Ζώδια: Αισθηματικές προβλέψεις Μαρτίου 2020!

evdomadiaies_provlepseis_zwdia

Tι θα συμβεί τον καινούριο μήνα σε αισθηματικά, οικογενειακά, επαγγελματικά, οικονομικά για τα 12 ζώδια. Μάθε τι επιφυλάσσει ο μήνας αυτός διάβασε τις μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Μαρτίου 2020 και ενημερώσου για όλα!

ΚΡΥΟΣ

Σκεφτείτε τι πραγματικά εκτιμάτε στον εαυτό σας. Η Αφροδίτη κινείται στο δεύτερο οίκο σας, των αξιών και των οικονομικών, και σας ζητά να αποσαφηνίσετε αν πιστεύετε στην αξία σας.

Αφιερώστε λίγο χρόνο για να εκτιμήσετε τις δαπάνες σας και τις οικονομικές συνεισφορές σας προς τους άλλους.

Εάν πληρώνετε για τους άλλους κι αυτό σας αποστραγγίζει ψυχικά, τότε χρησιμοποιήστε τη λογική σας και όχι τη μεγάλη καρδιά σας.

Από τις 4 έως τις 10 Μαρτίου, ο Ερμής θα είναι ανάδρομος στον φιλικό και ομαδικό ενδέκατο οίκο σας και σας ζητά να επαναξιολογήσετε τις φιλίες σας ή/και να επανεξετάσετε ένα ομαδικό έργο.

Μπορεί τα πράγματα να κινηθούν πολύ πιο γρήγορα όταν ο πλανήτης της νόησης γυρίσει σε ορθόδρομη πορεία.

Ώρα για ένα check-up!

Σίγουρα το να ασχοληθείτε με τη ρουτίνα σας και την καθημερινότητά σας δεν είναι και τόσο διασκεδαστικό αλλά η πανσέληνος στο σχολαστικό και υγιή έκτο οίκο σας σάς ζητά να στραφείτε στην υγεία σας και την καθημερινή ρουτίνα σας.

Το να κάνετε ένα ετήσιο check-up είναι το πιο λογικό πράγμα που πρέπει να κάνετε.

Αυτή είναι επίσης μια καλή στιγμή για μια επαναξιολόγηση των στόχων που έχετε θέσει κάνοντας γυμναστική, είστε σε καλό δρόμο;

Εάν όχι, ποιά πρακτικά μέτρα μπορείτε να υιοθετήσετε; Αλλάξτε τις διατροφικές σας συνήθειες, εάν διατρέφεστε ανθυγιεινά ή τρώτε στα γρήγορα.

Η πανσέληνος σας βοηθά επίσης να βάλετε οργάνωση στο γραφείο και το σπίτι σας, θα ηρεμήσει και το μυαλό σας.

Βγείτε έξω στον ήλιο της άνοιξης! Με ενθουσιασμό, χαρά και αυτοεκτίμηση εμποτίζει τη ζωή σας η νέα Σελήνη στο ζώδιό σας, βαδίζετε πρόσω ολοταχώς για ένα νέο ξεκίνημα στη ζωή σας.

Εμπνέεστε από το φεγγάρι να θέσετε νέους στόχους και με την εμπιστοσύνη στο θάρρος και τις δυνάμεις σας κινητοποιείστε για να τους ολοκληρώσετε.

Έχετε λάβει τη σοφία και τη γνώση του προηγούμενου μήνα, είστε ένας μονομάχος που βγαίνει νικητής στην αρένα της ζωής.

Εξορμάτε στη δράση για να πετύχετε τους νέους στόχους σας.

Είτε αυτό αφορά την ερωτική σας ζωή ή την επαγγελματική, να είστε αφοσιωμένοι σε αυτόν το στόχο και επικεντρωμένοι σε μια σταθερή πορεία δράσης.

ΤΑΥΡΟΣ

Γιορτάστε την αγάπη! Με την Αφροδίτη στο ζώδιό σας ετοιμαστείτε για έντονα πάθη!

Δεν είναι για να μείνετε στο σπίτι σας, όλα τα μάτια είναι στραμμένα πάνω σας, εντυπωσιάζετε με τον αισθησιακό μαγνητισμό σας.

Έχετε μεγάλη σιγουριά ότι μπορείτε να αποπλανήσετε το αντικείμενο του πόθου σας, οπότε αναμείνατε αξέχαστες ερωτικές βραδιές.

Από τις 4 έως τις 10 Μαρτίου, ο Ερμής θα είναι ανάδρομος στο δέκατο οίκο σας, της καριέρας, έτσι καλύτερα να αναβάλετε μια επαγγελματική παρουσίαση ή φροντίστε να εμφανιστείτε στην ώρα σας σε αυτή τη σημαντική επαγγελματική συνάντηση.

Ίσως ακόμα ανακαλύψετε ότι δεν λειτουργεί ο τεχνολογικός εξοπλισμός της επιχείρησής σας.

Είστε γεμάτοι πάθος, θέλετε να ζήσετε τη ζωή στο έπακρο, χάρη στην πανσέληνο στον ερωτικό και δημιουργικό πέμπτο οίκο σας.

