7 Σημάδια ότι έχεις υγιή και ευτυχισμένη σχέση!

7 Σημάδια ότι έχεις υγιή και ευτυχισμένη σχέση!

Η ευτυχία αγαπητή μου, είναι επιλογή και δεν οφείλεται στη τύχη. Είναι οι επιλογές μας και η συμπεριφορά μας. Είναι κάτι που φτιάχνουμε εμείς στη ζωή μας.
Σε μία σχέση για να υπάρχει ευτυχία το σημαντικό είναι να το θέλουν και οι δύο και να προσπαθούν για αυτό. Σε αυτή την περίπτωση δεν υπάρχει περίπτωση να μην πετύχει. Όταν θέλουμε, μπορούμε και όταν μπορούμε καταφέρνουμε!
Δες λοιπόν αν έχεις τα 6 σημάδια στη σχέση σου, που την καθιστούν υγιή και ευτυχισμένη..

1. Λέτε την αλήθεια

Σε όλα τα θέματα, όσο άσχημη και αν είναι η αλήθεια κάποιες φορές, εσείς παραμένετε ειλικρινείς και ξεκάθαροι μεταξύ σας. Η ειλικρίνεια είναι το παν για να έχει σωστά θεμέλια μια σχέση.

2. Υπάρχει εμπιστοσύνη

Δεν φοβάστε να αποχωριστείτε ο ένας τον άλλο. Είχατε φίλους, χόμπι και συνήθειες και πριν γνωριστείτε. Κάποια πράγματα δεν πρέπει να τα σταματάμε και να τα ξεχνάμε όταν είμαστε σε σχέση. Τότε υπάρχει και απόλυτη ισορροπία, όχι μόνο στη σχέση σου, αλλά στη ζωή σου γενικότερα.

3. Περνάτε χρόνο μαζί

Αν είστε φίλοι και ζευγάρι παράλληλα έχετε επιτύχει το ιδανικό. Απολαμβάνετε κάθε στιγμή μαζί ότι κι αν κάνετε. Είναι σημαντικό να περνάτε χρόνο μαζί και να υπάρχει απόλυτη επικοινωνία και κατανόηση.  Είμαστε εγκεφαλικά όντα και όταν στην επικοινωνία με τον σύντροφο τα πάμε καλά, τότε το πιθανότερο είναι στο σεξ να τα πηγαίνουμε ακόμα καλύτερα.

4. Κάνετε καλό σεξ

Κακά τα ψέματα, όσο και αν τα βρίσκεται στην επικοινωνία, αν το σεξ δεν είναι καλό το πιθανότερο είναι να μείνετε μόνο φίλοι (στη καλύτερη). Οκ, δεν μιλάμε για εσάς που τώρα ξεκινάει η σχέση σας και μπορεί οι πρώτες επαφές να είναι λίγο άβολες, επειδή δεν νιώθετε οικεία με αποτέλεσμα να μην καταλήγει όπως ονειρευόσασταν. Εκεί μπορούμε να το δικαιολογήσουμε. Αν όμως, το αποτέλεσμα επιμένει να μην είναι ικανοποιητικό, σίγουρα δεν θα καταλήξει σε ευτυχισμένη σχέση. Ευτυχία θα είναι όταν τα κορμιά σας, θα τα νιώθετε ένα.

5. Λέτε ευχαριστώ

Τίποτα δεν είναι δεδομένο σε μία σχέση, γι’ αυτό ξέρεις πως αν είσαι ευγενική και δεν ξεχνάς τους τρόπους μέσα στη σχέση, τότε η σχέση αυτή δεν μπορεί να είναι κάτι άλλο από ευτυχισμένη. Το ευχαριστώ είναι μία λέξη που πολλοί δεν θυμούνται εύκολα να την πουν, όμως είναι απαραίτητη για να δείξεις ότι εκτιμάς τον σύντροφο σου και οποιαδήποτε πράξη μπορεί να κάνει για σένα. Και είναι απαραίτητο να την αισθάνεσαι και να βγαίνει από μέσα σου, έτσι φτάνεις τη σχέση σου σε άλλο επίπεδο και μάλιστα καταφέρνεις να κερδίσεις και άλλες καλές πράξεις προς το πρόσωπο σου!

6. Υπάρχει στήριξη

Στηρίζετε ο ένας τον άλλο σε κάθε βήμα. Είτε πρόκειται για τη δουλειά, για ένα οικογενειακό θέμα, είτε για οτιδήποτε άλλο. Αν ο ένας δεν είναι το στήριγμα του άλλου, πώς μπορεί να εξελιχθεί η σχέση; Στα ευτυχισμένα ζευγάρια, ακόμα κι αν ένας από τους δύο κάνει κάποιο λάθος, το ταίρι του δεν θα τον εκθέσει ούτε θα τον επικρίνει μπροστά σε άλλους.

7. Δεν τα παρατάτε στα δύσκολα

Πάντα σε μία σχέση θα υπάρξουν εντάσεις και τσακωμοί. Νόμος! Όμως τα ευτυχισμένα ζευγάρια ξέρουν πολύ καλά, πως είναι ο ένας για τον άλλον και δεν τα παρατάνε με τη πρώτη δυσκολία, αλλά περνάνε τα κύματα και τις καταιγίδες παρέα και έπειτα απολαμβάνουν τον ήλιο και το ουράνιο τόξο μαζί!

Αν υπάρχουν αυτά στη σχέση σου συνέχισε έτσι. Και αν ο κόσμος σας κοιτάζει περίεργα, να ξέρεις ότι είναι από θαυμασμό και απορία πως γίνετε να είστε τόσο τέλειο ζευγάρι.
Αν πάλι δεν υπάρχουν, μήπως θα έπρεπε να αλλάξεις κάποια πράγματα για να την βελτιώσεις;

Comments

comments

     

    Θέλεις να διαβάζεις άρθρα σαν το παραπάνω

    Βάλε το e-mail σου και κάνε click για να λαμβάνεις αποκλειστική ενημέρωση!