Ποιοι είναι οι 3 τύποι του άντρα Ιχθύ!

antras_ixthys

Το ξέρεις ότι υπάρχουν 3 τύποι άντρα Ιχθύ, διαφορετικοί μεταξύ τους, μα εξίσου γοητευτικοί; Ο καθένας έχει τη δική του γοητεία και τα δικά του… κουσούρια!

Διάβασε τους τρεις τύπους και ψήφισε ποιόν από όλους θα προτιμούσες για σύντροφο!

Εσύ, ποιον από τους τρεις προτιμάς;

Το Αγγελόψαρο!

Σε κοιτάει στα μάτια με βλέμμα άδολο, αθώο, αγνό. Είναι σούπερ γλύκας, ευαίσθητος, καλόβολος, σχεδόν του δίνεις ότι σχήμα θέλεις.

Τον βάζεις στη γωνία να περιμένει κι εκείνος κάθεται αγόγγυστα, σα γατούλης που περιμένει χάδια… Τον ξανακοιτάς, μπας κι έχει θυμώσει, αλλά εκείνος εκεί…

Ατάραχος, πράος. Σχεδόν σου έρχεται να τον χαστουκίσεις, μόνο και μόνο για να δες αν θα θυμώσει, αν θα αντιδράσει, αλλά φευ! Είναι ένας άγγελος επί της Γης!

Τελικά, θα τον φας! Θα τον πάρεις αγκαλιά και δεν θα τον αφήσεις να φύγει ποτέ!

Εκτός κι αν βαρεθείς την τόση γλυκύτητα και καλοσύνη, οπότε και θα τον ανταλλάξεις με ένα μοντέλο πιο σπινθηριστό, έναν Κριό βρε παιδί μου, που θα σου δώσει και μια ανάστροφη, να νιώσεις γυναίκα! Ε, μα! Εάν πετύχεις τέτοιον Ιχθύ άντρα, κράτα τον!

Μίλα του γλυκά, κι επειδή μια δόση αφέλειας θα την κουβαλάει, χάραξε εσύ το δρόμο κι εκείνος θα ακολουθήσει σαν μικρό παπάκι.

Πρόσεξε όμως, γιατί αυτός ο τύπος Ψαριού, δεν αντέχει την καταπίεση για πολύ. Θα λακίσει με μικρά πηδηματάκια, νύχτα χωρίς φεγγάρι!

Η σουπιά!

Είναι ο άντρας Ιχθύς που είναι κι ο επονομαζόμενος, καταφερτζής! Τα κάνει όλα και συμφέρει.

Έχει τη γλύκα του μούτρου, ξέρει να ελίσσεται καλύτερα κι από αίλουρο, την γλυτώνει στο παρά τρίχα κι έχει μια αφόρητη γοητεία.

Το ψέμα το έχει στην άκρη της γλώσσας κι είναι μανούλα γλυκιά στο να θολώνει τα νερά με ήξεις αφήξεις κι άκρη κανείς ποτέ δεν έβγαλε.

Δεν θέλει να σε πληγώσει, δε θέλει όμως και να πάρει θέση. Σε αγαπάει, αλλά ποτέ σου δε θα καταφέρεις να τον δέσεις.

Αυτό φυσικά σε πεισμώνει ακόμα περισσότερο, αλλά ποσώς σε ενδιαφέρει. Αν θέλεις να τον φέρεις βόλτα, πήγαινε με τα νερά του.

Αποδέξου ότι πάντα θα είναι ελαφρώς φευγάτος, αλλού, πικάντικος, σκέτη αμαρτία ο άτιμος, αλλά ποτέ δεμένος από το φουστάνι σου.

Καλύτερα να τον απολαύσεις έτσι όπως είναι, παρά να προσπαθήσεις να τον αλλάξεις. Το χρόνο, τα λόγια και την ψυχική σου ηρεμία θα χάσεις.

Αν θέλεις κάτι πιο χειροπιαστό, δοκίμασε την τύχη σου καλύτερα με έναν Ταύρο ή έναν Λέοντα!

Ο Καρχαρίας!

Παίζει να είναι ο πιο γοητευτικός από τους τρεις! Είναι ο Ιχθύς άντρας, που όταν τον γνώρισες ήσουν σίγουρη ότι ΔΕΝ ήταν Ιχθύς!

Όταν τον ρώτησες τι ζώδιο είναι και σου απάντησε ”Ψάρι”, κόντεψες να πέσεις από την καρέκλα, καταράστηκες τον Δία κι έφαγες το καπέλο σου!

Κι όμως, αυτός ο επικίνδυνος τύπος Ψαριού, είναι ολότελα πραγματικός κι όλοι τον έχουμε γνωρίσει.

Είναι εκείνος με το παμπόνηρο βλέμμα, που σε καρφώνει και ψάχνεις να βρεις που άνοιξαν οι τρύπες.

Είναι πανέξυπνος, γρήγορος, καθόλου αθώος, θύτης κι ουχί θύμα, γεμάτος αυτοπεποίθηση, νεύρο, ατακαδόρος.

Αν έβαζες στοίχημα, θα έλεγες ότι είναι Δίδυμος με ωροσκόπο Κριό ή Λέοντα.

Έλα όμως που τέτοιοι Ιχθύς άντρες, υπάρχουν και μάλιστα πολλοί!

Φυσικά και πρέπει να είσαι προσεκτική μαζί τους, γιατί η γοητεία τους είναι φαρμακερή, όπως κι οι αντιδράσεις τους.

Γι’ αυτό λοιπόν, με αυτά τα Ψάρια, δεν κάνεις χαζές τσαχπινιές, γιατί αγάπη μου, αν μυριστούν… αίμα (κοινώς, θύμα), θα σε κάνουν φιλετάκια πουρέ και μετά δε θα σε σώζει ούτε το shopping therapy, ούτε το ομαδικό κλάμα με τις φιλενάδες σου.

Προσοχή: το Ψάρι αυτό, δαγκώνει!

Πηγή: Astology.gr

Διαβάστε επίσης: 

Ζώδια: Αισθηματικές Προβλέψεις Μαρτίου 2018!

Comments

comments