Οι θαυμαστές σας εντυπωσιάζονται από την ήρεμη και σταθερή προσωπικότητά σας.

Εάν αισθανόσασταν βαρετή την ερωτική σας ζωή σας, αυτός είναι ο ιδανικός μήνας για να στολιστείτε και να φλερτάρετε, να συναντήσετε την αγάπη των ονείρων σας ή ακόμη και για να προβληθείτε δημόσια.

Προωθώντας τα ταλέντα σας, θα μπορούσε να ανοίξει ο δρόμος προς την ευημερία, ακόμη και τη φήμη.

Μπορεί να προβάλετε ένα δημιουργικό έργο σας για το οποίο έχετε εργαστεί καιρό, και τώρα λαμβάνετε τις ανταμοιβές σας.

Το σίγουρο είναι ότι ο τροχός της τύχης γυρίζει για σας.

Εστιάζεστε στο εσωτερικό της ψυχής σας καθώς η νέα Σελήνη ενεργοποιεί το δωδέκατο οίκο σας, της θεραπείας και του πνευματικού κόσμου.

Κάνετε εκκαθάριση από τα συναισθηματικά κατάλοιπα του παρελθόντος, δεν χρειάζεται να είστε προσκολλημένοι σε αρνητικές καταστάσεις, σχέσεις ή σχέδια.

Το ζώδιό σας μπορεί να γίνει πεισματάρικο και να νομίζει ότι τα ξέρει όλα, αλλά προς το παρόν θα πρέπει να εγκαταλείψετε την πεποίθησή σας ότι έχετε δίκιο.

Όσο περισσότερο καταφέρετε να αποκωδικοποιήσετε τα μηνύματα των ονείρων σας, τόσο πιο εύκολο γίνεται να συνειδητοποιήσετε ότι μπορείτε εσείς να κατευθύνετε το πλοίο της ζωής σας.

Λάβετε υπόψη σας τα καρμικά μαθήματα που πήρατε από το παρελθόν και δείτε τη μαγεία της ζωής.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αυτός είναι ένας νωχελικός και χαλαρωτικός μήνας για σας που δεν θέλετε να κάνετε τίποτα!

Με την Αφροδίτη στο νωχελικό δωδέκατο οίκο σας, δεν έχετε και πολλά να δώσετε, υλικά και συναισθηματικά.

Μην απαντάτε στις κλήσεις SOS των ανήμπορων φίλων σας, θα μετανιώσετε πέντε λεπτά αργότερα.

Αν κάποιος ξεχάσει να σας ευχαριστήσει για κάτι που προσφέρατε κι αυτό σας πονάει βαθιά, μάλλον προσφέρατε με υστεροβουλία.

Από τις 4 έως τις 10 Μαρτίου, ο Ερμής θα είναι ανάδρομος στον φιλοσοφικό ένατο οίκο σας και συνειδητοποιείτε πόσο έχουν επεκταθεί η ζωή και οι στόχοι σας.

Ίσως ακόμα δείτε ότι έχετε κάνει σημαντική πρόοδο γύρω από την προσωπική σας εξέλιξη, σε σχέση με τον ανώτερο σκοπό σας εδώ στον πλανήτη γη.

Αισθάνεστε μεγαλύτερη ανάγκη για χαλάρωση και ηρεμία στο σπίτι σας καθώς η πανσέληνος φωτίζει τον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας.

Τί και ποιός σας κάνουν να αισθάνεστε ασφαλείς;

Να είστε προσεκτικοί σχετικά με τον τρόπο που προσφέρετε τη φροντίδα σας στους αγαπημένους σας καθώς τώρα μπορεί να μπείτε στον πειρασμό να προσφέρετε στον καθένα που χρειάζεται υποστήριξη, αλλά ενδέχεται να παραμελήσετε τον εαυτό σας.

Εάν δεν νιώθετε άνετα στο σπίτι σας, μπορεί να αποφασίσετε να μετακομίσετε σε ένα νέο σπίτι ή να κάνετε σχέδια για μετακίνηση.

Τα μητρικά σας ένστικτα σας προτρέπουν επίσης να περάσετε περισσότερο χρόνο με τα παιδιά σας και να τα καθοδηγήσετε στη ζωή τους.

Βρίσκεστε στο στοιχείο σας, διασκεδάζετε και μιλάτε με όλο τον κόσμο χάρη στη νέα Σελήνη στον ενδέκατο οίκο σας, της φιλίας και της ομαδικής δραστηριότητας.

Οι γνωριμίες με όλους, ανεξαρτήτως κοινωνικού και μορφωτικού επιπέδου, είναι η ειδικότητά σας.

Οι άλλοι αισθάνονται ότι έχετε πραγματικό ενδιαφέρον να τους ακούσετε και ότι πραγματικά ενδιαφέρεστε!

Αποδεχτείτε τις κοινωνικές προσκλήσεις, πάτε σε πολιτιστικές εκδηλώσεις, ο ενθουσιασμός σας και το πάθος σας για ζωή δεν θα περάσουν απαρατήρητα.

