Πως να ντυθείτε το Σεπτέμβρη

Πως να είστε καλοντυμένη από το πρωί μέχρι το βράδυ και τον Σεπτέμβριο.

 

 

moda

Το πρωί στη δουλειά φροντίστε να διατηρείσετε την κομψότητα σας επιλέγοντας μακριά παντελόνια ή τζίν , μιας και άρχισαν οι πρώτες δροσερές μέρες.  Ο καιρός επιβάλλει χρώμα.  Φορέστε το μακρύ σας παντελόνι σε έντονο χρώμα μαζί με μπαλαρίνες και μια μλούζα σε ουδέτερο ύφος.
ΤΙΠ: Για περισσότερο στυλ, μην ξεχνάτε το χρωματιστό σας φουλάρι.

 

 

mod2

 

Στη συνάντηση με  τις φίλες σας  ή το επαγγελματικό σας ραντεβού το απόγευμα , προτιμήστε ένα καλοκαιρινό φόρεμα σε έντονη απόχρωση το οποίο  θα ισορροπήσετε  φορώντας το με το λευκό ή μπεζ σας σακάκι ή ζακέτα (είναι νωρίς ακόμη για το μαύρο σακάκι). Ιδανικά , συνδυάστε με πέδιλα εξίσου έντονης απόχρωσης και ουδέτερα αξεσουάρ.

 

mod

Το βράδυ τολμήστε μια έντονη αντίθεση όπως το μπορντό με το μουσταρδί ή το κόκκινο με το μπλε. Ένα φόρεμα σε ίσια γραμμή σε μπορντό χρώμα , συνδυασμένο με κεραμμυδί αξεσουάρ και φάκελο , μπορεί να σας βγάλει ασπροπρόσωπες . Για να σπάσετε τη μονοχρωμία , επενδύστε σε ένα χρωματιστό παπούτσι . Αποφύγετε το μαύρο ή το λευκό παπούτσι.

Ο Σεπτέμβριος είναι ένας μεταβατικός μήνας σε πολλά επίπεδα , τόσο και στο ντύσιμο μας.    Είναι  ο καιρός να αποχωριστούμε τα πολύ καλοκαιρινά μας υφάσματα και χρώματα , αλλά παράλληλα είναι και πολύ νωρίς για να φορέσουμε τα άκρως χειμωνιάτικα . Επομένως , επενδύουμε σε ουδέτερα υφάσματα και σε έντονες  χρωματικές ανιθέσεις .  Άλλωστε οι τάσεις του φετινού φθινοπώρου προστάζουν χρώματα. Φουλάρια , ζακέτες , καφτάνια και ανοιχτόχρωμα σακάκια έχουν τώρα την τιμιτική τους.

 

 

Comments

comments