Τελικά το έφαγα το κέρατο ή όχι;

Τα τελευταία δύο χρόνια έχω ένα κρυφό προβληματισμό. Το έφαγα το κέρατο ή όχι ; Καλού κακού κάθε φορά που περνάω από χαμηλοτάβανο σκύβω το κεφάλι.

Θα σας αφηγηθώ τα γεγονότα όπως εξελίχθηκαν και θα ήθελα την ειλικρινή σας άποψη.

Εκείνο το διάστημα ο άντρας μου ήταν σε ένα συνεχή προβληματισμό . Ήθελε να κατασκευάσει ένα νέο προϊόν (ήταν βιοτέχνης) και μέρα νύχτα ήταν μπροστά σε ένα λάπτοπ.

Δούλευε μέχρι αργά και πολύ συχνά τον έπαιρνε ο ύπνος στον καναπέ, με αποτέλεσμα η άλλοτε έντονη σεξουαλική μας ζωή να είναι σε τέλμα. Μάταια έκανα προσπάθειες να αναζωπυρώσω το πάθος.

Ένα βράδυ αποφάσισα να λάβω δραστικά μέτρα . Έστειλα τα παιδιά στη μαμά μου, του μαγείρεψα, τον πότισα κρασί, έβαλα και τα πιο υπερπαραγωγή εσώρουχα μου, καθότι ήθελα να τον αποπλανήσω.

Πάλι δεν κατάφερα τίποτα.

Όσες σέξι πόζες και να πήρα, όσο ναζιάρικα και να του μίλησα, αυτός πάλι χώθηκε στον υπολογιστή του.

Με έστειλε για ύπνο με την υπόσχεση ότι θα τσέκαρε τα emails και θα ερχόταν.

Περίμενα, περίμενα…αδίκως.

Το σχέδιο απέτυχε παταγωδώς. Κάποια στιγμή με πήρε ο ύπνος. Ξύπνησα τα ξημερώματα, δεν ήταν δίπλα μου. Πήγα στο γραφείο του, είχε αποκοιμηθεί στην πολυθρόνα του . Πήγα να του κλείσω τον υπολογιστή του και κόντεψα να πάθω εγκεφαλικό με αυτό που αντίκρισα.

Στην οθόνη δεν υπήρχαν ούτε μέιλ, ούτε αριθμοί, ούτε προϊόν και γενικότερα τίποτα επαγγελματικό.

Έπαθα σοκ με αυτό που αντίκρισα! Όλο το θηλυκό ανατολικό μπλοκ και όχι μόνο, παρέλασε από μπροστά μου, σε ολόγυμνες πόζες κάθε είδους.

Δε θέλω να μπω σε λεπτομέρειες, δεν έχει νόημα. ‘Όπως καταλαβαίνετε , η υπερεργασία στο σπίτι , στη δουλειά, μέρα νύχτα ήταν εθισμός στο διαδίκτυο και συγκεκριμένα σε σελίδες για ενηλίκους.

Όλα αυτά τα έμαθα από το ιστορικό του το οποίο δεν είχε φροντίσει καν να διαγράψει. Εκείνο που με σόκαρε όμως περισσότερο ήταν ότι επισκεπτόταν συγκεκριμένα site συνοδών. Και το αποκορύφωμα όλων , αυτό που μου δημιούργησε τις υποψίες που προανέφερα ήταν ότι πριν από κάθε ταξίδι του στην επαρχία (πήγαινε αρκετά συχνά λόγω δουλειάς) επισκεπτόταν sites συνοδών τοπικής εμβέλειας!

Αυτό δεν το άντεξα. Έπαθα υστερία. Άρχισα να ουρλιάζω. Ο άντρας μου ξύπνησε τρομοκρατημένος και προσπαθούσε να καταλάβει που πήραμε φωτιά. Ζητούσα εξηγήσεις και παράλληλα προσπαθούσα να καταλάβω τι γινόταν.

Οι εξηγήσεις του συνοψιζόταν σε απλή περιέργεια, χαλάρωση, οφθαλμόλουτρο..

Καμία εξήγηση για το site των τοπικών συνοδών. Σε εμένα όμως έμειναν αναπάντητα ερωτήματα που με βασανίζουν. Πάντα πίστευα ότι οι σελίδες αυτές απευθυνόταν σε μοναχικά άτομα, ηλικιωμένους και εφήβους. Σε άτομα χωρίς σεξουαλική ζωή.

Ο άντρας μου δεν ήταν τίποτα από όλα αυτά.

Και νέος και ενδιαφέρον και κοινωνικός, όποια γυναίκα ήθελε μπορούσε να την έχει. Άλλωστε μέχρι τότε ήταν πολύ εντάξει στη σχέση μας.

Μετά από εκείνο το βράδυ, όπως είναι φυσικό , μπήκε στο μικροσκόπιο. Άρχισα να ψάχνω τα πάντα συστηματικά .

Δεν κατάφερα να ανακαλύψω τίποτα.

Ή βρήκε τρόπους να καλύπτει τα ίχνη του ή έκοψε το σπορ..

Όσο για τα ταξίδια, τα πολλά πολλά τα ανέθεσε στο συνεταίρο του , ή μου ζητάει να πηγαίνουμε μαζί πλέον.

Παρότι έχει περάσει μεγάλο χρονικό διάστημα , η αμφιβολία παραμένει . Όμως χωρίς στοιχεία . Πώς να θεωρηθεί ότι τελέστηκε το έγκλημα;

Διαβάστε ακόμη την εμπειρία Αναγνώστριας ως συνοδός πολυτελείας. Γιατί αποφάσισε να ακολουθήσει αυτή την κατεύθυνση;;;

Η ιστορία μου ως συνοδός πολυτελείας

No Comments Yet

Απαντήστε

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>