Στα 50 μου έκανα σχέση με μικρότερο άντρα αλλά όλοι με κατακρίνουν!

ekana_sxesh_me_mikrotero_antra

Αγαπητή παρέα του Efi’s Secrets, ονομάζομαι Μαρίνα και στα 50 αποφάσισα να ξαναφτιάξω τη ζωή μου και να κάνω σχέση με έναν άντρα πολύ μικρότερο μου. Η απόφαση μου αυτή προκάλεσε άσχημες αντιδράσεις από την οικογένεια μου και τον κύκλο΄μου!

Με τον πρώην σύζυγό μου χωρίσαμε πριν από αρκετά χρόνια και από τότε δεν ξανά έφτιαξα τη ζωή μου!

Μεγάλωσα την κόρη μου και ασχολήθηκα περισσότερο με την καριέρα μου!

Μέχρι σήμερα κατάφερα να έχω μια πολύ καλή θέση σε μια από τις πιο γνωστές πολυεθνικές εταιρείες και να λαμβάνω έναν πολύ καλό μισθό για τα δεδομένα της εποχής!

Όμως ενώ όλα αυτά τα χρόνια είχα δίπλα μου την κόρη μου, τις φίλες μου και την αδερφή μου ένιωθα μόνη.

Μου έλειπε η παρουσία ενός άντρα στο πλευρό μου!

Δε λέω, προσπάθησα να κάνω κάποιες σχέσεις μέσα σε αυτά τα χρόνια αλλά κανένας από τους άντρες που γνώριζα δεν ήταν αυτό που ήθελα πραγματικά!

Οι περισσότεροι μου φαινόντουσαν αρκετά βαρετοί, ώσπου μια μέρα ήρθε τυχαία στη ζωή μου ένας άντρας που μου θύμισε πως είναι ο έρωτας!

Ένας νεαρός άντρας που μετακόμισε στην πολυκατοικία μας!

Μου τράβηξε αμέσως το ενδιαφέρον! Κάθε φορά που τον συναντούσα στην είσοδο ή στο ασανσέρ κουβεντιάζαμε και κοιτούσαμε επίμονα ο ένας τον άλλον!

Ήταν ολοφάνερο ότι μεταξύ μας υπήρχε κάτι ερωτικό! Είχαμε χημεία!

Με τον καιρό και καθώς γνωριζόμασταν όλο και περισσότερο το ερωτικό ενδιαφέρον και από τις δυο πλευρές γινόταν όλο και μεγαλύτερο.

Στην αρχή είχαμε μια καθαρά σεξουαλική σχέση αλλά όσο περνούσε ο καιρός ερωτευόμασταν όλο και πιο πολύ!

Πήρα την απόφαση να ομολογήσω την κρυφή μου σχέση στην κόρη μου και τους δικούς μου ανθρώπους, όμως η αντίδραση τους ήταν χειρότερη από όσο περίμενα!

Φυσικά δεν δέχτηκαν τη σχέση μου! Η κόρη μου θεώρησε ότι μια τέτοια σχέση θα την έκανε ρεζίλι παντού και μου είπε πως αν δε χωρίσω θα πάει να μείνει με τον πατέρα της!

Η αδερφή μου και οι φίλες μου, μου λένε καθημερινά να λογικευτώ και να τον αφήσω! Ακόμη μου λένε πως αυτός ο άντρας θα κάνει το κέφι του και μετά θα με παρατήσει!

Όμως εγώ τον ξέρω! Ξέρω πως δε θα μου το έκανε ποτέ αυτό γιατί με αγαπάει!

Τι να κάνω για να τους αποδείξω ότι ο άντρας που επέλεξα δεν είναι τόσο επιπόλαιος όσο νομίζουν;

Διαβάστε επίσης:

Ο άντρας μου με καταπιέζει αλλά δε μπορώ να τον χωρίσω!

 

Comments

comments