Ζώδια: Προβλέψεις για το καλοκαίρι (Μέρος Α)

 

 

 

Καλοκαίρι σημαίνει διακοπές, ξεγνοιασιά, ανεβασμένη διάθεση! Θα σιγοντάρουν τα άστρα ή θα μας ταλαιπωρήσουν; Τι διαθέσεις έχει ο ουρανός; Μάθε αναλυτικά τι υπόσχεται το ζώδιό σου σύμφωνα με το δεκαήμερο που γεννήθηκες!

 

ΚΡΙΟΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2015
-Αν έχεις γεννηθεί στο πρώτο δεκαήμερο, από 21 ως 31 Μαρτίου
Προσοχή χρειάζεται στην περίοδο του Ιουλίου για σένα του πρώτου δεκαημέρου, γιατί ενδεχομένως να υπάρξουν οικογενειακές ανακατατάξεις, καθώς και συγκρούσεις με πρόσωπα της οικογένειας ή και συνεργάτες. Από τον Αύγουστο και μετά, μπαίνεις σε μια περίοδο όπου οι ρυθμοί σου εντατικοποιούνται στη δουλειά σου. Γεγονός είναι πως μπορείς να πετύχεις πολύ σημαντικά πράγματα τη χρονιά αυτή. Επίσης, είναι σημαντικό για σένα να έχεις ανοιχτούς ορίζοντες και να μην μένεις σε στενές και μίζερες οπτικές. Ειδικά, το πρώτο δεκαήμερο του Αυγούστου μπορεί να σου φέρει σημαντικές δεσμεύσεις ή σημαντικά επιτεύγματα στα δημιουργικά σχέδιά σου, στα θέματα της επαγγελματικής σου ζωής και γενικά σε οτιδήποτε θέλεις να πετύχεις. Επίσης, μπορεί να σου φέρει και μια σημαντική σχέση, αφού θα έχεις εύνοια στα ερωτικά.

 

-Αν έχεις γεννηθεί στο δεύτερο δεκαήμερο, 1 ως 10 Απριλίου
Η περίοδος του Μαΐου, ιδιαίτερα προς το τρίτο δεκαήμερο, μπορεί να σου φέρει έντονες ανακατατάξεις σε θέματα που αφορούν στο σπίτι, την οικογένεια, αλλά και το σύντροφό σου. Το διάστημα του Αυγούστου μπορεί αφενός να σου ανοίξει το δρόμο σε πράγματα που σχεδιάζεις, αφετέρου να ενισχύσει και την ερωτική σου ζωή. Γενικά, σου προσφέρει τη δυνατότητα να περάσεις ένα ευχάριστο και ανανεωτικό καλοκαίρι. Επίσης, μπορεί να φέρει στη ζωή σου κι ένα πρόσωπο από το παρελθόν, με το οποίο φαίνεται πως το μεταξύ σας δεν έχει κλείσει οριστικά τον κύκλο του. Αλλά και ο Σεπτέμβριος, με το τρίγωνο του Άρη με τον Ουρανό, έρχεται να σε βοηθήσει να ανοίξεις πολύ σημαντικούς δρόμους, που μπορεί να αφορούν τόσο στα προσωπικά σχέδιά σου, όσο και στις φιλοδοξίες σου. Η περίοδος αυτή, θα σου δώσει τη δυνατότητα να κάνεις ίσως και σημαντικές αλλαγές, αφού και το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό μπορεί να φέρει μια πολύ σημαντική σχέση στη ζωή σου. Επίσης, είναι μια εποχή που μπορεί να έχεις και σημαντικά οικονομικά οφέλη.

 

