Σαρλίζ Θερόν: ”Η καλύτερη ηλικία για τις γυναίκες είναι τα 40!”

pink

 

«Η ομορφιά είναι μέσα μας», δήλωσε η σταρ του Χόλιγουντ, που βρίσκεται ένα σκαλοπάτι πριν πατήσει την 4η δεκαετία της ζωής της.

 

Στις 7 Αυγούστου έκλεισε τα 39 της χρόνια και βρίσκεται ένα σκαλοπάτι πριν πατήσει την 4η δεκαετία της ζωής της. Κι όμως, η Σαρλίζ Θερόν ωριμάζει σαν το παλιό, καλό κρασί… Άλλωστε, δεν θεωρείται αδίκως μια από τις πιο ωραίες σταρ του Χόλιγουντ, χάρη στο αγγελικό πρόσωπό της και την καλλίγραμμη σιλουέτα της.
Σε πρόσφατη συνέντευξή της σε γυναικείο περιοδικό, η διάσημη ηθοποιός δήλωσε η καλύτερη ηλικία για τις γυναίκες είναι τα 40.
«Είναι τόσο ειρωνικό που έχουμε χτίσει έναν κόσμο ομορφιάς γύρω από εικοσάχρονα που δεν έχουν ίχνος σοφίας, τι είναι η ζωή, να έχουν την εμπειρία μερικών σχέσεων και να καταλαβαίνουν την αξία του εαυτού τους και να νιώθουν άνετα με τον εαυτό τους, κι όχι εξαιτίας κάποιου άνδρα. Αυτό νομίζω είναι τόσο όμορφο πράγμα», ανέφερε η Θερόν, που από τον περασμένο Δεκέμβριο είναι ζευγάρι με το Σον Πεν και συνέχισε:

«Γι’ αυτό, πιστεύω, λένε πως η καλύτερη ηλικία για τις γυναίκες είναι τα 40 τους, ενώ και οι άντρες είναι σαν τα κρασιά, όσο μεγαλώνουν, τόσο καλύτεροι είναι».
Τέλος, τόνισε πως «η ομορφιά είναι μέσα μας».
ΠΗΓΗ : www.news.gr

Comments

comments