Λατρεύω το καλό life style και κάνω το παν για να μη δείχνω μίζερη!

gynaika

Με λένε  Κάτια και είμαι 30 ετών. Εργάζομαι σε μια καφετέρια διότι αν και έχω τελειώσει το πανεπιστήμιο δεν μπορώ να βρω δουλειά.

Όμως έχω όνειρα για μένα καθώς με φαντάζομαι επιτυχημένη δικηγόρο με επαγγελματική καταξίωση, λεφτά και ένα καλό γάμο.

Δεν μπορώ να ζήσω χωρίς να παρουσιάζω ένα καλό επίπεδο life style και κάνω το παν ώστε να μη δείχνω μίζερη.

Είμαι όμορφη, κάνω μόνιμα διατροφή, πάω καθημερινά στο γυμναστήριο και γενικώς προσπαθώ να δείχνω μια οικονομική άνεση.

Είμαι οπαδός του life style και μου αρέσουν τα καλά ρούχα, τα ακριβά αξεσουάρ και γενικώς πρεσβεύω πως κάθε γυναίκα που σέβεται τον εαυτό της οφείλει να προστατεύει την εικόνα της.

Κατά διαστήματα δέχομαι την ευγενική χορηγία του αφεντικού μου που αν και παντρεμένος μου κάνει ανελέητο φλερτ.

Είναι χάλια ως άντρας αλλά έχει χρήματα– άρα εξυπηρετεί τον σκοπό μου.

Όπως σάς είπα, δεν μπορώ να ζήσω χωρίς να παρουσιάζω ένα καλό επίπεδο life style.

Αυτό είναι μια απόφαση και δεν σκοπεύω να παρεκκλίνω απ’ αυτήν.

Έχω ένα πλάνο στο μυαλό μου και μια στρατηγική.

Έχω χαράξει ένα χρονοδιάγραμμα και ξέρω με χειρουργική ακρίβεια βήμα προς βήμα τί πρέπει να κρατήσω στη ζωή μου και τί να πετάξω προκειμένου να πετύχω και οι φιλοδοξίες μου να υλοποιηθούν.

Απεχθάνομαι τη μιζέρια και τα ημίμετρα.

Δικαιούμαι όπως όλος ο κόσμος να ζω καλά, να έχω χρήματα και ένα επίπεδο ζωής.

Σπούδασα, ξέρω 3 γλώσσες, είμαι έξυπνη, με φροντίζω από πλευράς εμφάνισης και δεν σκοπεύω να αξιοποιήσω κάθε δυνατή ευκαιρία για να πετύχω τους στόχους μου.

Δεν έχει άλλωστε κανένα νόημα να ζει κάποιος μίζερα!

Comments

comments

     

    Θέλεις να διαβάζεις άρθρα σαν το παραπάνω

    Βάλε το e-mail σου και κάνε click για να λαμβάνεις αποκλειστική ενημέρωση!