Αισθάνεστε περίφημα με όλον αυτό τον κόσμο γύρω σας, κάνετε νέες διασυνδέσεις, βάζετε αέρα στα πανιά σας, αφήνετε για λίγες ώρες τη ρουτίνα σας και χαίρεστε να συζητάτε με τους φίλους σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μοιραστείτε με τους άλλους τις καινοτόμες ιδέες σας, θα μπορούσατε να τους εμπνεύσετε να πιστέψουν στον εαυτό τους και την αξία τους.

Η Αφροδίτη κινείται στον φιλικό ενδέκατο οίκο σας και βγαίνετε από το καβούκι σας, μεταδίδετε τον ανεκτίμητο ενθουσιασμό σας.

Εφόσον ο ενδέκατος οίκος διέπει την ομαδική δραστηριότητα, μπορεί επίσης να γίνετε αρχηγός ενός ομαδικού έργου ή μιας ομάδας.

Από τις 4 έως τις 10 Μαρτίου, ο Ερμής θα είναι ανάδρομος στον απόκρυφο όγδοο οίκο σας και κλονίζει την οικονομική σας ασφάλεια, νιώθετε να πατάτε σε ασταθές έδαφος.

Προσέξτε να μη μοιράζεστε προσωπικά δεδομένα της ζωής σας, ειδικά στο διαδίκτυο, ή δίνετε πληροφορίες σχετικά με πιστωτικές κάρτες σε μη ασφαλή sites.

Η πανσέληνος φωτίζει τον επικοινωνιακό τρίτο οίκο σας και θα μπορούσε να σας φέρει συναρπαστικά νέα που περιμένατε καιρό.

Ίσως έχετε μια σημαντική συζήτηση με ένα συνάδελφό σας ή τον αγαπημένο σας, ίσως ακόμα αλλάξετε τρόπο σκέψης και αντίληψης των πραγμάτων.

Ίσως είναι μια στιγμή ορόσημο για να κάνετε ένα πολύ σημαντικό βήμα. Ή αν είχατε στο μυαλό σας μια ιδέα τους τελευταίους έξι μήνες, αναμείνατε οι σπόροι να βλαστήσουν τώρα.

Τα γεγονότα που θα συμβούν θα μπορούσαν επίσης να σχετίζονται με έναν αδελφό/ή, ένα συμβάν στην πόλη σας ή μια εκπαιδευτική προσπάθεια.

Η ικανότητά σας να συλλέξετε πληροφορίες είναι ο κρυμμένος άσσος στο μανίκι σας. Μιλήστε με σιγουριά.

Η νέα Σελήνη στο δέκατο οίκο σας, της καριέρας, σας προσφέρει αναγνώριση και ανταμοιβές και αποσαφηνίζετε την τρέχουσα πορεία σας.

Ξεκινά ένα νέο κεφάλαιο στην επαγγελματική σας ζωή!

Θα μπορούσατε να δείτε μια αύξηση, ίσως ακόμα σας προσφερθεί μια δύσκολη επαγγελματική αποστολή που σας χρήζει όμως ηγέτες ή μια ανώτερη θέση στην εργασία σας την οποία θα τη ζήλευαν οι συνάδελφοί σας.

Συνεχίστε να εργάζεστε σκληρά καθώς θα δείτε πραγματική πρόοδο προς τους στόχους σας τους επόμενους έξι μήνες.

Αυτός είναι ένας σπουδαίος μήνας για να καταγράψετε τους στόχους σας, λαμβάνοντας υπόψη σας ότι μόνο τα σταθερά, σαφή σχέδιά σας θα έχουν περισσότερες πιθανότητες άνθησης.

Βάλτε περισσότερη δομή και οργάνωση στην επαγγελματική σας ζωή και θα δείτε θετικά αποτελέσματα.

ΛΕΩΝ

Άφθονες επαγγελματικές προσφορές και οικονομικά οφέλη σας φέρνει η Αφροδίτη που κινείται στον φιλόδοξο δέκατο οίκο σας.

Νιώθετε περισσότερη ικανοποίηση στην εργασία σας καθώς ό, τι έχετε κερδίσει οφείλεται στην αξία σας.

Σας περιμένουν βραβεία ή μια προώθηση ή οικονομική αύξηση ή μια ευκαιρία να αποκτήσετε μια ηγετική θέση.

Αλλά θα πρέπει να τηρήσετε το διαχρονικό πρωτόκολλο και τους κανόνες.

Από τις 4 έως τις 10 Μαρτίου, ο Ερμής θα είναι ανάδρομος στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, και ίσως έχετε στο μυαλό σας κάποιον/α φίλο σας για τον οποίο/α τρέφετε δυνατά συναισθήματα.

Προσέξτε τα λόγια σας και τις ενέργειές σας, μην αφήνετε τίποτα στην τύχη, ειδικά εάν επικοινωνείτε με τον αγαπημένο σας ή τους συνεργάτες σας μέσω των κοινωνικών δικτύων και του Internet.

Τα οικονομικά σας είναι το επίκεντρο του ενδιαφέροντός σας καθώς η πανσέληνος φωτίζει το δεύτερο οίκο σας, των οικονομικών.

Κατά τη διάρκεια των τελευταίων έξι μηνών, ίσως να έχετε πιεστεί προσπαθώντας να ισορροπήσετε τον προϋπολογισμό σας κάνοντας οικονομίες.

