Ζώδια 08/08: Ημερήσιες Αισθηματικές προβλέψεις!

zwdia_aisthimatikes_provlepseis

Στις Ημερήσιες προβλέψεις μπορείς να διαβάσεις την πρόβλεψή για το ζώδιό σου σύμφωνα με τις αστρολογικές όψεις της ημέρας.

Κριός

Η επικοινωνία με τους ανθρώπους που βρίσκονται στο στενό σου περιβάλλον όπως αδέρφια, συγγενείς ακόμα και γείτονες θα επηρεαστεί από τις όψεις της ημέρας και για αυτό θα πρέπει να προσέχεις κατά τις συναντήσεις σας.

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στους Διδύμους και να ενισχύει τα επικοινωνιακά σου χαρίσματα αλλά το εξάγωνο που σχηματίζει με τον ανάδρομο Ερμή από το Λέοντα αξίζει την προσοχή σου.

Σήμερα θα βρεις την ευκαιρία να ανοίξεις θέματα του παρελθόντος που είχαν δημιουργήσει αποστάσεις μεταξύ εσένα και των άλλων προκειμένου να τα λύσεις.

Είναι πιθανό να δεις και κάποιο πρόσωπο «αισθηματικού ενδιαφέροντος» που έχεις να δεις καιρό και η σχέση μεταξύ σας να έρθει ξανά στο προσκήνιο!

Ταύρος

Θέματα που σχετίζονται με λογαριασμούς και λοιπές οικονομικές υποχρεώσεις πιθανό να σου δημιουργήσουν ανασφάλεια σήμερα και το μυαλό σου θα βρίσκεται αποκλειστικά εκεί.

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στους Διδύμους και να φέρνει στο μυαλό σου όλες τις οικονομικές υποχρεώσεις της τελευταίας εβδομάδας τουλάχιστον!

Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον ανάδρομο Ερμή από το Λέοντα θα σου χαρίσει την ευκαιρία να τακτοποιήσεις άμεσα οικονομικές εκκρεμότητες του παρελθόντος που μέχρι τώρα άφηνες για αργότερα!

Σήμερα καλό θα ήταν να ασχοληθείς μόνο με οικονομικά ζητήματα του παρελθόντος καθώς ο ανάδρομος Ερμής δεν ενδείκνυται για νέα ξεκινήματα και νέες συμφωνίες.

Δίδυμοι

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιο σου και να σε φέρνει στο προσκήνιο καθώς θα σου υπενθυμίσει θέματα που σχετίζονται με τους συνεργάτες αλλά και το/η σύντροφο σου.

Για να καταφέρεις να τα λύσεις θα πρέπει να σκεφτείς και λίγο τη δική τους πλευρά και να μην δεις τα πράγματα εγωιστικά καθώς θα είναι πάρα πολύ δύσκολο να βρεθεί μία ισορροπία στις διαπροσωπικές σου σχέσεις.

Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον ανάδρομο Ερμή από το Λέοντα θα φέρει και θέματα του παρελθόντος που σχετίζονται με τις διαπροσωπικές σου σχέσεις προκειμένου να τα λύσεις.

Μην ανησυχείς καθώς θα καταφέρεις να συζητήσεις και να αφήσεις πίσω παρεξηγήσεις που είχαν συμβεί κατά το παρελθόν. Το μόνο που χρειάζεται είναι να το θέλεις και εσύ.

Καρκίνος

Σήμερα δεν θα έχεις διάθεση για κοινωνικές επαφές καθώς θέλεις την ησυχία σου και τη θέλεις με κάθε τρόπο, με αποτέλεσμα να εκνευριστείς με οποιονδήποτε τολμήσει να σε ενοχλήσει!

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στους Διδύμους και να σου δημιουργεί εσωστρέφεια.

Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον ανάδρομο Ερμή από το Λέοντα θα δημιουργήσει ευνοϊκές συνθήκες για ένα οικονομικό σου ζήτημα το οποίο υπάρχει και υπήρχε και κατά το παρελθόν.

Σήμερα θα ήταν καλό να ασχοληθείς με μια ανοιχτή οικονομική εκκρεμότητα και είναι πιθανόν να πάρεις κάποια χρήματα που σου χρωστούν.