-Αν έχεις γεννηθεί στο τρίτο δεκαήμερο, 10 ως 20 Απριλίου
Ο Κρόνος επιστρέφει στο δικό σου δεκαήμερο την περίοδο από τις 16 Ιουνίου ως τις 17 Σεπτεμβρίου, ανακινώντας ζητήματα τα οποία ενδεχομένως σε ταλαιπώρησαν το Δεκέμβριο του 2014 και αφορούν χρήματα τρίτων, θέματα ρευστότητας και γενικότερα εκκρεμότητες οικονομικού περιεχομένου ή χρήματα που αφορούν στο σύζυγο ή τους συνεργάτες και με κάποιο τρόπο επηρεάζουν κι εσένα. Είναι μια εποχή που καλείσαι να διαχειριστείς με συνέπεια τις όποιες εκκρεμότητες ή χρέη μπορεί να προκύπτουν το διάστημα αυτό. Επίσης, μπορεί να υπάρξει και ένα τελικό ξεκαθάρισμα σε μια σχέση ή συνεργασία σου.
Εξαιρετικά σημαντικό το διάστημα στο τέλος Ιουνίου και αρχές Ιουλίου, μια η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Δία στον Λέοντα, μπορεί να φέρει πολύ σημαντικές ευκαιρίες που αφορούν σχέσεις και συνεργασίες. Ενδεχομένως μια καινούρια συνεργασία να προκύψει με πολύ καλά οικονομικά οφέλη στο διάστημα αυτό. Επίσης, δεν αποκλείεται εκείνη την περίοδο να επισημοποιήσεις μία σχέση σου ή να μπεις στη διαδικασία να αποκτήσεις ένα παιδί. Αν είσαι single, ίσως μία νέα και πολύ σημαντική σχέση να έρθει τώρα στη ζωή σου που θα παίξει πολύ σημαντικό ρόλο στη ζωή σου το επόμενο διάστημα. Το πρώτο δεκαήμερο του Αυγούστου φαίνεται να σε δυσκολεύει περισσότερο, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στις μόνιμες σχέσεις της ζωής σου. Πολύ πιθανόν να υπάρξουν αναβολές ή ματαιώσεις στα σχέδιά σου, καθώς επίσης να προκύψουν και οικονομικά θέματα από το παρελθόν, τα οποία με κάποιο τρόπο να σε προβληματίσουν. Ακόμα, μπορεί να υπάρξουν μεταβολές στα οικονομικά του συντρόφου ή των συνεργατών, που ωστόσο επηρεάζουν και εσένα. Από τις 14 ως τις 18 Αυγούστου, ίσως επανεμφανιστεί ένα πρόσωπο από το παρελθόν σου, με το οποίο θα θελήσεις να επανεξετάσεις το μεταξύ σας και τη σχέση σας.

 

ΤΑΥΡΟΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2015
-Αν έχεις γεννηθεί στο πρώτο δεκαήμερο, 20 ως 30 Απριλίου
Πάρα πολύ σημαντική η περίοδος από τις 11 Αυγούστου και μετά για σένα του πρώτου δεκαημέρου, που ο Δίας περνά στο ζώδιο της Παρθένου και λειτουργεί με ιδιαίτερα θετικό τρόπο, δίνοντας μια άλλη δυναμική στην ψυχολογία σου. Ενισχύει πολύ τα προσωπικά σχέδιά σου και σου δίνει τη δυνατότητα να δρομολογήσεις εξελίξεις. Παράλληλα, δίνει ώθηση και στα θέματα της ερωτικής σου ζωής. Διόλου απίθανο να σου φέρει κι ένα πρόσωπο, με το οποίο φαίνεται πως οι εξελίξεις μεταξύ σας θα έχουν πολύ ενδιαφέρον. Αν έχεις σχέση, μπορεί να προχωρήσεις σε μια επισημοποίηση του δεσμού σου το διάστημα αυτό ή ακόμη η περίοδος αυτή να σε βάλει στη διαδικασία να αποκτήσεις ένα παιδί. Την περίοδο του Σεπτεμβρίου φροντίζεις να είσαι πολύ προσεκτική στην προώθηση των σχεδίων σου. Είναι σημαντικό τώρα να στηρίζεσαι σε απόλυτα ρεαλιστικούς στόχους και να μην εμπιστεύεσαι λόγια ή υποσχέσεις που μπορεί στη συνέχεια να μην τηρηθούν. Επίσης, προσέχεις πολύ τη σχέση σου με τα παιδιά σου και φροντίζεις να λειτουργήσεις με όσο το δυνατόν περισσότερη διαλλακτικότητα για να μπορέσεις να κρατήσεις τις ισορροπίες μεταξύ σας. Στις νέες γνωριμίες που μπορεί να κάνεις τώρα, δώσε τον απαιτούμενο χρόνο, προκειμένου να εξακριβώσεις τις προθέσεις που έχουν απέναντί σου.

 

-Αν έχεις γεννηθεί στο δεύτερο δεκαήμερο, 1 ως 10 Μαΐου
Ο Δίας περνά στο δικό σου δεκαήμερο, ορθόδρομος πλέον, στις 21 Ιουνίου, δίνοντάς σου τη δυνατότητα μιας πολύ σημαντικής αναθεώρησης και τακτοποίησης σε οικογενειακά θέματα ή ακόμα και στις σχέσεις σου με τα πρόσωπα που συνυπάρχεις. Επίσης, είναι μια περίοδος που μπορείς να οργανώσεις μια αλλαγή, μια μετακόμιση ή ακόμα και μια ανανέωση στο χώρο σου. Μπορείς ακόμα να τακτοποιήσεις οικονομικές εκκρεμότητες, θέματα που αφορούν στην ακίνητη περιουσία ή κληρονομικά ζητήματα. Το πέρασμα του Δία στο ζώδιο της Παρθένου στις 11 Αυγούστου και ιδιαίτερα από την περίοδο του Οκτωβρίου και μετά, που περνά στο δικό σου δεκαήμερο, θα λειτουργήσει άκρως ενισχυτικά σε θέματα που αφορούν τα δημιουργικά σχέδιά σου, τα ζητήματα των παιδιών σου και πάνω απ’ όλα, θα ανανεώσει το κλίμα της ερωτικής ζωής. Δεν αποκλείεται να σου φέρει μια σημαντική σχέση, που θα διαμορφώσει ένα καινούριο τοπίο στα αισθηματικά σου ζητήματα. Επίσης, μπορεί να θελήσεις να δώσεις μια πιο επίσημη μορφή σε μια σχέση ή ακόμα να μπεις στη διαδικασία να αποκτήσεις έναν απόγονο.

