Υποδεχόμαστε τη νέα τάση της διακόσμησης που θέλει φυτά στο μπάνιο!

Ένας οικονομικός τρόπος να ανανεώσετε το μπάνιο σας και να του δώσετε έναν αέρα μοντέρνο που να θυμίζει spa είναι να προσθέσετε φυτά εσωτερικού χώρου.

Αν έχετε παράθυρο που βλέπει σε φως μπορείτε να βάλετε ένα από τα πολύ δημοφιλή φυτά που οι διακοσμητές προτείνουν  για το μπάνιο όπως τα μπαμπού, οι ορχιδέες, οι καλαθέες, οι φτέρες, ο πόθος και τα παχύφυτα.

Αν δεν έχετε παράθυρο μπορείτε να βρείτε συνθετικά φυτά που να είναι πιστά αντίγραφα των αληθινών και θα δώσουν ένα παρεμφερές στιλ.

Στην περίπτωση των αληθινών φυτών που αποτελεί και την ιδεώδη λύση τα οφέλη που θα έχετε είναι 3 και είναι σημαντικά για την υγεία μας.

Το νερό που πέφτει κατά την διάρκεια του ντους αλλά και οι υδρατμοί που δημιουργούνται, βοηθούν στο να “ποτίζονται” αυτόματα και κατά συνέπεια να διατηρούνται ζωντανά για πολύ καιρό.

-Απορροφούν την υγρασία που υπάρχει στο μπάνιο και μειώνουν την εμφάνιση βακτηρίων

– Καθαρίζουν τον αέρα του μπάνιου.

-Ενισχύουν τα επίπεδα της ευτυχίας, την παραγωγικότητα και τη δημιουργικότητα, καθώς και τη μείωση του στρες.

Η zen διακόσμηση μπάνιου επιβάλει φυσικά υλικά. Βότσαλα μέσα στο νεροχύτη γυάλινα βάζα με άμμο και και κεριά, καθώς και φυτά θα απογειώσουν όλο το ύφος του μπάνιου.

Τέλος, αρωματικά στικς κεριά ακόμη και δίπλα στην μπανιέρα και ένα χαλί από φυσικά υλικά όπως το μπαμπού θα δημιουργήσουν μια μοναδική ατμόσφαιρα.

Comments

comments

 

Θέλεις να διαβάζεις άρθρα σαν το παραπάνω

Βάλε το e-mail σου και κάνε click για να λαμβάνεις αποκλειστική ενημέρωση!