Για να το καταφέρεις χρειάζεται να δραστηριοποιηθείς ,για αυτό επίλεξε που θα διοχετεύσεις την ενέργειά σου καθώς μπορεί να έχει πολύ καλό αποτέλεσμα.

Λέων

Οι αγαπημένοι σου φίλοι θα είναι εκείνοι που θα σε απασχολήσουν σήμερα καθώς θα χρειαστούν τη βοήθεια σου και τη γνώμη σου σε κάποιο θέμα που τους απασχολεί!

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στους Διδύμους και να κάνει την επαφή με φίλους το κυριότερο μέλημα σου, αλλά το ίδιο θα ισχύει και για εκείνους για αυτό και θα έχεις αρκετά τηλεφωνήματα από αυτούς!

Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον ανάδρομο Ερμή που βρίσκεται στο ζώδιό σου πιθανό να φέρει στο προσκήνιο καταστάσεις του παρελθόντος.

Μην ανησυχείς καθώς αυτό θα σου δώσει την ευκαιρία να ξεκαθαρίσεις και κάποια θέματα τα οποία είχαν συμβεί ανάμεσα σας το προηγούμενο διάστημα, και δεν είχες βρει τρόπο να το κάνεις.

Παρθένος

Οι επαγγελματικές σου ανησυχίες όχι απλώς παραμένουν στο προσκήνιο αλλά σήμερα ενδέχεται να γιγαντωθούν και να σου αποσπάσουν την προσοχή από οτιδήποτε άλλο.

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στους Διδύμους και να τονίζει την εργατικότητά σου αλλά και την ανάγκη σου να ξεχωρίσεις και να αποκτήσεις τη φήμη που σου αναλογεί στον επαγγελματικό σου χώρο.

Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ερμή οποίος κινείται ανάδρομα στο ζώδιο του Λέοντα, θα σε βοηθήσει να επαναφέρεις στο προσκήνιο και να αξιολογήσεις με άλλο τρόπο μία επαγγελματική πρόταση που σου είχε γίνει.

Βέβαια δεν θα πρέπει να ξεχνάς πως ο Ερμής είναι ανάδρομος και ενδείκνυται μόνο για να τακτοποιήσεις ζητήματα τα οποία έρχονται από το παρελθόν και όχι να προβείς σε νέες επαγγελματικές συμφωνίες.

Ζυγός

Σήμερα είναι πιθανό να είσαι λίγο αφηρημένος/η καθώς το μυαλό σου θα βρεθεί σε ταξίδια που είχες κάνει κατά το παρελθόν και όμορφες αναμνήσεις με αγαπημένους σου ανθρώπους.

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στους Διδύμους και να σου χαρίζει ανάλαφρη διάθεση και όρεξη για πραγματικά και νοερά ταξίδια!

Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ερμή οποίος κινείται ανάδρομα στο ζώδιο του Λέοντα θα σου δημιουργήσει μία ευφορία μόλις φέρεις στο μυαλό σου αναμνήσεις του παρελθόντος!

Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για να θυμηθείς και ένα πρόσωπο του ευρύτερου περιβάλλοντός σου το οποίο δεν βλέπεις συχνά αλλά έχεις καλές σχέσεις μαζί του, και να τον πάρεις ένα τηλέφωνο!

Σκορπιός

Σήμερα το μυαλό σου θα βρίσκεται σε παλιές σου υποθέσεις τις οποίες δεν έχεις κλείσει ακόμα ή κατά βάθος δεν επιθυμείς να κλείσεις!

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στους Διδύμους και να σε ταξιδεύει σε αναμνήσεις του παρελθόντος που αφορούν αισθηματικά ζητήματα.

Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον ανάδρομο Ερμή από το Λέοντα μπορεί να φέρει ξανά στο προσκήνιο τέτοιου είδους ζητήματα του παρελθόντος ιδιαίτερα αν τότε δεν είχαν κάνει τον κύκλο τους.

Καλό θα είναι να ασχοληθείς σήμερα μαζί τους καθώς η ημέρα είναι ευνοϊκή για να τα διαχειριστείς και να το κλείσεις με τον τρόπο που επιθυμείς.

Η ημέρα ενδείκνυται για ζητήματα του παρελθόντος αλλά όχι για νέα ανοίγματα μιας και δεν πρέπει να ξεχνάμε πως ο Ερμής είναι ανάδρομος.

