ΝΕΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: Κερδίστε Υποτροφία και Πιστοποίηση σε Εξειδικευμένα Σεμινάρια Πληροφορικής

diagonismos

Λάβετε μέρος στο διαγωνισμό του Efi’s Secrets και κερδίστε μία υποτροφία για δωρεάν μαθήματα στις βασικές δεξιότητες Η/Υ μέσω e-learning, από την άνεση του σπιτιού σας! Αποκτήστε επίσης και τη δυνατότητα να αποκτήσετε ΔΩΡΕΑΝ την αναγνωρισμένη από το κράτος (αλλά και από αναγνωρισμένους φορείς) πιστοποίηση!

Τα μαθήματα πραγματοποιούνται μέσω τηλεκατάρτισης (e-learning) και θα έχετε τη δυνατότητα να τα παρακολουθείτε όταν εσείς έχετε χρόνο! Η χρήση της πλατφόρμας είναι πανεύκολη και δεν απαιτούνται εξειδικευμένες γνώσεις για να την χρησιμοποιήσετε!

Εφόσον κερδίσετε, θα λάβετε έναν μοναδικό κωδικό για να κάνετε είσοδο στην πλατφόρμα τηλεκατάρτισης! Απλά, γρήγορα και εύκολα! Όσο απαιτητική και αν είναι η καθημερινότητά σας, θα καταφέρετε να βρείτε λίγο χρόνο μέσα στην εβδομάδα για να παρακολουθείτε τα μαθήματα. Τέλος, θα έχετε τη δυνατότητα να λάβετε και την πιστοποίηση από αναγνωρισμένους φορείς εφόσον βέβαια επιτύχετε στις εξετάσεις!

Το κόστος του σεμιναρίου είναι 210 ευρώ.

Ο διαγωνισμός έληξε

 

Το Efi’s Secrets, σε συνεργασία με το Iclass, φροντίζει για εσάς και σας βοηθάει να εμπλουτίσετε το βιογραφικό σας, αυξάνοντας έτσι τις πιθανότητες να βρείτε εργασία στο μέλλον!

Σε όποια ηλικία και αν βρίσκεστε, η χρήση Ηλεκτρονικού Υπολογιστή θεωρείται απαραίτητη σε όλες σχεδόν τις θέσεις εργασίας.

Λίγα λόγια για το σεμινάριο:

Οι ενότητες του σεμιναρίου είναι:

  1. Επεξεργασία Κειμένου (Word)
  2. Υπολογιστικά Φύλλα (Excel)
  3. Υπηρεσίες Διαδικτύου (Internet)

Το πακέτο του σεμιναρίου περιλαμβάνει:

• 20 ώρες εκπαίδευση ανά ενότητα με ασύγχρονο e-learning, σε χρόνο που επιθυμεί ο εκπαιδευόμενος.

Δωρεάν τεστ προσομοίωσης εξετάσεων σε πιστοποιημένες αίθουσες πληροφορικής.

Δωρεάν συμμετοχή (1) στις εξετάσεις πιστοποίησης.

Διαδικασία Πιστοποίησης:

Κάθε γνωστικό αντικείμενο (ενότητα) εξετάζεται ξεχωριστά σε διάστημα 1 ώρας, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση από το νικητή του διαγωνισμού.

Στις εξετάσεις πιστοποίησης (οι οποίες είναι προαιρετικές), ο νικητής λαμβάνει δωρεάν και την πιστοποίηση την οποία έχουν τη δυνατότητα να την συμπεριλάβει στο βιογραφικό του.

Σε περίπτωση που αποτύχει σε 1 ή περισσότερες ενότητες, τα εξέταστρα επιβαρύνουν το συμμετέχοντα!

Όπως και να έχει πάντως, οι γνώσεις και οι δεξιότητες που θα αποκτήσετε, θα σας βοηθήσουν τόσο επαγγελματικά, όσο και στην καθημερινότητά σας.

Το κόστος του σεμιναρίου

Η συνολική αξία του σεμιναρίου είναι 210 ευρώ

Όροι συμμετοχής του διαγωνισμού

Στο διαγωνισμό δικαιούνται να συμμετάσχουν μόνο όσοι διαμένουν μόνιμα στην Ελλάδα και κατά την ημέρα υποβολής της φόρμας συμμετοχής έχουν συμπληρώσει το δέκατο όγδοο (18) έτος της ηλικίας τους. Οι συμμετέχοντες στο διαγωνισμό πρέπει να συμπληρώσουν τη φόρμα συμμετοχής με τα πλήρη και έγκυρα στοιχεία τους. Ο διαγωνισμός λήγει την Πέμπτη στις 25 Μαΐου 2017, στις 12 το μεσημέρι. Η ανάδειξη του νικητή θα πραγματοποιηθεί μέσω ηλεκτρονικής κλήρωσης και το όνομά του θα αναρτηθεί Efi’s Secret’s.gr. Ο νικητής θα ενημερωθεί με email για τον τρόπο παραλαβής του δώρου του. Τα δώρα είναι προσωπικά, δεν ανταλλάσσονται, δεν μεταβιβάζονται, και δεν εξαργυρώνονται με χρήματα. Η συμμετοχή στον διαγωνισμό συνιστά αυτοδικαίως ανεπιφύλακτη δήλωση πλήρους γνώσης των όρων διεξαγωγής του διαγωνισμού και αποδοχή των όρων αυτών από τους συμμετέχοντες.

Το Iclass έχει καθιερωθεί στο χώρο της εκπαίδευσης και σας δίνει τη δυνατότητα να παρακολουθήσετε εξειδικευμένα σεμινάρια, σε μορφή E-learning σε άκρως ανταγωνιστικές τιμές.

Ο χώρος και ο χρόνος που θα παρακολουθείτε τα σεμινάρια είναι αποκλειστικά δική σας επιλογή!

“Χτίστε” το βιογραφικό σας σε όποιο μέρος της Ελλάδας και αν βρίσκεστε.

Οι κλάδοι των σεμιναρίων του Iclass

Τουριστικά Επαγγέλματα

Πληροφορική – Επικοινωνίες

Προσωπικό Ασφαλείας

Ενεργειακοί Επιθεωρητές

Διοίκηση Επιχειρήσεων

Εμπόριο – Marketing – Πωλήσεις

Μεταφορές – Επικοινωνίες

Υγεία – Υγιεινή και Ασφάλεια

Αγροτική – Κτηνοτροφική Θεματολογία

Περιβαλλοντική Διαχείριση 

Μηχανολογία – Ηλεκτρολογία

Ελληνική Γλωσσομάθεια

Για οποιαδήποτε πληροφορία, επικοινωνήστε απευθείας με το Iclass

Στο τηλέφωνο: 801 – 11 – 25 – 800

Στη Φόρμα Επικοινωνίας για να σας καλέσουν οι ίδιοι

Comments

comments