Δεν σε θέλει πια: 6 σημάδια ότι η σχέση σου έχει τελειώσει

Τελευταία αισθάνεσαι προβληματισμένη για τη σχέση σου, κάτι έχει αλλάξει μεταξύ σας τα πράγματα δεν είναι όπως παλιά. Η συμπεριφορά του συντρόφους σου σε κάνει να σκέφτεσαι ότι μάλλον δεν σε θέλει πια.

Δώσε προσοχή στα παρακάτω 6 σημάδια, που θα σε βοηθήσουν να καταλάβεις αν η σχέση σου έχει τελειώσει:

Έλλειψη επικοινωνίας
Αυτό είναι αναμφισβήτητα ένα από τα πιο σημαντικά σημάδια ότι δεν σας αγαπά πια. Η επικοινωνία είναι το κλειδί σε κάθε σχέση και όποτε υπάρχει έλλειψη ή δεν είναι αποτελεσματική, η σχέση αρχίζει  να καταρρέει.
Όταν το παρατηρήσετε αυτό για παρατεταμένο χρονικό διάστημα, ακόμη και αφού καταβάλετε προσπάθειες για να το διορθώσετε, τότε θα πρέπει να συνειδητοποιήσετε ότι είναι πιθανό τα συναισθήματά του για σένα  να έχουν αλλάξει.

Είναι αγενής και εριστικός

Στο παραμικρό λάθος σου, ο σύντροφός σου γίνεται απότομος, ειρωνικός  και χρησιμοποιεί λόγια που δεν τον ενδιαφέρει αν θα σε πληγώσουν. Αυτό συμβαίνει διότι οι άνθρωποι που έχουν απομακρυνθεί συναισθηματικά εκνευρίζονται εύκολα με τον άλλον νιώθουν θυμό. Χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή όταν βλέπουμε μια τέτοια συμπεριφορά και πρέπει να μας κάνει να αναρωτηθούμε τι συμβαίνει

Σεξουαλική αποστασιοποίηση

Πλέον έχεις παρατηρήσει ότι ο σύντροφός σου σε αποφεύγει ερωτικά, δεν έχει την ιδία διάθεση για σεξ, όπως τότε στις αρχές της σχέσης σας. Αυτό θα έπρεπε να αρχίσει να σε προβληματίζει και ίσως να είναι ένα σημάδι ότι η ερωτική επιθυμία του για σένα  έχει αρχίσει να φθείρει. το σεξ εξάλλου είναι ένα από τους πιο σημαντικούς παράγοντες σε μια σχέση και παίζει καθοριστικό ρόλο για την πορεία της.

Έχει σταματήσει να σου λέει γλυκόλογα

Οι άνθρωποι όταν είναι ερωτευμένοι συχνά νιώθουν την ανάγκη να εκφράσουν τα συναισθήματα του με λόγια και με πράξεις! Αν ο σύντροφός σου δεν σου κάνει πια κομπλιμέντα, την λέξη “σ’αγαπώ” έχεις καιρό να την ακούσεις, αυτό  σημαίνει ότι τα συναισθήματα του για σένα μάλλον ότι έχουν αλλάξει. Και μάλλον έχουν αλλάξει προς το χειρότερο.

Δεν περνάτε χρόνο μαζί 

Μήπως η σχέση σου αποφεύγει να περνάει χρόνο μαζί σου; Ο σύντροφός σου προτιμάει να περνάει τον ελεύθερο χρόνο του διασκεδάζοντας με τους φίλους του ή  με οποιονδήποτε άλλο εκτός από εσένα.

Δεν κάνετε σχέδια για το μέλλον

Σχέση χωρίς κοινά σχέδια δεν έχει μέλλον!  Ο σύντροφός σου αποφεύγει να κάνει συζητήσεις που αφορούν την εξέλιξη της σχέση σας. Για παράδειγμα μπορεί να σχεδιάζετε ένα ταξίδι αλλά το ενδεχόμενο μιας συγκατοίκησης είναι θέμα που ούτε λόγος.

 

Comments

comments