10 υπέροχα χτενίσματα που μπορείς να υιοθετήσεις μέσα στον Απρίλιο

Ο Απρίλιος μπήκε δυναμικά και σιγά -σιγά μας οδηγεί σε ποιο ζεστές ημέρες. Η άνοιξη και το καλοκαίρι προστάζουν μια πιο ανάλαφρη διάθεση τόσο στη ψυχή μας όσο και στην εικόνα μας.

Εμείς, πιστεύοντας πως δεν υπάρχει λόγος να χάνεις ατέλειωτες ώρες με το πιστολάκι αλλά ούτε και να σπαταλάς το χρόνο σου στα κομμωτήρια βρήκαμε 10 υπέροχα χτενίσματα που μπορείς να υιοθετήσεις μέσα στον Απρίλιο.

Μπορείς να τα κάνεις μέσα σε λίγα λεπτά μόνη σου και να δώσεις ένα μοναδικό στυλ βάζοντας τη δική σου πινελιά με ένα κοκαλάκι ή μια τιάρα που αποτελεί trend τάση για φέτος την άνοιξη και το καλοκαίρι.

Τα ponytails, ή αλογοουρές ελληνιστί αποτελούν τελευταία τάση. Κάνουν το πρόσωπό μας να φαίνεται νεανικό και αψεγάδιαστο αφού τραβάει ελαφρά το δέρμα και είναι σαν να έχετε κάνει ένα mini face lift. Γενικώς τα top χτενίσματα έχουν επιρροές από τα 80’s.

Τα μαλλιά έχουν όγκο, μπούκλες και φράντζες.

Επίσης το ίσιο μαλλί κάνει επανεμφάνιση, τα wet looks, οι χωρίστρες στη μέση και βέβαια οι αγαπημένες μας κοτσίδες και τα “κεφτεδάκια” σε κάθε τους εκδοχή.

Ας δούμε τα ωραιότερα 10 χτενίσματα που μπορείς να υιοθετήσεις μέσα στον Απρίλιο και ξεχωρίσαμε γιατί τα αγαπήσαμε τόσο για την αισθητική τους όσο και την ευκολία.

Comments

comments

 

Θέλεις να διαβάζεις άρθρα σαν το παραπάνω

Βάλε το e-mail σου και κάνε click για να λαμβάνεις αποκλειστική ενημέρωση!