4 Κρυφές σκέψεις που κάνει κάθε άντρας και δεν θα αποκαλύψει ποτέ!

kryfes_skepseis

Είναι γνωστό ότι οι άντρες και οι γυναίκες είναι διαφορετικά όντα! Μιλάνε με διαφορετικό τρόπο, κινούνται με διαφορετικό τρόπο αλλά και σκέφτονται διαφορετικά!

Πολλές φορές άντρες και γυναίκες κρατάνε κρυφές τις σκέψεις τους από το ταίρι τους!

Παραδέξου το! Πόσες φορές δεν έχεις σκεφτεί ότι θα ήθελες να ξέρεις τι σκέφτεται ο καλός σου;

Επειδή λοιπόν σαν γυναίκες είμαστε από τη φύση μας περίεργες και θέλουμε να γνωρίζουμε τι έχει ο σύντροφός μας μέσα στο κεφάλι του, ρωτήσαμε, ψάξαμε και βρήκαμε τις πιο κρυφές σκέψεις των αντρών και σας τις αποκαλύπτουμε!

Ας ξεκινήσουμε λοιπόν!

“Με ενοχλεί όταν μιλάς”

Εμείς οι γυναίκες έχουμε προικιστεί από τη μητέρα φύση με φλυαρία! Οι άντρες από την άλλοι μιλάνε λιγότερο και κάποιες φορές δεν έχουν τι να πουν! Αυτές τις στιγμές λοιπόν η πολυλογία μας τους ενοχλεί! Δεν αντέχουν να μας ακούν! Τι να μας πουν όμως;

“Η κοπέλα απέναντι είναι πολύ όμορφη”

Όσο ερωτευμένος και να είναι ένας άντρας από τη στιγμή που θα περάσει μια ωραία γυναίκα από μπροστά του θα την κοιτάξει! Είναι στη φύση του πως να του κάνουμε! Το θέμα είναι ότι δεν θα στο παραδεχτεί ποτέ γιατί πολύ απλά βαριέται τη γκρίνια σου και θέλει να αποφύγει τους τσακωμούς!

“Ναι έχεις παχύνει”

Τρως δίχως αύριο τα τζιν παντελόνια σου δεν κλείνουν αλλά αν σου πει ο σύντροφός σου ότι πάχυνες θα το πάρεις κατάκαρδα!  Δε θα στο πει λοιπόν γιατί απλά φοβάται την αντίδραση σου! Σίγουρα όμως το σκέφτεται!

“Δε θέλω αγκαλιές, θέλω σεξ”

Είναι εκείνες οι τρυφερές στιγμές που μας πιάνουν εμάς τις γυναίκες και απλά θέλουμε να κουρνιάσουμε στην αγκαλιά του καλού μας χωρίς πολλά λόγια! Εκείνος όμως βαριέται και φυσικά θέλει σεξ αλλά πώς να χαλάσει τη ρομαντική διάθεση;

Διαβάστε επίσης:

4 Πράγματα που βρίσκεις σέξι αλλά οι άντρες απεχθάνονται!

 

 

Comments

comments