Στην καρδιά του χειμώνα δημιουργείται ένας χάρτης ζεστών θεραπευτικών στάσεων. Με θεραπείες όπως: Ρεφλεξολογία, σιάτσου,ανάσες, ασάνας, τραγούδι, γιόγκα, αγκαλιά, πιλάτες, θέατρο, διαλέξεις και συζητήσεις για εναλλακτικές θεραπείες, αυτοσχεδιασμός, χορός.
Τι είναι η θεραπεία; Καλείστε να ερευνήσετε μαζί μας την Κυριακή 18/12, απ’ το πρωί ως το βράδυ, στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του πρώτου ορόφου του Quilombo, μακριά από ταμπέλες, προκαταλήψεις και αφορισμούς.
Μια διαδρομή όπου κάποιος μπορεί να περιδιαβεί για όσο θέλει και να παραμείνει με τους θεραπευτές για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα. Ένα rotation θεραπευτικών κύκλων που αποτελείται από ευρύτερες καταστάσεις θεραπείας. Στο ενδιάμεσο ο χρόνος είναι ελεύθερος και χαλαρός σε ένα ζεστό περιβάλλον, με μια κούπα τσαγιού στα χέρια και έναν γευστικά προκλητικό μπουφέ βασισμένο στα όσπρια και τα λαχανικά!
Κυριακή 18 Δεκεμβρίου (10:00-22:00) στο Quilombo Centro Cultural
Είσοδος με ελεύθερη συνεισφορά από 10:00 πμ-10:00 μμ

