Πως να απαλλαγείς για πάντα από τα μαύρα στίγματα!

Πολλές γυναίκες αντιμετωπίζουν πρόβλημα με τα μαύρα στίγματα. Αυτά τα ενοχλητικά μαύρα σημαδάκια στο πρόσωπό μας αποτελούν μια ιδιαίτερη μορφή ακμής.

Πιο επιστημονικά θα λέγαμε ότι πρόκειται για συσσώρευση νεκρών κυττάρων αλλά και λιπαρότητας στους πόρους της επιδερμίδας.

Όπως είναι λογικό, καμία γυναίκα δε θέλει να έχει μαύρα στίγματα στο πρόσωπό της, αυτός είναι και ο λόγος που πολλές από εμάς προσπαθούμε να τα αφαιρέσουμε με λάθος τρόπο.

Αυτό φυσικά έχει ως αποτέλεσμα τον ερεθισμό της επιδερμίδας ή ακόμα χειρότερα και το ενδεχόμενο δημιουργίας κάποιας μόλυνσης.

Είναι πολύ σημαντικό να αφαιρούμε τα μαύρα στίγματα με το σωστό τρόπο ώστε να μην ταλαιπωρείται η επιδερμίδα μας.

Μην κοιμάσαι ποτέ βαμμένη 

Ο καθημερινός καθαρισμός της επιδερμίδας είναι το Α και το Ω. Αν αφήσουμε το μακιγιάζ όλο το βράδυ στο πρόσωπό μας το μόνο που θα καταφέρουμε είναι να κλείσουν οι πόροι και το πρόβλημα να επιδεινωθεί. Όσο κουρασμένη κι αν είσαι είναι πολύ σημαντικό να αφιερώσεις κάποια λεπτά στην επιδερμίδα σου!

Χρησιμοποίησε βουρτσάκι για τον καθαρισμό του προσώπου σου

Το βουρτσάκι κάνει απολέπιση στο πρόσωπό μας και συνεπώς αφαιρεί τα μαύρα στίγματα. Διάλεξε το ιδανικό βουρτσάκι για την επιδερμίδα σου μέσα από τη μεγάλη ποικιλία που κυκλοφορεί στο εμπόριο. Προσοχή! Να το χρησιμοποιείς μόνο μια φορά την εβδομάδα για να αποφύγεις τους ερεθισμούς.

Χρησιμοποίησε μάσκα αργίλου

Ο άργιλος αφαιρεί τη βρωμιά αλλά και τη λιπαρότητα από την επιδερμίδα. Μπορείς να χρησιμοποιείς μάσκα αργίλου μία με δυο φορές την εβδομάδα για να διατηρείς την επιδερμίδα του προσώπου σου καθαρή αλλά και να ελέγξεις τη λιπαρότητα.

Comments

comments