 

-Αν έχεις γεννηθεί στο τρίτο δεκαήμερο, 11 ως 20 Μαΐου
Από τις 15 Ιουνίου και μέχρι τις 17 Σεπτεμβρίου, ο Κρόνος επιστρέφει στις τελευταίες μοίρες του Σκορπιού και επαναφέρει θέματα που σε είχαν προβληματίσει το 2014. Αφορούν σχέσεις ή συνεργασίες σου, που ενδεχομένως καλείσαι να επανεξετάσεις -περισσότερο εσύ των τελευταίων ημερών. Είναι μια περίοδος, που μπορεί να κλείσει οριστικά κάποιες σχέσεις, οι οποίες δεν σε εκφράζουν άλλο. Από την άλλη, είναι εξαιρετικά σημαντικό το πρώτο δεκαήμερο του Ιουλίου. Σου δίνει τη δυνατότητα της αποκατάστασης ενός σημαντικού οικογενειακού ζητήματος, ενώ ενισχύει πάρα πολύ θέματα που αφορούν στο σπίτι, την οικογένεια και την ακίνητη περιουσία. Όμως, δεν αποκλείεται να φέρει στη ζωή σου και μια πάρα πολύ σημαντική γνωριμία, ανανεώνοντας πλήρως το τοπίο της ερωτικής σου ζωής. Αντίστοιχα, το πρώτο δεκαήμερο του Αυγούστου σου δίνει τη δυνατότητα όχι μόνο να ισορροπήσεις, αλλά να πετύχεις κάτι σημαντικό, που ενδεχομένως και πάλι αφορά σε θέματα σπιτιού και οικογένειας. Ωστόσο, είναι πιθανό να κλείσει οριστικά ένας κύκλος, τόσο στην προσωπική όσο και στην επαγγελματική σου ζωή, σε μια σχέση η οποία δεν εξυπηρετεί άλλες ανάγκες σου. Βεβαίως, δεν αποκλείεται το διάστημα αυτό να υπάρξει και η επανεξέταση μιας σχέσης από το παρελθόν που φαίνεται πως δεν έχει κλείσει ακόμα τον κύκλο της στη ζωή σου. Είναι μια σύνθετη εποχή, που ανάλογα με τους χειρισμούς σου, μπορεί να σε βοηθήσει να ξεκαθαρίσεις ή να σε μπερδέψει ακόμα περισσότερο. Για αυτό είναι πολύ σημαντικό να ξέρεις τι θέλεις να κάνεις και να το ακολουθήσεις.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2015
-Αν έχεις γεννηθεί στο πρώτο δεκαήμερο, από 21 ως 30 Μαΐου
Ο Μάιος και ο Ιούνιος σου δίνουν τη δυνατότητα να κάνεις μια σημαντική επανεκκίνηση σε προσωπικά ζητήματα, ωστόσο πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτική, γιατί ενδεχομένως οι αντιδράσεις σου να μη λειτουργήσουν υποστηρικτικά στα σχέδιά σου, ενώ μπορεί να υπάρξουν και αρκετές εντάσεις με το σύντροφο ή τους συνεργάτες σου. Ο μήνας του Ιουλίου ανοίγει το κεφάλαιο των οικονομικών σου. Οφείλεις να είσαι ιδιαιτέρα προσεκτική, γιατί είναι πιθανό να προκύψουν ζητήματα τα οποία δεν έχεις υπολογίσει. Ταυτόχρονα, μπορεί να λειτουργήσεις περισσότερο παρορμητικά με αποτέλεσμα να βρεθείς εκτός προϋπολογισμού. Πολύ σημαντική η περίοδος από τις 11 Αυγούστου μέχρι τις 2 Οκτωβρίου, που ο Δίας περνά στο ζώδιο της Παρθένου και στο δικό σου δεκαήμερο. Ανανεώνει την αισιοδοξία σου και σε βοηθά να προχωρήσεις, ωστόσο χρειάζεται να είσαι απόλυτα ρεαλίστρια και συγκεκριμένη στα θέματα του στοχεύσεις και να μην αφήνεσαι σε μια υπεραισιόδοξη διάθεση, γιατί μπορεί να απογοητευτείς.

