Ζώδια: όποιος έχει γεννηθεί αυτό το μήνα θα πετύχει στη ζωή του

epituxia

Μέχρι τώρα ξέραμε για τα ζώδια, ότι ανάλογα με το μήνα που γεννηθήκαμε ανήκουμε σε ένα από αυτά, και αυτό, μας προσδίδει συγκεκριμένα χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα με μια νέα έρευνα, ο μήνας που γεννηθήκατε μπορεί να επηρεάσει την απόδοσή σας στη ζωή και στα επαγγελματικά

H κουβέντα για το αν η ψυχολογική διάσταση στην οποία εντασσόμαστε λόγω ζωδίου είναι αληθινή, είναι μεγάλη.

Τώρα ερευνητές από τα Πανεπιστήμια του Τορόντο, της Φλόριντα, αλλά και το Πανεπιστήμιο Northwestern μελέτησαν τα στοιχεία από σχεδόν 1 εκατομμύριο μαθητές από τη Φλόριντα, οι οποίοι γεννήθηκαν από το 1994 μέχρι το 2000 και ισχυρίζονται ότι αν γεννηθήκατε έναν συγκεκριμένο μήνα του χρόνου έχετε περισσότερες πιθανότητες να πετύχετε στη ζωή.

Ποιος είναι αυτός;

Διαπίστωσαν λοιπόν ότι οι μαθητές που είχαν γεννηθεί το μήνα Σεπτέμβριο είχαν περισσότερη αυτοπεποίθηση, περισσότερες εισαγωγές στο πανεπιστήμιο και λίγότερες στη φυλακή (!), σε σχέση με όσους είχαν γεννηθεί τους υπόλοιπους μήνες.

Βρήκαν επίσης ότι οι γεννημένοι τον Αύγουστο (δηλαδή μόλις ένα μήνα πριν) μαθητές σε γενικές γραμμές ήταν χειρότεροι μαθητές από τους υπόλοιπους.

Αυτή η απόκλιση μπορεί να οφείλεται στο σχολικό έτος, το οποίο ξεκινάει το Σεπτέμβριο, κάνοντας όσους έχουν γεννηθεί Σεπτέμβριο να είναι οι μεγαλύτεροι και όσους έχουν γεννηθεί Αύγουστο να είναι οι μικρότεροι στη χρονιά τους.

Αυτό το χάσμα των 11 μηνών έχει αντίκτυπο και στην ωριμότητα των μαθητών όταν αρχίζουν το σχολείο, επηρεάζοντας την αυτοπεποίθηση και τις αποδόσεις τους.

Ακόμα κι αν δεν έχετε γεννηθεί το Σεπτέμβριο, μην απελπίζεστε.

Μπορείτε πάντα να προσπαθήσετε να φέρετε στη ζωή ένα παιδί το Σεπτέμβριο, πράγμα που ήδη κάνουν πολλοί γονείς στην Αγγλία και στην Ουαλία, προσπαθώντας να συλλάβουν το Δεκέμβριο!

Διαβάστε ακόμη:

Ποια ζώδια οσφρίζονται την απιστία σαν τα λαγωνικά;

Comments

comments

No Comments Yet

Απαντήστε

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>