“Ανοικτόμυαλες” αεροσυνοδοί μετατρέπονται σε συνοδούς πολυτελείας!

aerosunodos

Οι προτάσεις για δείπνο στις αεροσυνοδούς, οι επισκέψεις στο δωμάτιο του ξενοδοχείου και οι απρεπείς χειρονομίες είναι συχνά φαινόμενα, εν ώρα πτήσης.Αεροσυνοδοί ή συνοδοί πολυτελείας για γερά πορτοφόλια;

Όπως θα δείτε για μεγάλη μερίδα αεροσυνοδών το χρηματικό δέλεαρ μετράει πολύ! Οι άντρες που είναι έτοιμοι να τα χώσουν δεν είναι λίγοι…”Ανοικτόμυαλες” αεροσυνοδοί μετατρέπονται σε συνοδούς πολυτελείας για το χρήμα που είναι πολύ γλυκό!

Οι πελάτες θέλουν να δείξουν την ευγνωμοσύνη τους στις αεροσυνοδούς και συχνά προσφέρουν ταξίδια, αφού διαθέτουν γερό πορτοφόλι!

Όπως αναφέρει η George, μια φορά τα μέλη πληρώματος ιδιωτικού αεροσκάφους έλαβαν ως δώρο 3.000 λίρες Αγγλίας ο καθένας, σε άλλους έχουν κάνει δώρα ρολόγια Rolex ή τσάντες Hermes. Όσοι φροντίζουν διασημότητες, συχνά λαμβάνουν προσκλήσεις για πάρτι VIP ή εξασφαλίζουν πάσο στα παρασκήνια, για τις συναυλίες συγκροτημάτων και τραγουδιστών με αποτέλεσμα αρκετές να μετατρέπονται σε συνοδούς πολυτελείας.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας Sun η οποία επικαλείται μια Βρετανίδα αεροσυνοδό με 15 χρόνια εμπειρίας «στον αέρα» κάποιες συναδέλφισσές της έχουν στήσει μια πολύ επικερδή επιχείρηση ώστε να βγάζουν το «χαρτζιλίκι» τους  με άντρες που είναι έτοιμοι να τα χώσουν.

Πωλούν το σώμα τους  σε άντρες, με παχυλό εισόδημα και έναντι μιας διόλου ευκαταφρόνητης αμοιβής σε «γερά πορτοφόλια» που γνωρίζουν στις Α’ Θέσεις κατά την διάρκεια πτήσεων τόσο εντός αλλά και εκτός του Ηνωμένου Βασιλείου.

Η μαρτυρία της αεροσυνοδού- συνοδού πολυτελείας, η οποία μίλησε ανώνυμα στην εφημερίδα, αναμένεται να προκαλέσει ποικίλες αντιδράσεις.

Μεταξύ άλλων, η έμπειρη αεροσυνοδός έκανε λόγο και για όργια εν πτήσει μεταξύ μελών του πληρώματος, σεξ στο πιλοτήριο και άλλου είδους ανάρμοστες συμπεριφορές που σίγουρα ενέχουν κινδύνους για τη ζωή των επιβατών.

Η έμπειρη αεροσυνοδός αναφέρθηκε εκτενώς στην συνέντευξή της σε συναδέλφους της οι οποίες χρησιμοποιούν το επάγγελμά τους ουσιαστικά ως τρόπο προσέγγισης «πελατών» για τη δεύτερη δουλειά τους, εκείνη της πόρνης πολυτελείας, αφού οι άντρες με γερό πορτοφόλι είναι διατεθειμένοι να βάλουν γερά το χέρι στην τσέπη και να τα χώσουν!

«Μια αεροσυνοδός πιάστηκε επ’ αυτοφώρω να δίνει σε έναν επιβάτη της Α’ Θέσης μια κάρτα της. Άλλη μία που έκανε το δρομολόγιο Λονδίνο-Λος Άντζελες είχε στήσει κανονικό μαγαζί, προσκαλώντας πελάτες να τη συναντάνε σε δωμάτια ξενοδοχείου και να κάνουν σεξ μαζί της έναντι αμοιβής.

Η δουλειά της ήταν τέλεια γιατί γνώριζε πλούσιους επιβάτες στην Διακεκριμένη Θέση και την Α’ Θέση, δηλαδή απίστευτα πλούσιους άνδρες με πολύ πολύ γερό πορτοφόλι  που δε διστάζουν να πληρώσουν πολλά για να διασκεδάσουν».

Αυτό δεν ήταν το πρώτο περιστατικό. Σημειώνεται ότι, στην Ιαπωνία πολλές αεροσυνοδοί στρέφονται στην πορνεία προκειμένου να συμπληρώσουν την διαφορά από τη μείωση των μισθών.

Υπήρξαν κάποιες μάλιστα που είχαν παραδεχτεί πως οι πιλότοι τους ζητούν να κάνουν σεξ μαζί τους με αμοιβή και μάλιστα πως χρησιμοποιούν ειδικά σινιάλα για να το υποδείξουν.

Έρευνα έδειξε πως το 89% των αεροσυνοδών παραδέχτηκαν πως έχουν σπάσει τους κανονισμούς των αεροπορικών εταιρειών που εργάζονται.

Στις πιο πικάντικες λεπτομέρειες της έρευνας αποκαλύφθηκε πως οι Βρετανίδες αεροσυνοδοί είναι αρκετά τολμηρές, μιας και το 14% εξ αυτών αποκάλυψε πως έχουν κάνει σεξ με επιβάτες κατά τη διάρκεια των πτήσεων.

Το γερό πορτοφόλι ως γνωστών και ο άντρας που είναι έτοιμος να τα “χώσει” χωρίς τσιγκουνιές  είναι αφροδισιακό  και μετατρέπει κοπέλες πιο “ανοιχτόμυαλες” σε συνοδούς πολυτελείας.

Παράλληλα, το 21% των αεροσυνοδών από την Βρετανία παραδέχτηκε πως ότι έχει σεξουαλικές συνευρέσεις με συναδέλφους κατά την διάρκεια της πτήσης.

Την ίδια στιγμή, το 54% των ερωτηθέντων εξομολογήθηκε πως συνηθίζει να κλέβει τους επιβάτες στα ρέστα, ειδικότερα κατά την ανταλλαγή χρημάτων από ένα νόμισμα σε κάποιο άλλο, καθώς οι επιβάτες δεν ελέγχουν σχεδόν ποτέ τα ρέστα.

Στην πρώτη θέση των απατεώνων βρίσκονται οι Γερμανοί αεροσυνοδοί που βάζουν στην άκρη, από τη συγκεκριμένη μέθοδοι, κομπόδεμα 410 λιρών, ακολουθούν οι Βρετανοί με 300 λίρες και τέλος οι Ισπανοί με 121 λίρες.

Διαβάστε σχετικά:

Σχέσεις ερωτικές: Δεν χρειάζεται να είστε φίλοι στο facebook!

Comments

comments