Δεν έπεσε μόνο η Μαντόνα: Απολαυστικά βίντεο με τις πιο διάσημες τούμπες!

dfsw

Η θεαματική πτώση κατά την διάρκεια της εμφάνισής της επί σκηνής στα Βρετανικά Μουσικά βραβεία που είχε η διάσημη ποπ σταρ Μαντόνα, φυσικά σχολιάστηκε από όλα τα μέσα ενημέρωσης. Η σκηνή παγώνει και οι εκατοντάδες θεατές μένουν εμβρόντητοι. Η Μαντόνα μόλις έχει δεχτεί χτύπημα από τα κέρατα ενός χορευτή-ταύρου την ώρα που βρίσκεται επί σκηνής και παρουσιάζει το νέο της τραγούδι «Living For Love», στη διάρκεια των φετινών Brit Awards.

Η 56χρονη σταρ σηκώνεται αμέσως και συνεχίζει τη μουσικοχορευτική της ερμηνεία, που ήταν η πρώτη μετά από 20 χρόνια στη σκηνή των συγκεκριμένων βραβείων.

 

 

Η Μαντόνα όμως δεν είναι η μόνη καλλιτέχνις που τρώει τα μούτρα της επί σκηνής . Ανάλογες τούμπες έχουμε δει και στο παρελθόν σε πολλά μουσικοχορευτικά show και όχι μόνο! Εκείνο που χαρακτηρίζει τα πεσίματα της Lady Gaga είναι ότι πάντα μα πάντα πέφτει…με στύλ:

 

 

H Naomi Campbell δεν είναι το μοναδικό μοντέλο που σκοντάφτει επί της πασαρέλας. Τουλάχιστον δείχνει να το διασκεδάζει!

 

 

Ποιος μπορεί να ξεχάσει τη θεαματική τούμπα της Katy Perry και τις μάταιες προσπάθειες που έκανε για να ξανασηκωθεί;

 

 

Mεγαλύτερο το επίπεδο δυσκολίας για την Beyonce μιας και είχε να αντιμετωπίσει και το σκαλοπάτι , αλλά αμέσως όρθωσε το ανάστημα της πάλι στη σκηνή:

 

 

H ιστορία πάντως έχει δείξει ότι μπορεί να συμβεί στον καθένα , στο μεγαλύτερο καλλιτέχνη, όσο προετοιμασμένος να είναι και όσες πρόβες και αν έχει κάνει. Σημασία έχει να αντιμετωπίσει την ”αναποδία” με γέλιο και επαγγελματισμό , και να μην αφήσει μια άτυχη στιγμή να χαλάσει την παράσταση. Άλλωστε , ζωή είναι να πέφτεις εφτά φορές και να σηκώνεσαι οχτώ!

 

 

Comments

comments