 

-Αν έχεις γεννηθεί στο δεύτερο δεκαήμερο, από την 1η ως 11 Ιουνίου
Ο Ερμής από τις 11 Μαΐου έχει περάσει στο δικό σου δεκαήμερο όπου και μπαίνει σε αναδρομή πορεία από τις 19 Μαΐου μέχρι τις 12 Ιουνίου, δίνοντάς σου τη δυνατότητα μιας σημαντικής αναθεώρησης σε ό,τι αφορά στα θέματα των προσωπικών σου υποθέσεων, των σχεδίων σου και οτιδήποτε σε ενδιαφέρει να μεθοδεύσεις με μια μεγαλύτερη λεπτομέρεια, για να μπορέσεις στη συνέχεια από τις 24 Ιουνίου που περνά εκ νέου στο δικό σου δεκαήμερο και μέχρι τις 2 Ιουλίου, να τα ολοκληρώσεις. Παράλληλα, η περίοδος του Ιουνίου, μέχρι τις 13 του μήνα, φαίνεται να λειτουργεί πολύ ενισχυτικά στην ψυχολογία σου, αλλά και στα πολύ προσωπικά σου ζητήματα. Ενδιαφέρουσες εξελίξεις προβλέπονται στην ερωτική σου ζωή, ενώ εκείνο που θα πρέπει να προσέξεις περισσότερο είναι το γεγονός ότι μπορεί να γίνεις περισσότερο εριστική απέναντι στους άλλους και να προκληθούν εντάσεις το διάστημα αυτό. Το τέλος Ιουνίου και οι αρχές Ιουλίου είναι μια θετική περίοδος για τις επαφές και τις συζητήσεις σου, που ενδεχομένως αφορούν στα σχέδιά σου, τα παιδιά σου ή τον σύντροφό σου. Εκείνο που θα πρέπει να προσέξεις περισσότερο το διάστημα αυτό είναι τα οικονομικά σου, που φαίνεται να ταλαιπωρούνται, καθώς μπορεί να έρθουν στο προσκήνιο παλαιότερες εκκρεμότητες που απαιτούν την επίλυσή τους. Παράλληλα, μπορεί να προκύψουν κι επαγγελματικά ζητήματα που θα δημιουργήσουν εντάσεις στις σχέσεις σου στο χώρο της δουλειάς. Ο Αύγουστος, και ιδιαίτερα η τελευταία εβδομάδα του, καθώς και το πρώτο δεκαπενθήμερο του Σεπτεμβρίου, έρχονται να δώσουν μια νέα πνοή στην καθημερινότητά σου, στις σχέσεις σου και στις συνεργασίες σου. Ίσως τώρα καταφέρεις να πετύχεις με ξαφνικό τρόπο, κάτι πολύ σημαντικό στα θέματα τα οποία επεξεργάζεσαι. Μπορεί ακόμα να ενισχύει με μοναδικό τρόπο και την ερωτική σου ζωή, όπου θα έχεις σημαντικές εξελίξεις.

 

-Αν έχεις γεννηθεί στο τρίτο δεκαήμερο, από 12 ως 21 Ιουνίου
Τις εξελίξεις για σένα κατά βάση τις διαμορφώνει ο Δίας, που η ανάδρομη κίνηση του είχε ξεκινήσει στο δικό σου δεκαήμερο και επανέρχεται στις 22 Ιουνίου 2015, βοηθώντας σε να ολοκληρώσεις θέματα που ενδεχομένως έχεις αφήσεις σε εκκρεμότητα το προηγούμενο διάστημα. Σου δίνει τη δυνατότητα να πραγματοποιήσεις επαφές, συζητήσεις και διαπραγματεύσεις ή να ολοκληρώσεις κάποιες σημαντικές συμφωνίες ή συνεργασίες σου. Αν είχες προγραμματίσει την αγορά ενός αυτοκινήτου ή ενός μεταφορικού μέσου, το διάστημα αυτό ενδεχομένως να μπορέσεις να την ολοκληρώσεις. Από τις 11 έως τις 21 Ιουνίου, Ήλιος και Άρης στο δικό σου δεκαήμερο, ενισχύουν πάρα πολύ τις επικοινωνίες σου, τις συζητήσεις, τα σχέδιά σου, τις επαφές σου. Ωστόσο, μπορεί να γίνεις ιδιαίτερα εριστική ή προκλητική στις σχέσεις σου. Για αυτό φρόντισε να κρατήσεις χαμηλούς τόνους, ώστε να διατηρήσεις και τις ισορροπίες, καθώς πολύ εύκολα μπορεί να προκληθούν εντάσεις και τσακωμοί.

