Τι είναι αυτό που κάνει μια γυναίκα ακαταμάχητη!

akatamaxhth_gynaika

Οι γυναίκες πιστεύουν ότι η εξωτερική τους εμφάνιση είναι αυτό που τραβάει έναν άντρα. Η αντίληψη αυτή είναι λανθασμένη, καθώς πολλοί άντρες γοητεύονται από το χαρακτήρα και τη συμπεριφορά μιας γυναίκας.

Μια γυναίκα για να κρατήσει ένα άντρα δεν αρκεί να είναι εξωτερικά όμορφη αλλά και εσωτερικά!

Τι είναι όμως αυτό που κάνει μια γυναίκα ακαταμάχητη;

Το βλέμμα

Ένα γαλήνιο και καθαρό βλέμμα πάντα τραβάει την προσοχή ενός άντρα! Μέσα από τα μάτια, ένας άνθρωπος μπορεί να καταλάβει πολλά για το χαρακτήρα σου και την προσωπικότητά σου!

Το χαμόγελο

Ένα λαμπερό χαμόγελο μεταδίδει αισιοδοξία. Οι άντρες τρελαίνονται για τις γυναίκες με ωραίο χαμόγελο! Μαγνητίζονται από αυτό.

Η επικοινωνία

Η καλή επικοινωνία είναι το βασικό συστατικό μιας σχέσης. Ένας άντρας θέλει μια γυναίκα δίπλα του με την οποία μπορεί να επικοινωνεί, να κάνει διάλογο και να τον καταλαβαίνει. Ο άντρας ξενερώνει όταν μια γυναίκα δυσκολεύεται να συνεννοηθεί μαζί του.

Να του δίνει ελευθερία

Μια πιεστική γυναίκα κάνει έναν άντρα να φύγει τρέχοντας. Οι άντρες εκτιμούν τις γυναίκες που τους δίνουν την ελευθερία που χρειάζονται και είναι πιο “χαλαρές”. Προτιμούν λοιπόν τις γυναίκες που δεν θα τους κάνουν σκηνή αν θέλουν να βγουν με τους φίλους τους ένα βράδυ. Κορίτσια η γκρίνια είναι απωθητική!

Να είναι ευγενική

Η ευγένεια και οι καλοί τρόποι είναι προσόν για μια γυναίκα και αναδεικνύουν τη θηλυκότητα της! Οι άντρες θέλουν η σύντροφός τους να μπορεί να τους βγάλει ασπροπρόσωπους σε μια έξοδο με τους φίλους τους ή σε μια συνάντηση με τους γονείς τους!

Διαβάστε επίσης:

5 Χαρακτηριστικά μιας ελκυστικής γυναίκας!

Comments

comments