα δούμε εύκολα πώς μπορούμε να φτιάξουμε Χριστουγεννιάτικα σχέδια στα νύχια μας.

Είναι μια οικονομική λύση ο στολισμός των νυχιών με χριστουγεννιάτικα σχέδια που σίγουρα κάνει καλό στη ψυχολογία μας, ανεβάζει την ενέργειά μας και χωρίς να το καταλάβουμε -σχεδόν-δίνουμε ένα γιορτινό χαρακτήρα στην εικόνα μας.

Μπορείτε να εμπνευστείτε τόσο από τα σχέδια στις φωτογραφίες, όσο και στο συνημμένο βίντεο.

nyxia3

Αν όμως δεν πιάνουν τα χέρια σας και δε θέλετε να πάτε σε μια μανικιουρίστ κάλλιστα υπάρχουν ωραία αυτοκόλλητα σχέδια ή και ψεύτικα νύχια με πληθώρα σχεδίων που μπορείτε να τα εφαρμόσετε πολύ εύκολα και στα δικά σας χέρια.

Τα περιποιημένα νύχια είναι πολύ σημαντικά για την εμφάνιση της γυναίκας.

Το μανικιούρ- σίγουρα είναι μια μέθοδος καλλωπισμού για να προσφέρουν στα χέρια σαςς την ανανέωση που χρειάζονται, αλλά οφείλετε κι εσείς οι ίδιες να φροντίζετε τα νύχια σας ώστε πέρα από όμορφα να είναι και υγιή.

nyxia4

Με ένα κόστος πολύ χαμηλό που δεν υπερβαίνει τα 5 ευρώ σε μεγάλα super martkets παιχνιδιών, έχετε κάνει τη δουλειά σας σε μια τεράστια επιλογή σχεδίων και υφών.

Γιατί να μην κάνετε τη διαφορά και να φτιάξετε κάτι που όλοι θα ζηλεύουν;

Διαβάστε επίσης:

Σκασμένα χείλη και χέρια; 2 σπιτικές συνταγές θα λύσουν το πρόβλημα!

Comments

comments

 

Θέλεις να διαβάζεις άρθρα σαν το παραπάνω

Βάλε το e-mail σου και κάνε click για να λαμβάνεις αποκλειστική ενημέρωση!