Ανοιξιάτικη διακόσμηση στο σπίτι

def

Μπήκε επίσημα η άνοιξη και αναζητάτε ιδέες για να διακοσμήσετε, μάλλον να «ανθίσετε» τον χώρο σας; Aν ναι τότε θα εκτιμήσετε σίγουρα τις ιδέες που σας προτείνουμε. Τα λουλούδια είναι συνώνυμα της άνοιξης επομένως οι floral διακοσμήσεις είναι η κατεξοχήν επιλογή μας. Εκμεταλλευτείτε την αναντικατάστατη “δύναμή” τους να ομορφαίνουν τον κάθε χώρο. Τοποθετήστε μπουκέτα λουλουδιών στην κουζίνα, στο σαλόνι ακόμη και στο μπάνιο. Η επιλογή των βάζων διαδραματίζει σημαντικό ρόλο ,κάθε βάζο πρέπει να ταιριάζει με τα λουλούδια στο σχήμα, το ύψος και το χρώμα . Αν θέλετε να πρωτοτυπήσετε υπάρχουν και τα υφαντά καλάθια ή οι κανάτες που δίνουν μία country πινελιά.

 

 •  Μπορείτε να ξεφύγετε από την πεπατημένη και να φτιάξετε μία ιδιαίτερη σύνθεση, ένα βάζο με κομμάτια είτε λεμονιού είτε lime! Aν έχετε παιχνιδιάρικη διάθεση γεμίστε το βάζο με λουλούδια και πολύχρωμες καραμέλες.
  ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΑ-ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΑ1
 • Οι γαλότσες που συνήθως μένουν έξω από το σπίτι για ευνόητους λόγους, τώρα μετατρέπονται σε διακοσμητικό αντικείμενο , αν τοποθετήσετε στο εσωτερικό τους πολύχρωμα λουλούδια. Έτσι φέρνετε την άνοιξη στο σπίτι, πριν καν έρθει στον κήπο σας…
  e054e002daf688fa6a4ee1cfdc3b9253
 • Για να ανανεώσετε την κρεβατοκάμαρα αντικαταστήστε τα λευκά είδη με ανοιξιάτικα μοτίβα ή λουλούδια. Δίνοντας περισσότερο χρώμα και φως στον χώρο θα χουχουλιάζετε για λίγο καιρό ακόμα.  Eπιπλέον διαλέξτε μία κουρτίνα μπάνιου που θα παραπέμπει σε άνοιξη ή σε θάλασσα σε περίπτωση που λησμονάτε το καλοκαίρι. Όσον αφορά τις κουρτίνες στο υπόλοιπο σπίτι επιλέξτε λεπτές κουρτίνες σε ανοιχτό πράσινο χρώμα ή κίτρινο. Τον χειμώνα προτιμάμε τις βαριές και σκουρόχρωμες, όσο ανοίγει ο καιρός τις πιο ανάλαφρες και ανοιχτόχρωμες.
  Υπνοδωμάτια-γεμάτα-φως-και-χρώμα
 • Πέρα από τις λουλουδένιες «προσθήκες» διακοσμήστε τον χώρο σας με πολύχρωμα μαξιλαράκια. Καταλαβαίνουμε ότι κατά βάθος θα θέλατε να αλλάξετε ολόκληρο τον καναπέ ή τις πολυθρόνες σας αλλά επειδή οι καιροί που διανύουμε δεν προσφέρονται για μεγάλα έξοδα μπορείτε να ανανεώσετε τους ήδη υπάρχοντες καναπέδες απλά και οικονομικά. Πολύχρωμα, μονόχρωμα, σε διάφορα μεγέθη, τα μαξιλάρια εφόσον επιλεγούν σωστά μπορούν να ομορφύνουν ανέλπιστα τον χώρο σας και να βελτιώσουν την αναπαυτικότητα του καναπέ σας. Ιδιαίτερη ιδέα είναι να δέσετε ένα ψάθινο καπέλο στην πλάτη μίας καρέκλας ή κάτι άλλο που ξυπνά ανοιξιάτικους συνειρμούς.4_large3
 • Στο εσωτερικό του τζακιού επιλέξτε να μην τοποθετήσετε κεριά που αποπνέουν-κακά τα ψέματα- μία πιο χειμωνιάτικη αίσθηση, αντ΄ αυτών τοποθετήστε φαναράκια και ανοιξιάτικα διακοσμητικά αντικείμενα σε έντονα χρώματα.Με αυτά τα μικρά tips θα διώξετε μακριά την “χειμωνιάτικη” διάθεση και θα προετοιμάσετε τη διάθεση των χώρων  αλλά πρωτίστως τη δική σας για τον ερχομό του καλοκαιριού.

Comments

comments