Άσχετα με την ηλικία: 10 σημάδια ότι βγαίνεις με… “αγοράκι” και όχι με άντρα

Τον θες πολύ αλλά συχνά σου δείχνει δείγματα ότι δεν είναι και τόσο ώριμος τελικά; Ποια σημάδια θα σε κάνουν να καταλάβεις αν πρέπει να επενδύσεις σε έναν τέτοιο άντρα; Αν δε θέλεις να νταντεύεις ένα παιδί μακριά!

Ο άντρας που είναι ώριμος θα σε υπερασπιστεί, θα αναλάβει τις ευθύνες του, θα σε ακούσει με προσοχή, έχει την ανάγκη να σε καταλάβει και μαζί του αισθάνεσαι σιγουριά.

Στην αντίθετη περίπτωση, ο άντρας-παιδί δεν θα ασχοληθεί καν με το αν έχεις δίκιο, θα θεωρεί πάντα ότι εσύ πρέπει να κάνεις τις δουλειές του σπιτιού, δεν θα μπει στον κόπο να σε καταλάβει και προφανώς θα σου προκαλεί συνεχώς ανασφάλεια με τις πράξεις του.

Επειδή λοιπόν, όσο ώριμη και να είσαι εσύ η σχέση δεν μπορεί να κρατηθεί έτσι, διάβασε 10 χαρακτηριστικά που θα σε βοηθήσουν να καταλάβεις τι έχεις να αντιμετωπίσεις ώστε να πάρεις τις κατάλληλες αποφάσεις.

10 σημάδια ότι βγαίνεις με αγόρι και όχι με άντρα

1. Αισθάνεσαι σα να είσαι η μαμά του

Αν συνεχώς του λες τι πρέπει να κάνει κι εκείνος δεν μπορεί να πάρει μια απόφαση μόνος του, τότε… δεν είναι άντρας (ακόμα).

2. Δεν αγοράζει σχεδόν ποτέ προφυλακτικό

Ένας άντρας φροντίζει να έχει προφυλακτικό μαζί του, δεν το ξεχνάει συνεχώς και δεν περιμένει από εσένα να έχεις (κάθε φορά) μαζί σου.

3. Zηλεύει πολύ και είναι κτητικός

Ένας πραγματικός άντρας δεν ζηλεύει ποτέ χωρίς ουσιαστικό λόγο ούτε κρέμεται από πάνω σου.

4. Είναι πάντα ακατάστατος

Αν δεν φροντίζει από μόνος του (όσο γίνεται) να είναι καθαρός ο χώρος που μένει αλλά αφήνει δεξιά κι αριστερά κουτιά από πίτσα, άδεια μπουκάλια από μπύρες κτλ, τότε καταλαβαίνεις πολύ καλά πως είναι ακόμα… αγόρι.

5. Είναι απένταρος σε μόνιμη βάση

Εάν δεν έχει απολυθεί πρόσφατα ούτε χρωστάει εκατομμύρια, τότε να έχει δουλειά αλλά ποτέ να μην του μένουν λεφτά στα χέρια του σημαίνει πως απλώς δεν ξέρει να διαχερίζεται τα οικονομικά του. Δηλαδή όπως ακριβώς ένα μικρό αγόρι.

6. Πηγαίνει από δουλειά σε δουλειά

Εάν δεν μπορεί να στεριώσει σε μια δουλειά και συνεχώς πηγαίνει μια από εδώ και μια από εκεί, σημαίνει πως είναι μικρός ακόμα και δεν ξέρει καν τι θέλει να κάνει στην ζωή του.

7. Σε προσβάλει κατά την διάρκεια ενός τσακωμού σας

Ένας άντρας δεν προσπαθεί να σε πληγώσει μέσα από άσχημα λόγια και απλώς διαφωνεί μαζί σου με επιχειρήματα ή με βάση τα γεγονότα.

8. Έχει εκρήξεις… θυμού

Mόνο ένα ανώριμο αγόρι αντιδρά με αυτόν τον τρόπο κυρίως όταν δεν γίνεται αυτό που θέλει.

9. Φλερτάρει με άλλες γυναίκες

Ένας τύπος που έχει σχέση μαζί σου, σου λέει ότι σ’ αγαπάει και όταν βγαίνει έξω φλερτάρει με άλλες γυναίκες, χωρίς εσύ να του έχεις δώσει κάποιο δικαίωμα απλώς είναι… παιδί.

10. Δεν έχει κάποιο σκοπό στην ζωή του

O τύπος που θέτει στόχους και θέλει να πετύχει κάποια πράγματα στην ζωή του είναι ώριμος άντρας. Αντίθετα, εκείνος που δεν ασχολείται με τίποτα, τα αφήνει όλα στην τύχη τους και περιμένει τα πάντα από τους άλλους (ή από εσένα) είναι παιδί.

Πηγή: followme.gr

Σας ενδιαφέρει:

Μήπως είσαι σεξομανής και δεν το… γνωρίζεις;

Η ιστορία που μας προκάλεσε δεκάδες…. ερωτηματικά…. Δείτε:

«10 χρόνια κάνω τα πάντα για να απατήσω τη γυναίκα μου αλλά…»

 

Comments

comments