Τώρα, αυτή η πανσέληνος φέρνει μια γλυκιά οικονομική ανταμοιβή ή μια αίσθηση ότι λήγει ένα δύσκολο οικονομικό ζήτημα.

Ίσως να λάβετε μια επιταγή ή μια αύξηση στο μισθό σας. Ίσως να έχετε μια ελκυστική προσφορά εργασίας που σας προσφέρει μεγαλύτερη σταθερότητα και ένα πακέτο αξιοζήλευτων παροχών.

Αν αποφασίσετε να φύγετε από μια εργασία, αυτή η πανσέληνος θα σας κάνει να τραγουδήσετε το κύκνειο άσμα. Θα πρέπει να κάνετε μια εργασία που γεμίζει την ψυχή σας.

Αν νιώθατε στασιμότητα στη ζωή σας, η νέα Σελήνη στον επεκτατικό ένατο οίκο σας επαναφέρει την χαμένη αισιοδοξία σας και τον ενθουσιασμό σας.

Βιάζεστε να υλοποιήσετε τα μεγάλα σχέδιά σας, θέλετε να επεκταθείτε.

Αλλά καλό θα ήταν να επαναξιολογήσετε τα σχέδιά σας πριν ξεκινήσετε καθώς αυτή η νέα Σελήνη έχει εμβέλεια χρόνου έξι μηνών.

Αυτή η αξιολόγηση δεν είναι κόκκινο φως, είναι ένα απαραίτητο βήμα προς την προώθηση του τελικού σας οράματος.

Αντί να βιάζεστε με ένα εγχείρημα, ίσως πρέπει να σκεφτείτε πως θα το αναπτύξετε.

Ίσως ακόμα παρακολουθήσετε κάποια σεμινάρια ή ένα πρόγραμμα σπουδών ή ασχοληθείτε με τις εκδόσεις.

Ίσως ακόμα καταφέρετε να κάνετε αυτό το ταξίδι στη Ρώμη, τη Μόσχα ή σε κάποιο άλλο μακρινό μέρος.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Κάνετε τη μεγάλη σας εκτόξευση!

Με την Αφροδίτη στον επεκτατικό ένατο οίκο σας, ίσως ασχοληθείτε με τις εκδόσεις και τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, ή σχεδιάσετε ένα μακρινό ταξίδι ή φύγετε για να εργαστείτε στο εξωτερικό.

Ίσως ακόμα διαθέσετε χρήματα για μια νέα γνώση η οποία ενισχύει τις δεξιότητές σας και σας προετοιμάζει για μια καλοπληρωμένη εργασία.

Από τις 4 έως τις 10 Μαρτίου, ο Ερμής θα είναι ανάδρομος στον καθημερινό έκτο οίκο σας και θα μπορούσε πραγματικά να είναι λίγο δύσκολο να βάλετε σε τάξη την καθημερινότητά σας.

Ίσως ανατραπούν τα σχέδιά σας, το πρόγραμμά σας μπορεί να αλλάξει ή μπορεί να έχετε ένα απαιτητικό χρονοδιάγραμμα εργασίας.

Οι προσπάθειες προς την κατεύθυνση μιας καλής φυσικής κατάστασης ή της εκπλήρωσης των στόχων σας ευοδώνονται χάρη στην πανσέληνο στο ζώδιό σας.

Αυτή η πανσέληνος σας τοποθετεί στο επίκεντρο, έχετε αυτοπεποίθηση και δύναμη.

Οργανώνεστε και προγραμματίζετε για το μέλλον. Η συνομιλία με τον εαυτό σας μπορεί επίσης να σας βοηθήσει να εξετάσετε τη ζωή σας για να βεβαιωθείτε ότι είστε σε καλό δρόμο.

Εάν όχι, ίσως πρέπει να κάνετε αλλαγές που θα σας βοηθήσουν να νιώσετε πιο δυνατοί και πιο θαρραλέοι.

Αυτή είναι μια εξαιρετική στιγμή για να αποβάλετε μια κακή συνήθεια ή να κάνετε μια εντυπωσιακή αλλαγή στην εμφάνισή σας, θα σας δώσει αυτοπεποίθηση.

Η νέα Σελήνη στον όγδοο οίκο σας, των κοινών οικονομικών πόρων και του πλούτου, σας προτρέπει να θέσετε κάποιους νέους σοβαρούς οικονομικούς στόχους, πώς μπορείτε να δουλέψετε πιο έξυπνα και όχι πιο δύσκολα προκειμένου να επιτύχετε τους δημοσιονομικούς στόχους σας;

Η πληρωμή των λογαριασμών είναι σημαντικό πράγμα, ναι. Αλλά τώρα ο στόχος σας είναι λίγο πιο μακροπρόθεσμος: Τι πρέπει να κάνετε για να αυξηθούν οι αποταμιεύσεις σας;

Αυτή η νέα Σελήνη σας δίνει τη δυνατότητα να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα γύρω από πράγματα που αφορούν τη δουλειά σας, τα χρέη σας, την ακίνητη περιουσία σας και ιδιαίτερα την αυτοπεποίθησή σας για να ολοκληρώσετε τους στόχους σας.

