Το καμηλό παλτό!

ZDFG

 

Διαχρονικό , chic και στυλάτο. Λίγα κομμάτια καταφέρνουν να προσδώσουν την κομψότητα που αποπνέει αυτό το ρούχο , χωρίς καθόλου προσπάθεια. Η ιδανικότερη επιλογή για το χειμώνα. Και για κάθε χειμώνα.

 

CAMEL-COAT-TREND-2015-OUTFIT-IDEAS-011-890x650

 

Οι πιο πολλές γυναίκες το θεωρούν δεσμευτικό και τείνουν να βαδίζουν προς τη σίγουρη λύση όταν αγοράζουν ένα παλτό , δηλαδή το μαύρο , το γκρι, το σκούρο μπλε.  Άλλες πάλι θεωρούν ότι το καμηλό είναι δεσμευτικό και παλαιομοδίτικο για αυτό το λόγο το αποφεύγουν.

 

 

CAMEL-COAT-TREND-2015-OUTFIT-IDEAS-017-890x1333

 

Όπως έχουμε ξαναπεί , λίγα είναι τα κομμάτια που είναι all time classic και δεν θα φύγουν ποτέ εκτός μόδας. Το καμηλό παλτό είναι ένα από αυτά. Γι’ αυτό , αν δεν έχετε ήδη κάποιο να κοσμεί τη ντουλάπα σας, κάντε τώρα μια καλή επένδυση για το στυλ σας. Ακριβώς επειδή είναι ένα κομμάτι που θα φοράτε για πολλά χρόνια, αξίζει να διαλέξετε την καλύτερη ποιότητα.

 

palto1

 

Εύκολα συνδυάζεται με οτιδήποτε και είναι ιδανικό για κάθε ηλικία. Μπορείτε να το φορέσετε τα πρωινά στο γραφείο με πουκάμισο και μαύρο παντελόνι. Το βράδυ στην έξοδο πάνω από το μικρό μαύρο φόρεμα. Ακόμη, στις πιο casual περιστάσεις με κολλάν ή τζιν και αθλητικά παπούτσια. Δεν υπάρχουν δεσμεύσεις , είναι ένα κομμάτι ΄΄πασπαρτού” που κόβεται και ράβεται αναλόγως τις διαθέσεις σας.

 

chic street style (61) καμηλό παλτό (8)

 

Το ιδανικό μήκος είναι περίπου κοντά στο γόνατο , είτε λίγο πιο πάνω έιτε λίγο πιο κάτω. Για τις πιο κοντές γυναίκες , το λίγο πιο πάνω από το γόνατο είναι το απόλυτο ύψος. Το ιδανικό του χρώμα είναι το καμηλό , ούτε το πολύ ανοιχτό μπεζ ούτε το πιο σκούρο που τείνει προς το ταμπά και το καφέ.

 

CAMEL-COAT-TREND-2015-OUTFIT-IDEAS-023-890x1335 CAMEL-COAT-TREND-2015-OUTFIT-IDEAS-014-890x1334 Vogue-UK-September-2013-Miranda-Kerr-by-Alasdair-McLellen-11 CAMEL-COAT-TREND-2015-OUTFIT-IDEAS-005-890x1395

 

Φορέστε το καμηλό παλτό πρωί , μεσημέρι , απόγευμα και βράδυ. Φορέστε το χειμώνα, φθινόπωρο και άνοιξη. Για πολλές εμφανίσεις με κομψότητα και στυλ. Κανείς δεν θα ξεχάσει τη γυναίκα με το καμηλό παλτό .

 

 

Comments

comments