Το τρικ για να κάνεις τους τέλειους γλουτούς!

gloutoi

Οι τέλειοι γλουτοί δε θέλουν χρόνο, θέλουν τρόπο! -Δυο τεχνικές και ένα τρικ που θα σε βοηθήσουν.

Αναρωτιέσαι ποιο είναι το μυστικό για τέλειες καμπύλες;

Και εμείς, γι’ αυτό και ρωτήσαμε, ψάξαμε, το ανακαλύψαμε και το μοιραζόμαστε μαζί σου.

Οι γλουτοί σου φαίνονται πεσμένοι, οι μηροί σου πλαδαροί, οι γοφοί σου υπερβολικά ανοιχτοί. Μα τι κάνεις λάθος; Όλα και τίποτα!

Αν ονειρεύεσαι γλουτούς… βραζιλιάνικων προδιαγραφών και όχι ελληνικών πρέπει να θυμάσαι ότι: «Τα αγαθά κόποις κτώνται» που έλεγαν και οι αρχαίοι μας πρόγονοι (αν και όχι για… οπίσθια).

Χρειάζεται να έχεις υπομονή και επιμονή για να δεις αποτελέσματα και αν ακολουθήσεις τις συμβουλές μας θα είναι και θεαματικά.

Καταρχάς να γνωρίζεις ότι το σχήμα των γλουτών το δίνουν τρεις μυς: ο μείζονας, ο μέσος και ο μικρός γλουτιαίος καθώς και η ποσότητα λίπους που τους καλύπτει.

Τα τρικ για να κάνεις τους τέλειους γλουτούς ώστε η πίσω όψη σου να αναστατώνει;

Πήγαινε στο  γυμναστήριο. για να έχεις τέλειους γλουτούς

Το τρέξιμο και το περπάτημα γυμνάζουν τους γλουτιαίους, ωστόσο από μόνα τους δεν φτάνουν.

Πρέπει να συνοδευτούν και με καθημερινή επανάληψη ειδικών εξιδεικευμένων ασκήσεων όπως αυτές που θα σου δείξει ο γυμναστής σου ή που σου προτείνουμε εμείς: Squats (καθίσματα).

Για πιο έντονα αποτελέσματα συνδυάστε τα με βαράκια, προβολές ποδιού μπρος και πίσω, εκτάσεις των ποδιών, άρσεις ποδιών από τη θέση τραπεζάκι, γέφυρα.

Ξαπλωμένη σε ύπτια στάση λυγίζεις τα πόδια και τα φέρνεις κοντά στη λεκάνη σου, σηκώνεις τη λεκάνη σφίγγοντας γλουτούς και κοιλιά, μένεις για μερικά δευτερόλεπτα και την κατεβάζεις αργά.

Το τρικ για να πεις αντίο στο περιττό λίπος με σωστή διατροφή

Αποχαιρετήστε σφολιατοειδή, junk food, τηγανητά και γλυκά, και καλωσορίστε τις σαλάτες, τα φρέσκα φρούτα και τα λαχανικά, το άπαχο κρέας, τα ημιαποβουτυρωμένα γαλακτοκομικά, τους ωμούς και ανάλατους ξηρούς καρπούς.

Διαβάστε σχετικά:

Στην κόκκινη γωνία, η νευρική ανορεξία!

 

Comments

comments

     

    Θέλεις να διαβάζεις άρθρα σαν το παραπάνω

    Βάλε το e-mail σου και κάνε click για να λαμβάνεις αποκλειστική ενημέρωση!