ΖΥΓΟΣ

Τί χρειάζεστε περισσότερο στη ζωή σας; Με την Αφροδίτη στον παθιασμένο όγδοο οίκο σας, νιώθετε την ανάγκη να γίνετε «ένα» με κάποιον/α, δεν ανέχεστε τις επιφανειακές σχέσεις.

Ξέρετε βαθιά μέσα σας ότι η συναισθηματική και ψυχική ένωση θα σας μεταφέρει σε έναν άλλον κόσμο, και είναι φυσικά καλύτερο από το να πετάξετε μόνοι σας.

Από τις 4 έως τις 10 Μαρτίου, ο Ερμής θα είναι ανάδρομος στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας και σας ζητά να σκεφτείτε δύο φορές πριν χαρίσετε την καρδιά σας και πάλι σε μια παλιά αγάπη.

Ίσως ακόμα γίνετε απότομοι και αδυσώπητα ειλικρινείς στα λόγια σας με τον αγαπημένο σας, κι αυτό δημιουργεί αναταραχές. Είναι πολύ πιθανό να βγάλετε το όπλο χωρίς να έχετε σωστή αντίληψη των καταστάσεων τώρα.

Υπάρχει κάτι που βασανίζει καιρό την ψυχή σας;

Εάν έχετε κουραστεί από την υπερβολική ανάλυση και σχολαστικότητα, η πανσέληνος στον πνευματικό δωδέκατο οίκο σας σάς βοηθά να αφήσετε πίσω σας τον πόνο και τη θλίψη.

Δώστε προτεραιότητα στην φροντίδα του εαυτού σας και μη γυρίζετε πίσω στα παλιά.

Χαλαρώστε στο σπίτι σας και κοιμηθείτε περισσότερες ώρες αν νιώθετε ότι το έχετε ανάγκη, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει να αρνηθείτε μια οικογενειακή συγκέντρωση ή διασκέδαση με τους φίλους σας.

Περάστε το χρόνο σας κάνοντας όνειρα και πιστέψτε στις δυνατότητές σας.

Προσέξτε όμως τις σκέψεις σας, να είναι θετικές και αισιόδοξες! Για να βελτιώσετε τη ζωή σας, θα πρέπει να θεραπεύσετε τις πληγές σας σε ένα βαθύ επίπεδο.

Η νέα Σελήνη στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων και των συνεργασιών, αναδεικνύει ένα νέο ξεκίνημα σε σχέση με τον αγαπημένο σας ή μια επιχειρηματική σχέση.

Ήρθε η ώρα να δεσμευτείτε με τον αγαπημένο σας ή να θέσετε μια νέα σταθερή οικονομική βάση.

Ίσως κάνετε μια συμφωνία μεταξύ σας για να κάνετε τα πράγματα επίσημα ή μια διαπραγμάτευση.

Ή ίσως βρείτε μια ψυχή που σας συμπληρώνει και βλέπετε ότι μαζί μπορείτε να δημιουργήσετε πολλά. Σκεφτείτε τι χρειάζεστε από αυτή τη σχέση ή συνεργασία για να υπάρχει αμοιβαία ικανοποίηση.

Είστε ζώδιο της συντροφικότητας, έτσι σίγουρα θέλετε κάποιον στο πλάι σας, αλλά θέλετε επίσης να είστε σίγουροι ότι σκέφτεστε το ίδιο, ειδικά γύρω από τους στόχους σας.

Βεβαιωθείτε λοιπόν ότι θέλετε τα ίδια πράγματα, και στη συνέχεια, πώς μπορείτε να εργαστείτε μαζί για να φτάσετε εκεί.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Να είστε ανοιχτοί σε σχέσεις και συνεργασίες που μοιράζονται μαζί σας τις ίδιες ιδεαλιστικές αξίες.

Η Αφροδίτη στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων και των συνεργασιών, σας ζητά να μοιραστείτε κάτι από τον εαυτό σας με τον αγαπημένο σας, αυτό θα σας φέρει πιο κοντά.

Ίσως ακόμα δώσετε τα χέρια για μια συμφωνία που θα σας αποφέρει άφθονα οικονομικά οφέλη.

Από τις 4 έως τις 10 Μαρτίου, ο Ερμής θα είναι ανάδρομος στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας, και σας ζητά να μη ρίξετε λάδι στη φωτιά αν εκνευριστείτε με ένα μέλος της οικογένειάς σας.

Ίσως ακόμα υπάρχει μια δύσκολη κατάσταση με ένα συγγενή, κάποιον που πάντα ζητά βοήθεια ή απαιτεί να ανταποκριθείτε στα πρότυπά του.

Η πανσέληνος φωτίζει τον ενδέκατο οίκο σας, της φιλίας, της κοινωνικής δραστηριότητας και της τεχνολογίας και επεκτείνετε το κοινωνικό σας δίκτυο.

Ίσως εργαστήκατε σκληρά για ένα ομαδικό έργο και τώρα είναι καιρός να φτάσετε στο μεγάλο φινάλε με την ομάδα σας.

Μπορεί επίσης να ξεκινήσετε μια ιστοσελίδα ή μια άλλη διαδικτυακή επιχείρηση ή απλά ασχολείστε περισσότερο με την τεχνολογία.

