Σχολή Ονυχοπλαστικής: Κάνε την καλύτερη επιλογή!

Θέλεις να γίνεις μια από τις καλύτερες επαγγελματίες του χώρου της ονυχοπλαστικής;

Μάθε τώρα όλα τα μυστικά που θα σε κάνουν να ξεχωρίσεις και βρες δουλειά την επόμενη κιόλας μέρα!

Μπορείς να πετύχεις όλα αυτά που ονειρεύεσαι αρκεί να επιλέξεις τη κατάλληλη σχολή που θα σου προσφέρει σωστές βάσεις και ισχυρά θεμέλια για να βγεις στην αγορά εργασίας με αυτοπεποίθηση!

Πολλές σχολές υπόσχονται ότι θα σε κάνουν κορυφαίο επαγγελματία. Λίγες όμως μπορούν να το καταφέρουν.

Το IEK MASTER μπορεί!

Οι εξειδικευμένοι επαγγελματίες του IEK MASTER θα σου δώσουν τα κατάλληλα εφόδια και θα σε προετοιμάσουν σωστά πριν βγεις στην αγορά εργασίας.

Το Πρόγραμμα Σπουδών διαμορφώνεται σύμφωνα με τις ανάγκες σου και τα ωράρια που σε εξυπηρετούν.

Μέσα σε λίγους μήνες θα καταφέρεις να μια έτοιμη, ολοκληρωμένη επαγγελματίας και θα μπορείς να εξασκήσεις το επάγγελμα που αγαπάς.

Ρωτήσαμε κάποιες παλαιότερες σπουδάστριες του IEK MASTER τη γνώμη τους για τη σχολή που επέλεξαν.

Δείτε παρακάτω τι μας απάντησαν..

Οι εκπαιδευτές είναι άριστοι επαγγελματίες και καταξιωμένοι στο χώρο τους. Θα ήθελα να ευχαριστήσω την την εκπαιδεύτρια μου αλλά και όλο το προσωπικό του IEK MASTER που επιδιώκουν το καλύτερο για τους σπουδαστές. Εννοείται πως συστήνω το IEK MASTER ανεπιφύλακτα!

Μαρία Π.

Οι εκπαιδευτές ήταν πάντα στο πλευρό μας, πρόθυμοι να μας λύσουν κάθε απορία. Τα εργαστήρια είναι σύγχρονα και πλήρως εξοπλισμένα. Σίγουρα έκανα τη σωστή επιλογή σχολής.

Μυρτώ Χ.

Το περιβάλλον ήταν πολύ φιλικό και οι εκπαιδευτές έμπειροι και καταξιωμένοι επαγγελματίες. Πήρα το Πτυχίο μου και χάρη στο IEK MASTER ξεκίνησα τη καριέρα που ονειρευόμουν. Το IEK MASTER είναι η καλύτερη επιλογή είτε για να παρακολουθήσεις ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα σπουδών είτε κάποιο σεμινάριο.

Αναστασία Σ.

IEK MASTER: Κάνε τη σωστή επιλογή!

Comments

comments