3 Μυστικά για παθιασμένο αθόρυβο σεξ!

athorybo_sex

Η θερμοκρασία είναι στα ύψη το ίδιο και η διάθεση μας για σεξ! Το καλοκαίρι είναι μια περίοδος πιο ανάλαφρη που όλοι μας ζητάμε νέες περιπέτειες, θέλουμε να δοκιμάσουμε νέα πράγματα, να ερωτευτούμε και να διασκεδάσουμε!

Όμως πολλές φορές από τον ενθουσιασμό μας και την ένταση της στιγμής γινόμαστε μάλλον ενοχλητικοί στους γύρω μας! Τι γίνεται όταν ακούγεστε στο σεξ;

Ακόμα και αν μένετε μόνοι σας σε ένα σπίτι πολλές φορές λόγο των ανοιχτών παραθύρων ή της κακής ηχομόνωσης οι φωνές και τα αχ και τα βαχ δίνουν και παίρνουν στα αυτιά των γειτόνων!

Με ποιον τρόπο θα συνεχίσεις να κάνεις καλό σεξ χωρίς φυσικά να ενοχλείς;

Διάβασε παρακάτω τις 3 συμβουλές που έχω να σου δώσω και θα με θυμηθείς

1.Να αναπνέεις από τη μύτη

Κ όμως με το να αναπνέεις από τη μύτη μειώνεται ο θόρυβος που κάνεις εσύ και ο ερωτικός σου παρτενέρ αλλά αυξάνεται και η απόλαυση που νιώθεις εκείνη την στιγμή!

2. Να κάνετε πιο αργές κινήσεις

Με το να κάνετε αργές κινήσεις θα καταφέρετε να έρθετε πιο κοντά με το ταίρι σας και θα αυξήσει την ευχαρίστηση σας! Μπορείτε να φιληθείτε αργά να αγκαλιαστείτε και το πάθος θα χτυπήσει κόκκινο!

3.Βάλτε μουσική

Η μουσική θα καλύψει κάποιους ήχους και θα σας κάνει πιο ανεκτούς στους γείτονες ή του συγκατοίκους σας! Εντάξει δεν είπαμε ότι με τη μουσική θα μπορείτε να αφεθείτε ελεύθεροι αλλά δε παύει να είναι μια καλή λύση!

 

Comments

comments