Η διάδοση των καινοτόμων ιδεών σας μέσω του διαδικτύου είναι ένας άλλος τρόπος για να μοιραστείτε τα πιο αγαπημένα σας οράματα.

Σε ό, τι κάνετε, θέλετε άλλους ανθρώπους δίπλα σας, ίσως ακόμα βοηθήσετε τις κοινωνικά αδύναμες ομάδες καθώς τώρα ενισχύονται οι φιλανθρωπικές τάσεις σας.

Η ακολουθία μιας προκαθορισμένης ρουτίνας μπορεί παράδοξα να σας βοηθήσει να γίνετε πιο δημιουργικοί στην εργασία σας.

Η νέα Σελήνη στον έκτο οίκο σας, της υγείας και της εργασίας, σας ζητά να θέσετε νέους σταθερούς και λογικούς στόχους που ικανοποιούν τις ανάγκες σας.

Βελτιώστε επίσης τις προσπάθειές σας αν έχετε θέσει στόχο να κάνετε δίαιτα. Δεν χρειάζεται να ακολουθήσετε ένα σκληρό πρόγραμμα (αν και μπορεί να θέλετε να το κάνετε).

Αυτό που πραγματικά θα σας βοηθήσει να διατηρήσετε τη ζωτικότητά σας είναι απλές προσαρμογές που θα έχουν αποτελέσματα εντός έξι μηνών.

Καθαρίστε επίσης το σπίτι σας και το γραφείο σας από τα άχρηστα αντικείμενα και εφαρμόστε ένα νέο σύστημα για το χειρισμό των καθημερινών εργασιών σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Υποσχεθείτε στον εαυτό σας ότι θα θέσετε σε προτεραιότητα την υγεία σας.

Η Αφροδίτη στον έκτο οίκο σας, της υγείας, σας βάζει σε αναλυτικές σκέψεις πράγμα το οποίο σημαίνει ότι θα πίνετε και θα τρώτε λιγότερο.

Σκεφτείτε αναλυτικά και βρείτε τρόπους με τους οποίους μπορείτε να ισορροπήσετε το μυαλό σας, το σώμα σας και την ψυχή σας.

Από τις 4 έως τις 10 Μαρτίου, ο Ερμής θα είναι ανάδρομος στον επικοινωνιακό τρίτο οίκο σας και προκαλεί παρανοήσεις και παρεξηγήσεις από παρερμηνεία στην επικοινωνία.

Επίσης, να είστε προσεκτικοί σε ό, τι δημοσιεύετε στα κοινωνικά δίκτυα, οι καλές σας προθέσεις μπορεί να παρεξηγηθούν ή οι άλλοι να σας θεωρήσουν αλαζόνες και επαναστάτες χωρίς αιτία!

Λάμπετε στην εργασία σας, οι προσπάθειές σας ευοδώνονται!

Η πανσέληνος φωτίζει τον φιλόδοξο δέκατο οίκο σας κι εσείς εντυπωσιάζετε τον κοινωνικό σας περίγυρο με τη δύναμη και την εξουσία σας αφού σας αναγνωρίζονται όλες αυτές οι σκληρές ώρες που εργαστήκατε.

Είναι μια επιτυχία που περιμένατε εδώ και καιρό η οποία θα μπορούσε να λάβει τη μορφή μιας προώθησης ή ενός νέου ηγετικού τίτλου ή μια συμφωνία με έναν πλούσιο πελάτη.

Ίσως ακόμα έχετε μια προσφορά εργασίας η οποία σας βάζει σε ένα ελίτ επαγγελματικό περιβάλλον, κάτι που πραγματικά κερδίσατε με την αξία σας.

Εάν οι άλλοι θέλουν χρόνο για να διεκπεραιώσουν ένα έργο, εσείς είστε παραγωγικοί και σκληρά εργαζόμενοι, αποπερατώνετε την ίδια δουλειά σε λιγότερες ώρες!

Η μεγάλη καρδιά σας φέρνει κοντά σας την αγάπη. Η νέα Σελήνη ενεργοποιεί τον ερωτικό και δημιουργικό πέμπτο οίκο σας και σας προικίζει με αίγλη και πάθος.

Αισθάνεστε χαρούμενοι, γενναιόδωροι και φυσικά αισιόδοξοι. Οτιδήποτε σας έχει δημιουργήσει συναισθηματική αναταραχή, το αφήνετε πίσω σας, βλέπετε το φως του ήλιου!

Το φεγγάρι ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στην ερωτική σας ζωή, ήρθε η ώρα να γυρίσετε σελίδα.
Τί θέλετε να δημιουργήσετε;

Περισσότερο από την άποψη του πάθους, του φλερτ και της προσωπικής έκφρασης.

Ευνοούνται επίσης οι δημιουργικές προσπάθειες, οπότε αν σκεφτόσασταν για το πότε πρέπει να ξεκινήσετε ένα ολοκαίνουργιο έργο, αυτός είναι ο μήνας σας.