Ιδιαίτερα ευνοϊκές οι τελευταίες ημέρες του Ιουνίου και οι πρώτες του Ιουλίου. Μπορεί να έχεις σημαντικές συμφωνίες ή συζητήσεις, που καταλήγουν σε ιδιαίτερα αισιόδοξα αποτελέσματα και με πολύ καλές προοπτικές. Επίσης, ίσως τώρα κανείς μια σημαντική αγορά ή ακόμα μπορεί να ανανεωθεί πολύ ευχάριστα η ερωτική σου ζωή, πιθανόν με μια νέα γνωριμία, που θα παίξει σημαντικό ρόλο στις εξελίξεις. Πιθανό είναι και κάποιο ταξίδι, που θα ανεβάσει τη διάθεση και την ψυχολογία σου. Το διάστημα 13 ως 16 Ιουλίου καλείσαι να είσαι ιδιαιτέρα προσεκτική στις επαφές και τις επικοινωνίες στον εργασιακό σου χώρο. Ενδεχομένως τώρα να επανέλθουν ζητήματα που σε είχαν απασχολήσει το προηγούμενο διάστημα. Ίσως ακόμη να έρθεις αντιμέτωπη με ένα πρόσωπο ανώτερο από εσένα στην ιεραρχία και να υπάρξουν εντάσεις, διαπληκτισμοί, αλλά και οριστικές ρήξεις στο μεταξύ σας. Το πρώτο δεκαήμερο του Αυγούστου είναι επίσης πολύ σημαντικό για την προώθηση των θεμάτων που σε ενδιαφέρουν. Επίσης είναι μια περίοδος που μπορεί να καταφέρεις σημαντικές συμφωνίες ή διαπραγματεύσεις, με πολύ ενθαρρυντικές και αισιόδοξες προοπτικές. Επίσης, είναι η περίοδος των διακοπών σου, όπου προβλέπεται να περάσεις ιδιαίτερα καλά. Ενδεχομένως να υπάρξουν πολύ ενδιαφέρουσες εξελίξεις στην ερωτική σου ζωή, καθώς δεν αποκλείεται και η επιστροφή ενός προσώπου από το παρελθόν, με το οποίο ανοίγεις ένα καινούριο κύκλο.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2015
-Αν έχεις γεννηθεί στο πρώτο δεκαήμερο, από 22 Ιουνίου ως 2 Ιουλίου
Από τις 22 Ιουνίου μέχρι 2 Ιουλίου, που ο Ήλιος περνά στο ζώδιο και το δεκαήμερό σου και ο Άρης (από τις 25 Ιουνίου έως 10 Ιουλίου) ενισχύουν το δικό σου δεκαήμερο, γίνεσαι πιο μαχητική και έχεις τη δυνατότητα να διεκδικήσεις με μεγαλύτερη ορμή τα σχέδια σου, καθώς επίσης ανανεώνεται και η ερωτική σου ζωή, που φαίνεται να κινείται σε ένα πιο αισιόδοξο κλίμα το διάστημα αυτό. Ωστόσο, τις ημέρες αυτές μπορεί να γίνεις πιο εριστική και προκλητική στη συμπεριφορά σου απέναντι στους άλλους, με αποτέλεσμα να υπάρξουν και εντάσεις στην προσωπική σου ζωή. Μεγάλη προσοχή στις επικοινωνίες σου την περίοδο του Σεπτεμβρίου. Αποφεύγεις τις οριστικές συμφωνίες και δεσμεύσεις, καθώς επίσης και την ανάληψη οποιουδήποτε ρίσκου. Επίσης, να είσαι ιδιαιτέρα προσεκτική στις μετακινήσεις σου.

 

-Αν έχεις γεννηθεί στο δεύτερο δεκαήμερο, από 3 ως 13 Ιουλίου
Μέχρι τις 27 Μαΐου, η Αφροδίτη στο δικό σου δεκαήμερο, εγείρει πολύ έντονα τα ζητήματα που αφορούν στις σχέσεις σου. Μπορεί να υπάρξει μία μεγάλη ανατροπή, τόσο στις προσωπικές όσο και τις επαγγελματικές σου σχέσεις. Οφείλεις να είσαι πάρα πολύ προσεκτική τις ημέρες αυτές, ως προς το πώς διαμορφώνεις τις εξελίξεις ή το πώς απαντάς σε συμπεριφορές που δείχνουν να έχουν προκλητικό, εριστικό ή ακόμα και χειριστικό χαρακτήρα απέναντί σου, γιατί μπορεί να υπάρξουν συνέπειες που δεν περιμένεις. Πάρα πολύ μεγάλη προσοχή και την περίοδο από 10 μέχρι 25 Ιουλίου, που ο Άρης περνά στο δικό σου δεκαήμερο στο ζώδιο σου και ανακινεί ξανά θέματα σχέσεων, συνεργασιών και επαγγελματικών ζητημάτων, που ομολογουμένως μπορεί να έχουν απρόβλεπτες συνέπειες. Ο Αύγουστος είναι πολύ πιθανό να σου δώσει αρκετά θετικές εξελίξεις σε θέματα που αφορούν στα οικονομικά σου.

