4 πράγματα που σκέφτεται ένας άντρας όταν του την πέσεις εσύ!

Έλα μεταξύ μας είμαστε… Αν σου αρέσει ένας άντρας σε όποια ηλικία και αν είσαι σκέφτεσαι πως δεν είναι τόσο κακό να κάνεις εσύ την πρώτη κίνηση. Σήμερα που τα δεδομένα έχουν αλλάξει και η γυναίκα ξέρει να διεκδικεί αυτό που επιθυμεί είναι διαδεδομένο να πολιορκεί μια γυναίκα τον άντρα -λάφυρό της.

Βέβαια, σε κάποιους άντρες αρέσει και σε κάποιους καθόλου. Άρα κάνε μια mini ψυχανάλυση στο άτομο που σε ενδιαφέρει και άδραξε την ευκαιρία. Μπορεί και να του αρέσει και να τον διευκολύνει. Αν τώρα είναι η κατηγορία του κυνηγού ρίξε παραγάδι και περίμενε! Αργά  ή γρήγορα θα τσιμπήσει το δόλωμα…

 Κορίτσια είναι μαθηματικά αποδεδειγμένο πως σκέφτονται κάπως έτσι… Καρατσεκαρισμένο σας λέω και δουλεύει 9 φορές στις 10.

-«Ουφ με έβγαλε από τη δύσκολη θέση». Πολλά αγόρια είναι ντροπαλά. Αισθάνονται φόβο και τρέχουν χιλιόμετρα μακριά στη ιδέα πως μπορεί να πρέπει να κάνουν οι ίδιοι την πρώτη κίνηση. Θα νιώσει ανακούφιση και λαμβάνοντας το πράσινο φως από εσένα θα αισθανθεί κολακευμένος.

-«Ουάου,το λέει η καρδιά της »: Είσαι έμπειρη, έχεις αυτοπεποίθηση και ξέρεις να διεκδικείς. Γιατί να μην το δείξεις; Άλλωστε πολλοί  άντρες θέλουν να αισθάνονται πως έχουν δίπλα τους μια γυναίκα και όχι ένα ανώριμο κοριτσάκι.

-«Καλά μετράω ε»; Και οι άντρες όπως εμείς έχουν ανασφάλειες. Και λογικό είναι αφού δεν μπορούν να βάλουν 50 στρώσεις make up για να καλύψουν ένα σπυράκι, ούτε και ψεύτικη βλεφαρίδα. Ποιος δεν κολακεύεται όταν αισθάνεται μικρός Θεός;

-«Με επέλεξε; Εμένα; » Μπορεί αρχικά να αγχωθεί γιατί είναι λιγουλάκι ανασφαλής. Όμως το επόμενο λεπτό θα νιώσει τουλάχιστον Ρουβάς… Θα ορθώσει το κορμί, θα ρουφήξει την κοιλιά και θα πάρει αυτό το μυστηριώδες και σεξουαλικό αδιόρατο χαμόγελο…. Γιατί απλά του αρέσεις και εσύ!

Γι αυτό κορίτσια βουρ… μην κάθεστε! Άνοιξη ήρθε. Είναι καιρός για μοναξιές;

Comments

comments

     

    Θέλεις να διαβάζεις άρθρα σαν το παραπάνω

    Βάλε το e-mail σου και κάνε click για να λαμβάνεις αποκλειστική ενημέρωση!