Τολμήστε και ετοιμαστείτε να λάμψετε!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γιατί έχετε ξεχάσει την αγάπη;

Η Αφροδίτη στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας επαναφέρει το χαμένο πάθος σας, φλερτάρετε και διασκεδάζετε, αλλά θα χαρίσετε την καρδιά σας σε κάποιον/α που μπορεί να σας παρέχει ασφάλεια και σταθερότητα.

Ένα πράγμα είναι σίγουρο: Δεν είστε μόνο η ψυχή της παρέας, είστε φωτιά!

Από τις 4 έως τις 10 Μαρτίου, ο Ερμής θα είναι ανάδρομος στο δεύτερο οίκο σας, των χρημάτων, και σας ζητά να ελέγξετε τις δαπάνες σας.

Ίσως χρειαστεί να περικόψετε κάποιες καθημερινές σας συνήθειες, όπως για παράδειγμα να παίρνετε στην εργασία σας το μεσημεριανό γεύμα από το σπίτι σας αντί να βγείτε έξω.

Σε όλες τις οικονομικές συναλλαγές σας, ειδικά σε ό, τι αφορά την επικοινωνία και την τεχνολογία, επιδείξτε ιδιαίτερη προσοχή.

Είναι η ευκαιρία σας να επεκταθείτε και να ανέβετε ψηλά.

Η πανσέληνος φωτίζει τον επεκτατικό ένατο οίκο σας και ίσως να κάνετε μια κίνηση για ένα εκδοτικό εγχείρημα ή να συνεργαστείτε με ένα συγγραφέα, είτε να γίνετε εσείς οι ίδιοι.

Ίσως έχετε μια συναρπαστική ευκαιρία να ταξιδέψετε στο εξωτερικό για εργασία με καλές οικονομικές απολαβές.

Δεδομένου ότι η ειλικρίνεια είναι τα πάντα, θα μπορούσατε να έχετε μια ανοιχτή συζήτηση με έναν προϊστάμενό σας, έναν πελάτη ή έναν υπάλληλό σας που καθαρίζει τον αέρα μεταξύ σας.

Έχετε τώρα μεγάλα οράματα, αλλά πριν τα όνειρα γίνουν πραγματικότητα, πρέπει να φανταστείτε τις δυνατότητές σας. Αναλύστε μόνοι σας τι είναι πραγματοποιήσιμο ή πάρτε τη γνώμη των έμπειρων φίλων σας.

Αναζητάτε τη συντροφιά των αγαπημένων σας προσώπων, ίσως ακόμα ανακαλύψετε τις ρίζες της οικογένειάς σας καθώς η νέα Σελήνη ενεργοποιεί τον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας.

Ίσως τώρα να θέλετε να βρίσκεστε συχνότερα με τις γυναίκες, τα παιδιά σας και τη μητέρα σας, τα προστατευτικά σας ένστικτα θα είναι δυνατά.

Αν δεν έχετε δικά σας παιδιά, μπορεί να προσφερθείτε να φροντίσετε το παιδί ενός φίλου, θα είναι τόσο καλό για την ψυχή σας.

Ή, μπορεί επίσης να σκέφτεστε πότε θα ξεκινήσετε μια δική σας οικογένεια.

Κατά τη διάρκεια αυτού του μήνα θα είστε εξαιρετικά συναισθηματικοί και ευαίσθητοι, απολαμβάνετε τα συναισθήματα των άλλων, οπότε βάλτε για λίγο στην άκρη την εργασιομανία σας, θα ωφεληθείτε από την ηρεμία και τη φροντίδα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Παρόλο που είναι εύκολο να αποδεχτείτε τις προσκλήσεις των φίλων σας, ίσως τώρα νιώσετε παγιδευμένοι.

Με την Αφροδίτη στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας, θα ήταν καλύτερο να χαλαρώσετε στη θαλπωρή του σπιτιού σας.

Ίσως ακόμα διαθέσετε χρήματα για το σπίτι σας προκειμένου να το κάνετε πιο λειτουργικό και άνετο.

Από τις 4 έως τις 10 Μαρτίου, ο Ερμής θα είναι ανάδρομος στο ζώδιό σας και ανατρέπει κάποια από τα σχέδιά σας, μπλοκάροντας τις νέες πρωτοβουλίες.

Μην αγχώνεστε, η ανάδρομη πορεία του πλανήτη έχει σκοπό να σας ωθήσει να επαναξιολογήσετε τις σκέψεις και τις αποφάσεις σας.

Να είστε χαλαροί έως ότου ο πλανήτης ορθοδρομήσει, στο δεύτερο μισό του μήνα θα καταφέρετε να υλοποιήσετε τις καινοτόμες ιδέες σας και πάλι.

Ποιά αγκάθια έχουν ματώσει την ψυχή σας;

Η πανσέληνος φωτίζει το μετασχηματιστικό όγδοο οίκο σας και σας ζητά να διεισδύσετε βαθιά στην ψυχή σας προκειμένου να αναλύσετε ποιος και τι σας έχουν πάει πίσω στην εξέλιξή σας.

Κρατήστε κάποια απόσταση από κάποια ζητήματα που είτε είναι λίγο μπερδεμένα ή απλώς αποστραγγίζουν συναισθηματικά τη ζωή σας.

Το εύστροφο, ανοιχτό και ευφυές μυαλό σας μπορεί να σας βοηθήσει να ξεκαθαρίσετε τι είναι αυτό.