 

-Αν έχεις γεννηθεί στο τρίτο δεκαήμερο, από 14 ως 22 Ιουλίου
Αρκετά αισιόδοξο το διάστημα από 27 Μαΐου μέχρι 5 Ιουνίου, με την Αφροδίτη να περνά στο δικό σου δεκαήμερο και να εξομαλύνει αλλά και να διευρύνει τον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών σου. Βελτιώνονται αισθητά οι συνθήκες στους τομείς αυτούς και τώρα μπορείς να έρθεις πιο κοντά σε αγαπημένα πρόσωπα, αλλά και σε κάποια σχέδιά σου. Από τις 15 Ιουνίου ο Κρόνος επιστρέφει στις τελευταίες μοίρες του Σκορπιού, επηρεάζοντας περισσότερο εσένα των τελευταίων ημερών. Σου προσφέρει τη δυνατότητα διορθωτικών κινήσεων στα δημιουργικά σχέδιά σου και σε θέματα που σε απασχολούν σε σχέση με τα παιδιά σου, αλλά και την ερωτική σου ζωή ή τον σύντροφό σου. Αν υπάρχουν εκκρεμότητες στα θέματα αυτά από το προηγούμενο διάστημα, τώρα έχεις τη δυνατότητα να τις τακτοποιήσεις. Το πρώτο δεκαήμερο του Ιουλίου πολύ πιθανόν να σου προσφέρει διευκολύνσεις, εξυπηρετήσεις ή ακόμα και λύσεις σε οικονομικά ζητήματα. Όμως, το διάστημα από 12 ως 15 Ιουλίου ίσως να έρθεις αντιμέτωπη με οικονομικά θέματα που αφορούν στην οικογένειά σου, το σύντροφο ή τους συνεργάτες σου, τα οποία με κάποιο τρόπο επηρεάζουν και εσένα. Ακόμα, τώρα καλείσαι να δώσεις λύσεις και σε παλαιότερες οικονομικές εκκρεμότητες που φαίνεται πως λειτουργούν αρκετά πιεστικά στην ψυχολογία σου. Το πρώτο δεκαήμερο του Αυγούστου έρχεται να σου δώσει τη δυνατότητα ενός οικονομικού ανοίγματος, μιας διευκόλυνσης που θα σε ανακουφίσει, καθώς το διάστημα αυτό πιθανόν να είναι και η περίοδος των διακοπών σου.

 

ΛΕΩΝ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2015
-Αν έχεις γεννηθεί στο πρώτο δεκαήμερο, από 23 Ιουλίου ως 3 Αυγούστου
Πολύ ενισχυτική η περίοδος από τις 6 έως τις 16 Ιουνίου, που η Αφροδίτη περνά στο δικό σου δεκαήμερο. Ανοίγεται ένας ευνοϊκός κύκλος σε σχέσεις και οι συνεργασίες, ενώ ευνοείται και η ερωτική σου ζωή, τα προσωπικά σου θέματα και η επικοινωνία σου. Μεγάλη προσοχή την περίοδο του Σεπτεμβρίου στα οικονομικά ζητήματα, με κινήσεις, ανοίγματα, συναλλαγές ή συμφωνίες, που εμπεριέχουν ρίσκο, ιδιαίτερα αν δεν στηρίζονται σε ρεαλιστικές βάσεις. Μη στηριχτείς μόνο στην αισιόδοξη διάθεση που θα σε διακατέχει, γιατί υπάρχει ο κίνδυνος να χάσεις χρήματα ή να απογοητευτείς από τα πρόσωπα που συναλλάσσεσαι.

