Δεν έμενα έγκυος γιατί η πεθερά μου έβαζε στον καφέ μου αντισυλληπτικά

xapia

Είμαι 3 χρόνια παντρεμένη και με τον άντρα μου έχουμε μια υπέροχη σχέση. Προσπαθούμε να κάνουμε παιδάκι τα τελευταία 2 χρόνια για να ολοκληρώσουμε την ευτυχία μας αλλά αυτό δυστυχώς δεν πραγματοποιήθηκε. 

Μένουμε σε μια δίπατη κατοικία όπου στο ισόγειο ζει η χήρα πεθερά μου και στο πάνω διαμέρισμα εμείς. Το σπίτι, είναι του ανδρός μου, γιατί η δική μου οικογένεια μένει στο ενοίκιο. Έτσι δεν είχαν χρήματα να μου αγοράσουν σπίτι ως προίκα.

Η πεθερά μου πότε δε με συμπάθησε. Για εκείνη ήμουν η φτωχή συγγενής που ο γιος της επέλεξε από ατύχημα.

Έκανε το παν να μάς χωρίσει βάζοντας συνεχώς λόγια μια στον ένα και μια στον άλλο. Μάλιστα, κατηγορούσε εμένα που δεν έμεινα έγκυος λέγοντας πως είμαι ακόμη και σ΄αυτό άχρηστη.

Πού να ήξερα πως δεν έμενα έγκυος γιατί η πεθερά μου έβαζε στον καφέ μου αντισυλληπτικά χάπια;

Κάθε πρωί η πεθερά μου έρχεται στο σπίτι για να φάμε πρωινό με τον κανακάρη της. Εκείνη θέλει να το ετοιμάζει και μας φωνάζει όταν τα έχει όλα έτοιμα στην κουζίνα.  Εκεί αν και κάνει την καλή πετάει τις μικροκακίες της για να μου χαλάσει την ημέρα.

Με τον άντρα μου χωρίς να της πούμε τίποτα πήγαμε στο γυναικολόγο και κάναμε εξετάσεις προκειμένου να διαπιστώσουμε γιατί δεν μένω έγκυος.

Το αποτέλεσμα θα σας  σοκάρει. Στις ορμονικές εξετάσεις αίματος φάνηκε πως λαμβάνω καθημερινά αντισυλληπτικά χάπια.

Ο άντρας μου και εγώ πάθαμε πανωλεθρία. Την επαύριο ζήτησα τη βοήθεια ενός ντετέκτιβ χωρίς να το γνωρίζει ο άντρας μου.

Είχα καταλάβει τι είχε συμβεί και ήθελα να πιάσω τη μέγαιρα στα πράσα. Έτσι μου έδωσε ένα στυλό που είναι κρυφά κάμερα και το άφησα πάνω στο ράφι της κουζίνας.

Από την καταγραφή είδαμε πως ερήμην μας σαμπόταρε την εγκυμοσύνη. Καταλαβαίνετε τι συνέβη.

Κλάματα, υστερίες και βρισιές από την πεθερά μου λέγοντάς μας πως θέλω να την πεθάνω οργανώνοντας αυτήν τη σκευωρία εις βάρος της.

Δεν ξέρω πραγματικά τι να κάνω…

Διαβάστε μία ακόμη συγκλονιστική εξομολόγηση:

«Ποτέ ξανά δε θα είμαστε μαζί… δε δέχεται να μπει ανάμεσα σε ζευγάρι»

Comments

comments