Επίσης, για να απελευθερωθείτε ψυχικά και να πετάξετε ψηλά θα πρέπει να μην εστιάζεστε υπερβολικά στους άλλους, έχοντας ακόμα και εμμονή.

Αυτός ο μήνας θα σας δώσει λίγο χρόνο για να σκεφτείτε σε βάθος: Η ζωή σας σας ευχαριστεί ή σας φοβίζει το μέλλον; Αναλύστε τα πράγματα βήμα προς βήμα.

Η χαρούμενη προσωπικότητά σας μεταμορφώνει τα πάντα γύρω σας. Η νέα Σελήνη ενεργοποιεί τον επικοινωνιακό τρίτο οίκο σας και νιώθετε ζωντανοί μόνο με μια απλή συνομιλία!

Για εσάς, η ανταλλαγή απόψεων και ιδεών σας δίνει πραγματικά πνευματική εγρήγορση, για να μην αναφέρουμε μια βαθιά ευδαιμονία στην ψυχή σας.

Έτσι λοιπόν τώρα παίρνετε την πρωτοβουλία να πλησιάσετε τους άλλους και να κάνετε διάλογο. συνομιλητική ευδαιμονία σας περιμένει αυτή την περίοδο των διακοπών.

Νιώθετε άνετα και ευχάριστα βρισκόμενοι με τους φίλους, τους συναδέλφους και τους συνεργάτες σας, αλλάζει η διάθεσή σας! Ίσως ακόμα ασχοληθείτε με ένα συγγραφικό έργο ή ένα πρόγραμμα σπουδών.

ΙΧΘΥΣ

Συνομιλίες, επικοινωνία και έντονη κοινωνική δραστηριότητα σας φέρνει η Αφροδίτη στον επικοινωνιακό και κοινωνικό τρίτο οίκο σας.

Τρέχετε για ψώνια, συνομιλείτε με τους φίλους σας, κάνετε ερωτήσεις προκειμένου να μάθετε τα τελευταία κουτσομπολιά.

Όμως, όση προσπάθεια κι αν κάνετε για να χαλαρώσετε, δεν θα τα καταφέρετε!

 

Από τις 4 έως τις 10 Μαρτίου, ο Ερμής θα είναι ανάδρομος στον πνευματικό δωδέκατο οίκο σας προκαλώντας κάποιες καθυστερήσεις στα πνευματικά σας σχέδια, ίσως προκειμένου να κάνετε κάποια συναισθηματική εκκαθάριση από το παρελθόν.

Κάντε μια απογραφή του παρελθόντος και μη σχεδιάζετε για το πώς θα περάσετε τις ημέρες σας ή βάζετε χρονοδιάγραμμα.

Θέλετε πραγματικά να κάνετε τη σχέση σας επίσημη;

Με την πανσέληνο να φωτίζει τον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, οδεύετε προς τη δέσμευση, αν βέβαια έχετε αγωνιστεί για την αρμονία και την ισορροπία.

Βρίσκεστε σε μια κατάσταση υπερβολικής ανάλυσης και πρέπει να ξέρετε που βαδίζετε.

Αν υπήρχε ένταση με τον αγαπημένο σας ή ένα συνεργάτη, είναι η ιδανική στιγμή για να καθαρίσετε τον αέρα.

Μπορείτε να δείτε το ζήτημα και από την πλευρά του άλλου, όχι μόνο από τη δική σας.

Ή ίσως ο αγαπημένος σας ή ένας συνεργάτης σας σας ανακοινώνει ότι αποχωρεί και εσείς αναλογίζεστε τα λάθη σας.

Αν είστε μόνοι, κοινωνικοποιηθείτε, δεν γνωρίζετε ποτέ ποιον θα συναντήσετε, αυτή η πανσέληνος είναι ιδανική για ζευγάρωμα.

Όλα για το χρήμα! Η νέα Σελήνη στο δεύτερο οίκο σας, των οικονομικών και των αξιών, σας βοηθά να δείτε λογικά και πρακτικά τις βασικές αξίες σας και το εισόδημά σας.

Σίγουρα αναζητάτε ασφάλεια, έτσι αξίζει τον κόπο να αποσαφηνίσετε τι σημαίνει αυτό για εσάς. Σκεφτείτε τι σας δίνει σταθερότητα: Ένα σταθερό εισόδημα;

Μια δουλειά που σας κάνει ευτυχισμένους και ασφαλείς;

Η συγκέντρωση των κερδών της επιχείρησής σας σε ένα λογαριασμό; Σκεφτείτε τι είναι αυτό που σας κάνει να αισθάνεστε μεγαλύτερη σιγουριά.

Εξασφαλίστε περισσότερα χρήματα περικόπτοντας κάποιες από τις ανώφελες δαπάνες σας.

Αν παραγγέλνετε φαγητό ασταμάτητα, υιοθετήστε τη συνήθεια να μαγειρεύετε τουλάχιστον δύο φορές την εβδομάδα. Κόψτε τα περιττά έξοδα και θα δείτε τα χρήματά σας να αυξάνονται.

Πηγή: e-zwdia.gr

Comments

comments