 

-Αν έχεις γεννηθεί στο δεύτερο δεκαήμερο, από 4 ως 13 Αυγούστου
Ο Ιούνιος ενδέχεται να ανοίξει έναν καινούριο κύκλο ευκαιριών και να σε φέρει πιο κοντά σε κάποια σχέδιά σου, με πολύ ξαφνικό τρόπο και αναπάντεχο. Ίσως ακόμα να υπάρξουν κάποιες ευκαιρίες, μέσα από τον κύκλο των φιλικών σου προσώπων. Η περίοδος αυτή λειτουργεί ενισχυτικά και στην ερωτική σου ζωή, ενώ το σενάριο μιας πολύ σημαντικής γνωριμίας είναι πολύ κοντά σου. Η περίοδος του Αυγούστου έρχεται να λειτουργήσει πολύ ευνοϊκά στα θέματα της προσωπικής σου ζωής και σου δίνει τη δυνατότητα ευκαιριών, ανάπτυξης και εξέλιξης. Επίσης, μπορεί να σου βγάλει ξαφνικά ταξίδια ή ξαφνικές αποδράσεις που σε ανανεώνουν. Το τέλος Αυγούστου είναι εξαιρετικό για επανασυνδέσεις και καινούρια ξεκινήματα στην ερωτική σου ζωή.

 

-Αν έχεις γεννηθεί στο τρίτο δεκαήμερο, από 14 ως 22 Αυγούστου
Ο Δίας περνά το δικό σου δεκαήμερο από τις 28 Ιουνίου και ως τις 11 Αυγούστου, που περνά στην Παρθένο. Εκεί είναι μία εποχή που μπορεί να σου δώσει πολύ σημαντικά προσωπικά επιτεύγματα, τη δυνατότητα να υλοποιήσεις την επιθυμία σου για έναν απόγονο, μια πολύ σημαντική γνωριμία στην ερωτική σου ζωή, καθώς και σημαντικές ευκαιρίες στα επαγγελματικά σου ζητήματα. Η Αφροδίτη από την 1η ως τις 19 Αυγούστου και από τις 20 Σεπτεμβρίου ως τις 8 Οκτωβρίου, βρίσκεται στο δικό σου δεκαήμερο. Προκαλεί αρκετές ανακατατάξεις στα θέματα σχέσεων, συνεργασιών και επικοινωνίας, ενώ ενδέχεται να επαναφέρει πρόσωπα από το παρελθόν, ανοίγοντας έναν καινούριο κύκλο στην ερωτική σου ζωή. Ο Κρόνος επιστρέφει στον Σκορπιό από τις 15 Ιουνίου ως τις 17 Σεπτεμβρίου, δίνοντας τη δυνατότητα να ξεκαθαρίσεις κάποια πράγματα που αφορούν στο σπίτι, την οικογένεια και τις σχέσεις σου μαζί τους, την ακίνητη περιουσία, αλλά και τη σχέση με το μόνιμο σύντροφό σου. Φαίνεται πως το διάστημα αυτό μπορεί να πραγματοποιηθεί το οριστικό κλείσιμο σχέσεων ή καταστάσεων, τόσο στην προσωπική όσο και στην επαγγελματική σου ζωή.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2015
-Αν έχεις γεννηθεί στο πρώτο δεκαήμερο, από 23 Αυγούστου ως 3 Σεπτεμβρίου
Το τέλος του Ιουνίου και οι αρχές του Ιουλίου είναι μια περίοδος που μπορεί να σε φέρει πιο κοντά στις φιλοδοξίες σου και να ενισχύσει με πολύ ευχάριστο τρόπο τις προσωπικές σου σχέσεις, αλλά και την ερωτική σου ζωή. Ο Δίας ξεκινά την πορεία του στην Παρθένο στις 11 Αυγούστου, εγκαινιάζοντας μια νέα εποχή μέχρι 8 Σεπτεμβρίου 2016 και έναν πολύ σημαντικό και αισιόδοξο κύκλο, που μπορεί να φέρει πολύ ενδιαφέρουσες εξελίξεις σε όλους τους τομείς. Ειδικά, το τέλος Αυγούστου είναι πολύ σημαντικό για το δικό σου δεκαήμερο. Μπορεί να σου προσφέρει μοναδικές ευκαιρίες προώθησης κάποιων μυστικών συζητήσεων ή διαπραγματεύσεων, ενώ διαφαίνονται πολύ ενθαρρυντικές εξελίξεις ή και αποτελέσματα στην προώθηση των προσωπικών σου ζητημάτων. Επίσης, όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού στο δικό σου δεκαήμερο είναι και ο Ποσειδώνας απέναντί σου και σου εφιστά την προσοχή στις μόνιμες ή σημαντικές σχέσεις της ζωής σου. Είναι ένα καλοκαίρι που μπορεί να δημιουργηθούν αρκετά προβλήματα, καθώς υπάρχουν αρκετά μυστικά, αρκετό παρασκήνιο στις σχέσεις σου, τόσο με τον μόνιμο σύντροφό σου, όσο και με τους συνεργάτες σου. Θα πρέπει να είσαι πάρα πολύ προσεκτική στην επαγγελματική σου ζωή, γιατί υπάρχει μία τάση εξαπάτησης ή ακόμα και παρανοήσεων, παρεξηγήσεων και διαψεύσεων. Γενικά, φρόντισε να μην εμπιστεύεσαι πρόσωπα τα οποία δεν γνωρίζεις, ακόμα και αν δείχνουν πολύ καλές προθέσεις απέναντι σου. Πάρε το χρόνο σου για να μπορέσεις να είσαι όσο το δυνατόν πιο σίγουρη για την ποιότητα των προσώπων αυτών.