Τοξότης

Οι σχέσεις με τους συνεργάτες και το/η σύντροφο σου βρίσκονται στο προσκήνιο και σήμερα καθώς ενδέχεται να ανοίξουν θέματα του παρελθόντος που θα σου αποσπάσουν την προσοχή.

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στους Διδύμους και να τονίζει τη σημασία που έχουν οι άλλοι στη ζωή σου αλλά το εξάγωνο που σχηματίζει με τον ανάδρομο Ερμή από το Λέοντα θα σου υπενθυμίσει κάποια γεγονότα τα οποία είχαν συμβεί κατά το παρελθόν.

Δε χρειάζεται να ανησυχείς καθώς σήμερα υπάρχει το κατάλληλο κλίμα προκειμένου να τα λύσεις και να τα διευθετήσεις μία και καλή.

Η ημέρα είναι καλή για να τακτοποιήσεις τυχόν παρεξηγήσεις σε προσωπικές σχέσεις αλλά και συνεργασίες. Βάλε τα δυνατά σου καθώς μπορείς να το καταφέρεις!

Αιγόκερως

Οι εργασιακές σου εκκρεμότητες πιθανό να σε αγχώσουν μιας και η Σελήνη που εξακολουθεί να βρίσκεται στους Διδύμους σου δημιουργεί ένα γενικότερο άγχος για υποχρεώσεις που σχετίζονται με την καθημερινότητα.

Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον ανάδρομο Ερμή από το Λέοντα θα φέρει στο προσκήνιο δουλειές οι οποίες έπρεπε να είχαν γίνει αλλά για κάποιο λόγο τις είχες αφήσει σε εκκρεμότητα, με αποτέλεσμα να εμφανιστούν ξανά μπροστά σου.

Η επικοινωνία μπορεί να γίνεται μετά εμποδίων σήμερα για αυτό απόφυγε να κάνεις νέα ανοίγματα σε εργασιακά θέματα.

Σε περίπτωση που σου ανατεθεί μια νέα δουλειά φρόντισε να ζητήσεις και λεπτομέρειες καθώς οι παρανοήσεις είναι πολύ πιθανές.

Υδροχόος

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στους Διδύμους και μόνο αυτό αρκεί για να σου φτιάξει το κέφι, καθώς θα σου φέρει ευκαιρίες να ασχοληθείς με πράγματα και ανθρώπους που σε ευχαριστούν.

Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον ανάδρομο Ερμή από το Λέοντα θα φέρει στο προσκήνιο μία παλιά σου σχέση η οποία θα ταράξει με κάποιο τρόπο τα συναισθηματικά σου ύδατα.

Σήμερα είναι μία κατάλληλη ημέρα για να πάρεις αποφάσεις σχετικά με αυτή και να δεις αν αξίζει να βρίσκεται ξανά στη ζωή σου.

Ακόμα σήμερα είναι μία καλή μέρα για να λύσεις και κάποιο θέμα η μία παρεξήγηση που έχει προκύψει με κάποιο φίλο σου ή και με τον/τη σύντροφό σου.

Το μόνο που χρειάζεται να έχεις είναι θέληση να το κάνεις!

Ιχθύς

Η προσοχή σου βρίσκεται σε θέματα και υποχρεώσεις που σχετίζονται με το σπίτι σου καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στους Διδύμους σε ωθεί να ασχοληθείς αποκλειστικά και μόνο με αυτά προκειμένου να καταφέρεις να τα διευθετήσεις.

Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον ανάδρομο Ερμή από το Λέοντα υποδηλώνει πως ήρθε η στιγμή να τελειώσεις μια δουλειά που είχε μείνει ημιτελής ή να ασχοληθείς με κάποια υποχρέωση ακόμα και γραφειοκρατικής φύσεως που σχετίζεται με το σπίτι σου σαν ακίνητο.

Η ημέρα ενδείκνυται για να ασχοληθείς με υποχρεώσεις που απορρέουν από το παρελθόν καθώς η αναδρομή του Ερμή θα σε βοηθήσει σε αυτό.

Παρά όλα αυτά καλό θα ήταν να προσέξεις λίγο παραπάνω την επικοινωνία σου με τους δικούς σου ανθρώπους καθώς μπορεί να δημιουργηθούν κάποια μικροπροβλήματα.

Πηγή: ladylike.gr. e-zwdia.gr

Comments

comments