 

-Αν έχεις γεννηθεί στο δεύτερο δεκαήμερο, από 4 ως 13 Σεπτεμβρίου
Έως τις 4 Ιουνίου, ο Ερμής κινείται ανάδρομα στους Διδύμους και στο δικό σου δεκαήμερο. Σε αναγκάζει να αναθεωρήσεις θέματα καριέρας, αλλά και τις σχέσεις ή τις συνεργασίες σου στον επαγγελματικό χώρο, καθώς και θέματα που αφορούν στην οικογενειακή σου ζωή. Στο διάστημα από τις 26 Μαΐου έως τις 9 Ιουνίου, μπορείς να διεκδικήσεις με πιο έντονο τρόπο αυτά που επιθυμείς και να κατακτήσεις τους προσωπικούς σου στόχους. Ωστόσο μπορεί να υπάρξουν πρόσωπα στο χώρο της δουλειάς που θα αντιταχθούν στα σχέδιά σου ή σε ό,τι θέλεις να προωθήσεις. Οφείλεις να λειτουργήσεις με ιδιαίτερη διπλωματικότητα και ευελιξία προκειμένου να πετύχεις τους στόχους σου. Ιδιαίτερα ευνοϊκή για σένα η περίοδος από τις 13 έως 20 Αυγούστου, που ο Ερμής περνά στο δεκαήμερό σου και θα σου δώσει τη δυνατότητα να πετύχεις κάτι πολύ σημαντικό, που αφορά στα δημιουργικά σχέδιά σου ή τα προσωπικά σου ζητήματα. Επίσης, ενδεχομένως να κάνεις μια πολύ σημαντική ερωτική γνωριμία. Αλλά και η περίοδος από τις 3 έως 13 Σεπτεμβρίου είναι εξαιρετική. Ο Ήλιος περνά στο δικό σου δεκαήμερο, σε ένα θεαματικό τρίγωνο με τον Πλούτωνα και μπορεί να σου δώσει πολύ σημαντικά ανοίγματα και ευκαιρίες που θα απογειώσουν την προσωπική, αλλά και την επαγγελματική σου ζωή.

 

-Αν έχεις γεννηθεί στο τρίτο δεκαήμερο, από 14 ως 22 Σεπτεμβρίου
Εκείνο που θα χαρακτηρίσει το φετινό καλοκαίρι για σένα είναι η επιστροφή του Κρόνου στο δικό σου δεκαήμερο την περίοδο από 15 Ιουνίου ως 17 Σεπτεμβρίου. Σου δίνει τη δυνατότητα να διαπραγματευτείς εκ νέου θέματα που ενδεχομένως σε είχαν απασχολήσει το προηγούμενο διάστημα και που είχαν μείνει σε εκκρεμότητα. Τώρα μπορεί να προκύψουν κάποιες σημαντικές συζητήσεις ή συμφωνίες ή να οριστικοποιήσεις μια σοβαρή συμφωνία επαγγελματικής φύσεως. Επίσης, μπορεί να επανέλθουν θέματα με συγγενικά πρόσωπα και να υπάρξει ένα πολύ καλό ξεκαθάρισμα σε ό,τι αφορά στο μεταξύ σας. Ακόμα, δεν αποκλείεται να σταθεροποιηθεί και μια σχέση, η οποία ταλαιπωρήθηκε το προηγούμενο διάστημα. Από τις 10 έως τις 23 Ιουνίου, προσέχεις ιδιαίτερα κάποια πρόσωπα στον εργασιακό σου χώρο, που ενδεχομένως θα λειτουργήσουν πιο απαιτητικά, πιο εριστικά ή πιο προκλητικά απέναντι σου. Ταυτόχρονα μπορεί να προσπαθήσουν να βάλουν εμπόδια στα σχέδια σου δημιουργώντας ένα αρνητικό κλίμα στο περιβάλλον σου. Από τις 20 έως 27 Αυγούστου, ο Ερμής περνά στο δικό σου το δεκαήμερο και υποστηρίζει τα σχέδιά σου, τα προσωπικά σου ζητήματα, αλλά και τις σχέσεις σου, προσωπικές κι επαγγελματικές. Παράλληλα, φέρνει πολύ ευχάριστες ειδήσεις ή εξελίξεις γενικότερα.

 

Πηγή

Comments

comments